1 Haziran 2015 Pazartesi

IŞİD TEHLİKESİNE DİKKAT!

TÜRKİYE İÇİN IŞİD TEHLİKESİ BAŞLIYOR



IŞİD'ın gerçek Siyah Sancaklılar değil, sahte siyah sancaklılar olduğunu ve ABD,İngiltere ve İsrail menşeli ve güdümlü bir fitne ve ifsat örgütü olduğunu daha önce yazmıştık.

IŞİD tehlikesi şimdi Türkiye'yi muhatap alacak işaretler veriyor.

İşte bu işaretler:

Yukarıdaki manşeti IŞİD üyeleri Türkiye'de yayıyorlar.Bu manşeti aşağıda tekrar ele alacağız.

Bir başka işaret, IŞİD ilk defa Türkçe bir dergi çıkardı.Birinci derginin kapağında Konstantiniyye'nin Fethi manşetiyle bir İstanbul resmi var. Aslında IŞİD'in kimin örgütü olduğu bu manşetten bile belli. 

Çünkü artık Konstantiniyye diye bir şehir yok ve 1453 den beri İstanbul var. Demek ki bazıları İstanbul'a hala Konstantiniyye dediğine göre kimlerin dediğine hepten bakmak ve ona göre hüküm vermek lazım.

Bugün İstanbul'a hala Konstantiniyye diyenler Yunanlılar,batılı Katolik Dünyası ile Ortodokslar yani Avrupa'lılar diyor.Ve IŞİD de aynı şeyi söylüyor. İstanbul'u fethedecek olan sizler misiniz? Terörist bozuntuları! Batı uşakları!

Bir başka işaret:

IŞİD Akdeniz'e ulaşmak için batıya yöneliyor ve Kilis-Halep arasındaki Öncüpınar sınır kapısına yaklaştı. Amaçları Irak ve Suriye'de kontrol altında tuttukları petrol bölgelerinden elde ettikleri petrolü satmak için koridor oluşturmak.Bu güne kadar nasıl satıyorlardı? Şimdi satamıyor mı? Koridora niçin ihtiyaç duydular? Bunlar da ayrı bir konu ama bu yazımızda manşeti açıklayacağız.

IŞİD, TÜRKİYE'DE NE YAPABİLİR?

Muhlelif yerlerde bomba patlatmanın haricinde hiç bir şey yapamaz.Güneydoğu'da Kürt halkını rahatsız ederler ve karşılarında kahraman orduyu bulurlar.Derslerini de alırlar.Umarım Kürt halkı da kahraman ordunun kıymetini bilir. "Pkk bizi korur" gibi düşünenler de arada gümbürtüye giderler diye düşünüyoruz acizane. 

Evet "Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Allah CC'ın"dır.
Ama oy kullanmayın da ne demek?

Allah CC külli iradedir. İradesi her şeyin her kesin üstündedir."Ol" dediği olur.Buna kimse engel olamaz.Bunlar zaten Kuran'da açıkça yazan hususlardır.

Oy vermek ise cüzi iradedir. Elbette ki külli iradenin razı olacağı tercih aranır ama Külli İrade Kuran'ı Kerim'inde nerede oy vermeyin demiş? Art niyetli kişiler Kuran'ı ve Külli İradeyi kişisel çıkarlarına alet ediyorlar.

Her kul yeryüzünde Allah'ın (cc) halifesidir.Ve vekilidir. Her kul yeryüzünde Allah'ın (CC) razı olacağı işleri yapmakla ve Allah'ın razı olmayacağı işleri de engellemekle mükelleftir.

Ama yeryüzündeki insanların başına kim geçecek, onların lideri kim olacak noktasında Allah CC; sadece Peygamberleri seçip gönderirken Külli İradesini kullanmıştır. Onları da kullarına acıdığı için şeytana aldandıkları ve aldanmayacak kadar akıllı olmadıkları için bir RAHMET olarak göndermiştir.

Bütün peygamberler Allah'ın (cc) rahmet elçileridir. Ve Hz.Peygamberimiz SAS Efendimiz için de Kuran da açıkça ayet bulunmaktadır: (Alemlere rahmet olarak gönderildiğine dair)

Külli İrade (cc), Peygamberlerin haricindeki kişilerin lider yapılmasını ise Cüzi İradeye bırakmıştır. 

Cüzi irade ise bu konuda iki şekilde tecelli edegelmiştir. Ya liderler güçlerini konuşturmuşlar ve halka kendilerini kabul ettirmişlerdir.Ki bunlar genellikle zorba diktatörlerdir.Ya da halk birini istişare veya toplumsal bir karar ile lider yapmıştır.

İşte bu toplumsal kararların en kurumsal şekli de oy vererek halka ait yetkilerin liyakatli ya da öyle olduğuna inanılan birine süreli veya süresiz olarak devredilmesidir.

Aldatmaca yok mudur? Elbette vardır hem de çok yoğun olarak yapılmaktadır ama kanma kardeşim.İlla ki Allah CC her seçmene ilham yoluyla "oyunu şuna ver" diyecek değil ya.O zaman imtihan sırrı mı kalır?

Ama IŞİD'e göre oy verenler; IŞİD'in liderine oy verseler o zaman "Oy vermeyin" demezler değil mi? Sorun olmaz yani.

BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

ALLAH CC TÖVBELERİMİZİ KABUL BUYURSUN VE YARINDAN İTİBAREN TERTEMİZ BAŞLAMAK NASİP ETSİN İNŞALLAH