21 Şubat 2015 Cumartesi

ŞAH MAT

AMACI, İÇERİĞİ VE SONUCUYLA DÖRT DÖRTLÜK BİR OPERASYON




SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ' NİN YERİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ AMACIYLA ŞAH FIRAT OPERASYONU YAPILDI.

AMACI DOĞRUYDU:

Türbe IŞİD'in tehdidi altındaydı. Provokasyonlara çok açık bir durumdaydı ve Türkiye'nin Suriye'ye çekilmesi amacıyla her an herkes tarafından provoke edilebilirdi.İnisiyatifin ele alınması açısından operasyon zorunluydu.

Daha önce de yeri iki defa değiştirilmişti ve bir defa daha değiştirilmesinde hiçbir sakınca yoktu.

İÇERİĞİ DOĞRU VE BAŞARILIYDI

Zırhlı birlikler Türbeye ulaştılar.Orada bulunan ve bizim açımızdan manevi değere sahip tüm tarihi emanetleri alarak döndüler. Dönerken geride kalan Türbeyi de tamamen kullanılamayacak halde imha ettiler. 

Zaman gazetesi bu imha olayını "Şok Olay" diye olumsuz göstererek büyük bir terbiyesizlik yapmış. Çünkü öylece bırakılıp gelinse yarın oraya ya IŞİD ya da PYD bayrağı takılacaktı. Ve uçaklarımız da bir hava operasyonu daha yapmak zorunda kalacaklardı.  

SONUÇLARI İTİBARI İLE ÇOK DOĞRU BİR OPERASYON

Artık Suriye'ye girip girmemek provokatörlerin değil bizim inisiyatifimizdedir. Zaten güç inisiyatif demektir.Yani bizim ne yapacağımıza düşmanımız değil biz karar veriyorsak güçlü olan biziz demektir.

Hadis yorumlarına göre Türkiye Ahir Zamanda Suriye'ye girecek. Ancak hemen çıkacak ve çıkış nedeni de Yunan Harbi olacak. Bu açıdan bakılırsa hadislerde işaret edilen operasyonun bu operasyon olmadığı belki de muhaliflere verilen destek olabileceği muhtemeldir.

Operasyonda bir askerimiz şehit olmuştur. Güzeller güzeli Rabbimiz (CC) şehadetini kabul buyursun, ailesine de şefaatçi eylesin İnşaallah.

Zaten bu Kahraman Orduyu Kahraman yapan, Hz.Peygamber'in övgüsüne, Allah'ın (CC) sevgisine mazhar eden de aziz şehitlerimiz değil mi? 



Türk askeri ABD askeri değildir ki hiç kayıp vermeden canımızı kurtarıp geldik diye övünsün. Türk Askerinin en büyük özelliği şehit olabilmek için güle oynaya cenge gitmektir.

İşte bu yüzden bu Kahraman Ordu yeniden tüm dünyaya hakim olacaktır İnşallahu Allahu Ekber.