23 Mart 2016 Çarşamba

SELSEBİLİN BAŞINA BİR SANCAK DAHA DİKTİK İNŞALLAH

ÇUBUK İLÇEMİZ TERÖRLE MÜCADELEYE 62.ŞEHİDİNİ VERDİ.





İLÇEMİZİN TANINAN VE SEVİLEN ŞAHSİYETLERİNDEN ÇUBUK SPOR ESKİ FUTBOLCUSU BAHTİYAR TUNCA'NIN OĞLU EMRE TUNCA NUSAYBİN'DE ŞEHİT OLDU.

ŞEREFSİZ PKK'NIN KALLEŞ BİR BOMBASININ HEDEFİ OLAN VE BEŞ KAHRAMANIMIZIN ŞEHİT OLDUĞU OLAYDA HAYATINI KAYBEDEN EMRE TUNCA KARDEŞİMİZİ ÇUBUK'DA OLAĞANÜSTÜ KALABALIK BİR CENAZE TÖRENİNDE TEKBİRLERLE VE DUALARLA TOPRAĞA VERDİK.

MEKANI CENNETTİR İNŞALLAH. YAKINLARININ BAŞI SAĞ OLSUN.

TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA VE TÜM MİLLETİMİZE DE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ.





BAŞIMIZ SAĞ OLSUN
VATAN SAĞ OLSUN 

SIRA KİMDE?

SIRA KİMDE? HAYDİ BİRLİKTE BULALIM...

Eğer doğru formülü uygularsak problemi de çözebiliriz.

Problem "Büyük İsrail Projesi"...

Formül ABD öncülüğünde NATO ve batılı güçlerin  (hatta haçlı seferlerinin) Ortadoğu'yu işgal ederek rahatına düşkün Yahudilere büyük bir devlet kuruvermesi. Yahudiler bunu istiyor. (ABD'nin Siyonist Yahudileri  ve İsrail'in Siyonist yönetimi.)

Yani şu anda olayların tepesinde İsrail, hemen altında ABD, Avrupa hatta Rusya ve en altta da Yahudilerin dünya çapındaki uşakları var. Üzerinde bile durmaya değmeyecek kadar aşağılık ve değersiz uşaklar. Sayıda çok fazla.Saymakla bitmez.


Şimdi sıranın kimde olduğunu birlikte analiz edebiliriz.

Sıra derken bomba sırası tabi. Araçlı ya da canlı bombalar acaba şimdi hangi ülkede patlayacak?

İşte analiz...

Siyonistler Büyük İsrail için Suriye'nin NATO tarafından işgal edilmesini istediler. NATO'yu operasyona hazırlamak ve karar aşamasına getirmek için NATO'nun merkezi olan Brüksel'i vurdular.

Bu mantık ile devam edersek...

NATO'nun lokomotif gücü ABD her zaman tehdit altında. Her an bir saldırı olabilir.

İkinci lokomotif İngiltere...

İngilizler de farkında ve olağanüstü tedbirler alıyorlar.

Üçüncüsü Fransa...
Siyonistler Fransa'da çok kolay eylem yapıyorlar. Bu günlerde yine yapılabilir.

Dikkatlerden kaçan diğer ülkeler...

ALMANYA, HOLLANDA, DANİMARKA VE İTALYA... 

Yani tüm batı ülkeleri tehdit altında. İşin ilginç tarafı hepsi de bu bombaların Siyonist bombası olduğunu bildikleri halde İsrail'e tek laf edemiyorlar.

Bunun sebebi ise İsrail'e laf edemeyenlerin tamamını; bulunduğu makama Siyonistlerin getirmiş olmasıdır.Obama ve Putin bile öyle ise diğerlerini bir düşünün. Kim laf edecek? 

Birisi çıkar da bir laf ederse biliniz ki o da İsrail'in izni ile ediyordur. İsrail'in adamı olduğu ortaya çıkmasın. Kandırılması gereken epey bir çoğunluk vardır.

Yine bu mantıkla gidilirse Türkiye'de patlayan bombalar da NATO ülkesi olmamız sebebiyle Suriye'ye müdahale etmemiz için mi yapılmıştı? 

El cevap hayır. 
(Çünkü Türkiye Suriye'ye girmeyi istemesine rağmen şiddetle karşı çıktılar. Büyük İsrail suya düşer diye istemediler.)

Çünkü...

Avrupa'da patlatılan bombalar gibi Türkiye'de patlatılan bombalar da Siyonistler tarafından patlatılıyor ama farklı sebeplerle yapılıyor.

Avrupa'da ve batı'da patlatılan bombalar NATO ve batının Büyük İsrail için Ortadoğu'ya askeri güç yığmalarına sebep oluşturmak amacıyla yapılıyor.

Ama Türkiye'de patlatılan bombalar Türkiye'nin Suriye'ye müdahale etmesini sağlamak için değil; TÜRKİYE'Yİ SURİYE YAPMAK İÇİN patlatılıyor. 

Hatırlanırsa Suriye'de birinci bombanın ardından halk ikincisi ve üçüncüsüyle alıştırılmış ve artık elinde bombası olan Suriye'de patlatmıştı. Acaba Suriye'de şu geçen beş yıl içinde bomba patlatmayan ülke kaldı mı?

Yani Türkiye'de patlatılan bombalar ile iç istikrar bozulmak, halk kaosa alıştırılmak isteniyor. Sonra elinde bomba olan herkes bombasını patlatmak için Türkiye'ye gelecek. Tıpkı Suriye,tıpkı Irak gibi.

Güzeller güzeli Rabbim (CC) Kahraman Ordumuza ve Polisimize her daim inayet etsin İnşallah.Tüm zaferler kahramanlarımızın olsun İnşallah.

***


ABD'YE MANİFESTODUR

Belçika'da patlayan bombalar sonrası ABD'de bayraklar yarıya inmiş. Haçlı zihniyetidir bu. Türkiye'de de olaylar oldu kınamak ve geçmiş olsun demekle yetindiler. 

Türkiye'de bunca olaylar olmuş iken yas ilan etmeyen ABD'nin Belçika'da bir kaç kişi öldü diye yarıya inen bayrakları tekrardan hiç çıkmasın İnşallah.