31 Ağustos 2013 Cumartesi

ABD,İNGİLTERE VEYA ALMANYA MÜSLÜMAN OLACAK MI ?

ABD,İNGİLTERE VEYA ALMANYA MÜSLÜMAN OLACAK MI ?





Hadis yorumlarında büyük bir batı ülkesinin Müslüman olacağı bildirildiğinden bu ülkenin ABD,İngiltere veya Almanya olacağı ileri sürülmektedir.


Hatta bu düşünce ile Müslümanlar "Bu ülke ABD olmalı,bak Obama da gerçekte Müslümanmış" diyerek bunca zulümlere rağmen sabırla ABD'nin Müslüman olacağı ve İsrail'i yok edeceği günü bekliyorlar.


Burada bir yanlış anlama var o da şu:


Hadis yorumlarına göre Hz.Mehdi AS'ın zuhurundan önce hiç bir batı ülkesi Müslüman olmayacak.O'ndan sonra da zaten tamamı Müslüman olacak İnşaallah.


Bazı alimler, Hz.Mehdi AS'ın zuhurundan sonra büyük bir batı ülkesi Müslüman olacak ve İsrail'in başındaki Deccal'e karşı birlikte savaşacaklar demiş.


Bu alimlere göre Hz.İsa AS o batı ülkesinin başında olacak.Ama bu keşfe karşı çıkanlar çoğunluktadır ve Suriye'de Emeviye Caminin Ak Minaresine inecek diyorlar.Hadis de aynen böyle zaten ve yoruma açık bir tarafı yok.


Diğer boyut ise Hz. Mehdi AS zuhur ettiğinde artık dünyanın hangi devletinin ya da devletlerinin Müslüman olacağı hiç bir şey ifade etmiyor,güçlü olmak açısından.


Çünkü Cenab-ı Zülcelal Hz.Mehdi AS'ın yardımına Hz.Cebrail AS ile Hz.Mikail AS gönderecek diyor hadis yorumları. Yani bu iki büyük meleğin yardımını alan kişi için bir ABD ne ifade eder? Bin ABD ne ifade eder?


Hz.Mehdi AS zuhur ettikten sonra dünyada Müslüman olan kendini kurtaracak,olmayanları zaten Hz.Mehdi AS mahvedecektir.Biiznillah.


Buradan şu sonuç çıkar:


Yani Müslümanlar ABD gelecek,önce bizi şu zalim diktatörlerden kurtaracak,sonra İsrail'i yok edecek ve bize İslam Birliği'ni kuruverecek diye düşünüyorsak deli saçmasıdır bu.


Bizler İslam Birliği'ni sadece Allah.CC'ın inayetine güvenerek kendimiz kurmaya çalışmalıyız.

9 EYLÜL’E KADAR MISIR’DA ÇOK BÜYÜK BİR OLAY OLACAK ÇÜNKÜ

9 EYLÜL’E KADAR MISIR’DA ÇOK BÜYÜK BİR OLAY OLACAK ÇÜNKÜ



Obama, Suriye operasyonunu 9 Eylül’de toplanacak Kongreye havale etti. Esas amacı zaman kazanmak. Çünkü İran’ın tavrı net. İngiltere kongresi sorumluluğu alarak Cameron’ u rahatlattı.

ABD ve İsrail gizli servisleri  CIA ve MOSSAD da Obama’yı rahatlatmak için Mısır’da çok büyük bir provokasyon yaparak kamuoyuna Suriye’yi unutturacak bir olay gerçekleştirecekler.

Ne yapabilirler?

El Kaide ve Tekfirciler emirleri altında. Onlara Mısır Ordusunu hedef alan çok büyük bir eylem yaptırabilirler. Ordu da şiddetle karşılık vererek Suriye’yi unutturacak katliamlar yapabilir.

Tam da bu günde El Kaide’nin İhvan ’a silahlanma teklifinde bulunması çok manidar. 

Tezgahın birinci adımı İhvan’a teklif. 
İkinci adımı ret cevabı üzerine Ordu birliklerine çok büyük bir eylem. 

Ve İhvan iki arada bir derede. Eylemci El Kaide’nin intikamını ordu kimden alacak? El Kaide kaçtı tabi İhvan’ dan. Onların kaçacak bir yeri yok ki, meydandalar.


CIA ve MOSSAD’ın Mısır’daki amacı İhvan’ ı El Kaide ve Tekfircilerin emrine sokmak. Yani eline silah aldırmak ve savaş hukukuyla yok etmek. 

Baştan beri Mısır için planlanan şey zaten buydu. Suriye’de İran test edildikten sonra işgal için sıra tekrar Mısır’a geldi.    

OBAMA' NIN SAVAŞ KARARI VEREMEYECEĞİNİ YAZMIŞTIK

OBAMA' NIN SAVAŞ KARARI VEREMEYECEĞİNİ YAZMIŞTIK







Obama'nın müdahale kararını geciktireceğini alttaki yazıda yazmıştık.Alimlerimizin Hadis yorumlarına göre yazmış olduğumuz yazı aynen gerçekleşti.


Obama topu Kongreye attı.Kongre tatilden dönünce bir karar alması beklenecek. Obama en çok bir ay içinde kongrenin karar almasını bekliyor.Kendi kararının ise savaş olduğunu açıklıyor.


Yine alimlerin hadis yorumlarına göre,Üçüncü Dünya Savaşı'na dönüşecek olan Suriye saldırısı Mısır'ın işgalinden sonra olacak.


Yani şu an dikkatler yeniden Mısır'a dönmeli çünkü çok büyük bir veya birkaç olay olacak.Tabi Mısır'da.


Suriye'nin işgali de bundan sonra olacak ve Üçüncü Dünya Savaşı'na dönüşecek.Hadis yorumlarına göre.


ALLAHU ALEM