19 Kasım 2014 Çarşamba

ABD-İRAN KURMAY SAVAŞI (KARKISA SAVAŞI)

ABD-İRAN KURMAY SAVAŞI (KARKISA SAVAŞI)





Karkısa Savaşı'nın Irak Merkezi Hükümeti Ordusu ile Barzani'nin Peşmerge güçleri arasında olacağını önceki yazılarımızda yazmıştık.

Bu savaş ile ilgili önceden yazmadığımız bazı hususları ilave edelim İnşaallah.

Barzani güçlerine bu savaşta doğrudan ABD'li subaylar emir ve komuta edecekler. Irak Ordusu'na ise doğrudan İran generalleri komuta edecek. 

Yani bu savaş kelimenin tam anlamıyla ABD ve İran arasında doğrudan yapılacak ilk KURMAY SAVAŞI olacak. İran'lı kurmaylar galip gelince de ABD-İran Savaşı başlayacak ki bu da 3.Dünya Savaşı olarak devam edecek. Allahu alem.

Karkısa Savaşı 3.Dünya Savaşının ilk muharebesi, ABD-İran Savaşı ise 3.Dünya savaşının ilk büyük savaşı olacak. Karkısa savaşı ile ABD-İran Savaşı arasında ise ABD Suriye'yi işgal edecek. ABD Suriye'yi Karkısa Savaşının gidişine göre yani İran'lı kurmaylar öne geçince işgal edecekler. Gerçek sebebi de zaten Barzani'ye yardım olacak. Allahu Alem.

Rabbimiz bu fitne savaşlarından Kahraman Ordumuzu korusun İnşaallah. Hadis yorumlarına göre de İnşaallah güzeller güzeli Rabbimiz Kahraman Ordumuzu Melhamei Kübraya kadar bu fitne savaşlarının dışında tutacak Allahu Alem.

O savaş zaten Türk'ün ayağa kalkacağı ve dünyanın her tepesine şanlı ay yıldızlı bayrağımızı dikeceğimiz savaştır İnşaallahu Allahu Ekber. 

DENGİR MİR MEHMET FIRAT'I BİR DE BÖYLE OKUYUNUZ

DENGİR MİR MEHMET FIRAT'I BİR DE BÖYLE OKUYUNUZ



AKP kurucularından ve eski genel başkan yardımcısı. Adıyaman ili Kahta ilçesinden. Adıyaman, Mersin ve Adana Milletvekilliği yaptı.

AKP'den istifa etti ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde "Oyumu Selahattin Demirtaş'a vereceğim" dedi.

Vatansever halkımıza bir de biz anlatalım istedik:

Dengir Mir Mehmet Fırat gerçek bir vatanseverdir. 
AKP'den istifa etmesinin nedeni "açılım"ı bu şekliyle veto etmesidir. 

NAZİRE YAPARAK "Oyumu Selahattin Demirtaş'a vereceğim" demiştir. Bu söz ile AKP'yi hicvetti. Selahattin Demirtaş'a asla oy vermez. Ya boş attı ya da biz gibi Ekmeleddin'e vermek zorunda kaldı.

İspatı olur mu? Öyleyse okuyalım:

Rahmetli dedesi Hacı Bedir Fırat KAVİ aşireti reisiydi.

Bir parantez:

(Yusuf Halaçoğlu bu aşiretin Türk olduğunu ifade etmişti. Bu anlamda bütün Kürtler Türk'tür, o başka. Ancak Kürdüz diyene de bir şey diyemeyiz, herkesin kendi tercihi.Bu konuda yazmış olduğumuz bir yazı vardı sitemizde ve bize göre Kürt diye bir ırk yoktur ve öz be öz Türk'tür ve BAŞKURT soyundan gelmektedirler.)

Devam.

Dengir Mir Mehmet Fırat yıllar önce bir televizyon proğramında konuktu, dikkatle izlemiştik.

Şunları anlatmıştı:

Kurtuluş Savaşı yıllarında Atatürk dedesini aşiretiyle Kuvayi Milliye Ordusuna davet ediyor. Dedesi Hacı Bedir Efendi aşiretinin gençlerinden oluşan bir süvari birliği hazırlayıp Atatürk'ün davetine icabet ediyor. Atatürk kendisine taltifde bulunuyor ve savaş sonrası madalya takıyor.

I. ve II. dönem Malatya III.dönem de Kars Milletvekilliği yapıyor. 

1924 Anayasasının kabulünden hemen sonra yenilenen seçimler için Paşa'ya milletvekili listeleri getiriliyor. Paşa listeleri inceliyor ve sonra " Bu listede HACI BEDİR'İN İSMİ NİÇİN YOK?" diyor.

"Paşam, yeni anayasada milletvekillerine okur yazar olma şartı getirilmişti ya, Hacı Bedir okur yazar olmadığı için yazmadık" diyorlar.

Atatürk: "Olmaz öyle şey, Hacı Bedir'siz meclis mi olur" diyor. 

Ve Hacı Bedir Efendiyi, yazıp yeniden Milletvekili yapıyorlar.

Yani şunu demek istiyoruz. Dengir Mir Mehmet Fırat da onun aşireti de hepsi ama hepsi vatanseverdir, Atatürkçüdür, bu cennet vatan için canını vermeye hazır bir aşirettir.

Dengir Mir Mehmet Fırat; "açılım" için PKK'nın değil Atatürk'ün bağrına bastığı Atatürkçü vatansever Kürtlerin ve Milletin bağrına bastığı Seyda gibi manevi büyüklerin muhatap alınmasını istemişti. Kendisi tam da bu şekilde söyleyemedi ama biz yazı verdik Allahu Alem.

ERMENİSTAN, AZERBAYCAN'A SALDIRABİLİR

ERMENİSTAN, AZERBAYCAN'A SALDIRABİLİR



PUTİN, AB Ambargolarını kırmak için Türkiye'ye geliyor.100 Milyar dolarlık bir ticaret için anlaşmalar yapılacaksa ilk karşı çıkan ABD olacaktır.

Hatırlayınız.Buna benzer bir durum ÇİN ile Türkiye arasında olmuş ve ABD hemen Doğu Türkistan'ı karıştırıp Türkiye-Çin ilişkilerini bozmuştu.

Peki ABD; Türkiye-Rus ilişkilerini bozmak için ne yapabilir?

Çeçenistan'da Ruslara karşı büyük bir sabotaj yapılabilir ama şu an için Çeçenistan'da böyle bir konjonktür mevcut değil.

Geriye Ermenistan- Azerbaycan çatışması kalıyor. ABD,Ermenistan'ı her an Azerbaycan'a saldırtabilir.

Ama Putin bunu önceden sezinlerse engelleyebilir. Putin bunu görmeli ve engellemeli.

Putin, Sarkisyan'ı aradı ve uyardı diyelim.Yine de bir eylem olursa Ermeni ordusu içindeki ABD,İsrail ajanlarının provokasyonu olabilir.

Esas dikkatli olması gerekenler ise Azerbaycan'lı gardaşlarımızdır. Onlara da güveniyoruz.