24 Temmuz 2015 Cuma

KAHRAMAN ORDU KANDİL'İ BOMBALIYOR AMA...

KAHRAMAN ORDUMUZ PKK'NIN KANDİL'DEKİ KAMPLARINI BOMBALIYOR.





AMA...

Bu operasyondan ABD'nin haberi var mı? Önceden haber verilmiş miydi? ABD, Kandil'e daha önce yapılan hava operasyonlarının tamamını daha operasyon yapılmadan Kandil'deki şerefsizlere kalleşçe bildirdi ve öldürülmelerini engelledi.

Bir parantez:
( ABD Irak'ı işgal ettiği sıralarda yani o zamanlar Kuzey Irak'da PKK ile birlikte İslamcı bir örgüt de bulunuyordu. Sayıları beş bin kadardı. ABD bunları sadece bir günde hava operasyonları ile vurdu ve aynı gün hepsini de öldürdü.Kuzey Irak'ı PKK'ya teslim etti.Bunları bilmiyor değiliz.)

ABD'nin otuz yıllık PKK mücadelemizde PKK'yı korumak için siyasilerimize İKNA EDİCİ BASKILAR uyguladığını biliyoruz.Bu gerçeği pek çok yetkili defalarca söyledi. ABD ile yapılan "Teröre karşı ortak mücadele" anlaşmalarında Türkiye'nin teröre karşı bir operasyon planladığında operasyondan önce ABD'ye haber vereceğinin yer aldığını da biliyoruz.      

İşte o ABD, bu haberi Türkiye'den alır almaz ilk iş olarak Kandil'e iletti yıllarca. PKK terör örgütüne karşı bu güne kadar yapılan hava operasyonları da işte bu yüzden başarısız oldu.

"Teröre karşı yıllarca operasyonlar yapıldı da terör bitti mi?" diyen cahillere duyurulur. Bu şekilde terör biter mi?

Bombalama kararı alıyorsun, ilk iş olarak ABD'ye haber veriyorsun.O da hemen Kandil'e bildiriyor ve teröristler de bombalanacak yerlerden kaçıyorlar. Hatta yedi gün önce ABD'ye bildirilen bir operasyondan Kandil'deki PKK'lıların altı gün önce Kandil'i boşaltıkları bile yazıldı, çizildi.


Operasyon yapılıyor ama PKK hiç zarar görmeden operasyonu atlatıyor. Bu tam otuz yıl sürüyor.

Kahraman Ordumuza yazık değil mi? 
Başarısızlığın faturası onlara kesiliyor.Siyasiler yağ gibi suyun yüzüne çıkıyor.

O pilotlarımızın emeklerine yazık değil mi? 
Her türlü riske girip başarmak için yaptıkları işin başarısızlığını öğrendikleri gün kahrediyorlar.

O uçaklarımızın yaktığı yakıtlara yazık değil mi?
Bu aziz milletin yoksulluktan canı çıkıyor.

Bu aziz millet, "kandil bombalandı" haberinden bir gün sonra operasyondan kurtulan PKK elebaşılarının sırıtarak basın açıklamalarını dinlemek İSTEMİYOR.Onların leşlerinin resimlerini görmek istiyor. Millet yarın bakacak basına.Kim ne demiş?

Bu cennet vatanın içine düştüğü şu kritik günlerde her kim, "ABD ne der" düşüncesiyle ADETA GAZ ALMA OPERASYONU GİBİ BİR girişimi yeterli görüyorsa şunu bilmelidir ki:

Otuz yıldan beri PKK bitmediyse işte bu yüzden bitmedi. ABD'nin haberi olmadan tam bağımsız olarak Kahraman Ordumuzun sadece bir birliğinin, bir operasyonu bile PKK'yı o operasyonda bitirir.

"Hepsini de öldürünüz, ABD'ye de "Kusura bakmayın haber vermeyi unutmuşuz deyiniz" olsun bitsin bu iş. 

Kaldı ki bu aziz millet de artık biliyor, ABD ile birlikte teröre karşı başarı sağlanamayacağını.

Türkiye için öncelikli tehdit IŞİD değil, PKK'dır.Çünkü IŞİD üyelerinin tamamına yakını yabancı ülke vatandaşıdır. Ülkemizde sırıtırlar ve hemen yakayı ele verirler. 

PKK'lıların ise tamamına yakını ülke vatandaşıdır. Yabancı ülke vatandaşının ülkemize yapacağı her hangi bir saldırı canına mal olur ve yasal olur. Ama bir kaç ülke vatandaşı yerine yüzbinlerce ülke vatandaşını öldürürseniz Esad olmakla itham edilirsiniz. O nedenle bu iş daha da büyümeden hepsi de yok edilmelidir.

Halkı memnun etmek için, gaz almak için, siyasi çıkarlar için değil bu cennet vatan için ve bu aziz millet için PKK terörü derhal bitirilmelidir. Çünkü bizi bekleyen çok daha büyük tehditler, çok daha büyük tehlikeler gelmektedir.

3.Dünya savaşı adım adım yaklaşırken Türkiye iç sorunlarını tamamen halletmiş bir ülke olmalı ve hazırlıksız yakalanmamalıdır.

ABD ile anlaşılırsa, İsrail ile anlaşılırsa, hedef yine Esad olursa yine yanlış yaparız.Çünkü Esad'ın yerine oturacak şerefsiz adam dehşetli Süfyan olacaktır. Hadis yorumları bu şekildedir.  

PKK'LILAR ÖLDÜKLERİ YERDE GÖMÜLSÜN

YURT DIŞINDA ÖLEN PKK'LILARIN TÜRKİYE'DE GÖMÜLMESİ ENGELLENMELİ 





Suriye ve Irak'da her gün onlarca PKK/PYD militanı ölüyor. Bunların tamamı kendi memleketlerinde gömülüyor. Irak'lı olanlar Irak'da, Suriye'li olanlar Suriye'de, Türkiye'den gidenler de Türkiye'ye getirilip gömülüyor. 

Türkiye'ye getirilip gömülenlerin cenaze törenleri PSİKOLOJİK SAVAŞ PROPAGANDASI olarak kullanılıyor ve şova dönüştürülüyor. Önceki yazılarımızda da defalarca yazmıştık.İster Irak'da ister Suriye'de ölsün;PKK/PYD'liler şehit olamazlar.İsrail için ölenden şehit olmaz. Bunlar it sürüsüdür.

TBMM'de acilen bir yasa çıkarılmalı ve yurt dışında öldürülen PKK/PYD'lilerin ölülerinin Türkiye'ye getirilmesi yasaklanmalıdır. Nerede geberdilerse orada gömülsünler ve bir hiç uğruna toprağa düşen bedenleri, bu cennet vatanımızın şehit kanlarıyla sulanmış tertemiz topraklarını kirletmesinler.

Sadece güneydoğuda değil ülkenin her ilinde cenaze törenleri yapıyorlar ve bunu orada yaşayan Kürt kardeşlerimizi kendi saflarına çekmek için siyasi propaganda olarak kullanıyorlar.

Sloganlarına bakarsak, gerçeği görebiliriz. 

"PKK/PYD şehit gerilla"
"PYD'li yiğit gerilla" 
"Kahraman PKK'lı" gibi sloganlar atıyorlar.

Ve ülkemizdeki Kürt gençlerine "Bakınız bu yiğit sizin için öldü.Siz de böyle yiğit olunuz, siz de bunun gibi Kürtler için ölünüz" diyorlar. Aslında İsrail için öldürüldüklerini gizliyorlar.

PKK'dan yiğit mi olur? Gerilla mı olur? Kahraman mı olur? 
Hadi oradan şerefsiz, pusucu kalleş itler. İsrail köpekleri.

TBMM'deki yeni dönem milletvekillerine acil çağrımızdır.
 Derhal aşağıdaki yasa teklifi verilsin:

     1- "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Anayasal düzenine karşı kurulup, mevcut yasalara göre terör örgütü olarak tanımlanan ve aşağıdaki listede örgüt isimleri sıralanan yasa dışı oluşumlara üye olup da yurt dışında her hangi bir şekilde öldürülen terör örgütü üyelerinin cenazelerinin, yurt içine getirilmesi, cenaze töreni düzenlenmesi ve yurt içinde defnedilmesi yasak olup bu yasağa uymayanlar ve uymayanlara yardım ve yataklık edenler ile ihmal ve kusuru olanlar hakkında on yıldan yirmi beş yıla kadar ağır hapis cezası uygulanır.

     2- "Yurt dışında öldürülüp cenazeleri yurt içine getirilmesi yasaklanan terör örgütü isim listesi


          a) PKK/PYD/PEJAK/KHK/PŞK

          b) TİKKO
          c) DHKP/C
          d) MKP
          e) TKP/ML
          f)PDK
          g)HD
          h)İBDA-C
          ı)EL KAİDE


     3- 2.Maddede sıralanan terör listesine ilaveler ve çıkarmalar Bakanlar Kurulu Kararı ile yapılır.

     4- İş bu kanun hükümlerini Başbakanlık uygular.
     5-İş bu kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Eğer bu yasa çıkarılırsa PKK/PYD gibi terör örgütleri bu cenaze törenlerini  psikolojik savaş propaganda aracı olarak kullanamazlar. Provokasyon yapamazlar.Gençleri kandıramazlar. Biz görevimizi yaptık sıra vekillerde.