16 Ocak 2015 Cuma

SAADET PARTİSİ AK PARTİ İLE SEÇİM İTTİFAKI YAPABİLİR

OĞUZHAN ASİLTÜRK İTTİFAK İSTİYOR AMA HANGİ PARTİ İLE?



MHP, REFAH PARTİSİ VE BBP ÖNCEKİ BİR SEÇİMDE İTTİFAK YAPARAK TBMM'NE GİRMİŞLERDİ.

ŞİMDİ ASİLTÜRK YİNE İTTİFAK İSTEDİKLERİNİ AÇIKLADI AMA KİMİNLE İSTİYORLAR?

MHP: 

O dönemde MHP de TBMM'ne girebilmek için ittifaka razı olmuştu.Şimdi ise MHP zaten TBMM'nde ve baraj sorunu yok. Hatta bize göre alınabilecek bazı tedbirler ile iktidar adayı.O nedenle MHP Asiltürk'ün önerisine sıcak bakmaz.Zaten Asiltürk'ün kastettiği de MHP değildir. Aşağıda açacağız.

BBP: 

BBP Saadet Partisi ile seçim ittifakına "Evet" der. Ama o zaman da bu iki parti barajı geçemez ve bu ittifak her iki partiye de bir şey kazandırmaz. Asiltürk de bunu bilir ve esas amacı TBMM'ne girmek olduğu için hedeflediği ittifak da BBP değildir.

ASİLTÜRK'ÜN AMAÇLADIĞI İTTİFAK AKP'DİR.

ÇÜNKÜ: 

Esas amacını kendisi "TBMM'ne girmek" olarak açıklamış. Bunun için ya MHP ile ittifak yapacak ki bunu MHP kabul etmez ve Asiltürk de gayet iyi bilir. O zaman geriye tek seçenek kalıyor o da AKP.

Aşağıda yazacaklarımızı okumadan önce lütfen El Aziz Gazetesi yazarı değerli kardeşimiz MESUT AKGÜL'ün -MİLLİ GÖRÜŞ,OĞUZHAN ASİLTÜRK,ŞEVKET KAZAN- isimlerini içeren yazılarını dikkatle okuyunuz.Ya da babası Ahmet AKGÜL hoca efendinin Milli ÇÖZÜM dergisinden aynı türden yazılarını şiddetle öneririz.

Zamanı olmayanlar için çok kısa aktaralım: Mesut Akgül kardeşimiz Oğuzhan Asiltürk ile Şevket Kazan'ın Milli Görüş Partilerindeki asıl misyonlarının Milli Görüşü iktidara taşımak değil tam tersine iktidardan uzak tutmak, hatta Milli Görüşü tamamen bitirmek olduğunu çok detaylı yazmış.

DEVAM EDELİM:

Peki AKP, Asiltürk'den böyle bir teklif gelirse ne cevap verir? 
Seve seve kabul eder ve Saadet yönetiminden on ila on beş kişiye listelerinde yer verir.

ÇÜNKÜ:

AKP ilk kurulduğu günden beri tabanda Erbakan Hocanın talebeleri olduğunu, her ne kadar "milli görüş gömleğini çıkardık" desek de aslında o batıyı kandırmak içindi gerçekte çıkarmadık algısıyla tek başına iktidar olacak oyları toplamıştı.Bu nedenle Erbakan'ın aleyhine bilinçli olarak tek söz etmemişlerdi.

Oysa Erbakan Hocamız bunların AKP'nin koca bir yalanı olduğunu, AKP'nin bir Yahudi projesi olduğunu bir çok kasedinde açıklamıştı.Bunlara da "Hoca AKP'yi riske etmek istemediği için bu açıklamayı yaptı" algısıyla kılıf bulunmuştu.

Abdürrahim Karslı'nın Abdurrahman Dilipak açıklamalarıyla Milli Görüşçü kimliği iyice deforme olan AKP için Asiltürk'ün bu teklifi şimdi CAN SİMİDİ olabilir. 

Hatta bir adım daha gidelim. Asiltürk'ün açıkladığı bu ittifak AKP ile yapılırsa Asiltürk'ün projesi olduğuna bile inanmayız. Erbakan Hocamızdan aldığımız gözlük ile bunun yeni bir siyonist projesi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.Bu proje mevcut durumda AKP'nin son şansıdır ve son kozudur.

FATİH ERBAKAN

Şu an Milli Görüş'ün gerçek temsilcisi Fatih Erbakan'dır. O da Asiltürk ile Kazan tarafından rahmetli babası gibi tamamen bitirilmeye çalışılmakta ve engellenmektedir.

Asiltürk ile birlikte hareket edenlerin amacı Milli Görüş'ün TBMM'de temsil edilmesi falan değildir.Onların amacı milletvekili olmaktır.

Fatih Erbakan üzerine şimdi şu oyun oynanacaktır. O'nu AKP'ye götürüp milletvekili yapmak isteyecekler.AKP'ye gittiği gün de bitkisel hayatta olan Milli Görüş'ün beyin ölümü gerçekleşecektir.

Fatih Erbakan bu oyuna gelmeyecek ve reddedecektir. Babasından aldığı ders O'na bu oyunu bozduracaktır. Ancak bu sefer de bir sonraki kongrede Saadetin Başına geçmesini engellemek için o zaman ki rakibini daha şimdiden milletvekili yapmak isteyeceklerdir.O kişi Asiltürk'ün damadıdır. Ondan önce ki ara kişi ise Mete Gündoğan'dır.

Tıpkı Ali Babacan'ın AKP'de kendi rızası ile ayaklarına pranga vurması gibi Fatih Erbakan da 
kendi kapasitesinin farkında olmadan Saadet Partisi'nde gereksiz bir bekleyiş içindedir.

Bize göre Fatih Erbakan, Kamalak'ın ikinci defa aday olduğu kongrede partiden ayrılıp Milli Görüş Partisi adı altında (MGP) bir parti kursaydı gerçek Milli Görüşçülerin tamamı şu an yanında olacaktı.
Yanlışa devam ediyor.Saadet Partisi'nin başına geçme ihtimali SIFIRDIR, buna ASLA müsaade etmezler.



TOPUN AĞZINDA İSVEÇ VAR

EL KAİDE VEYA IŞİD HER AN İSVEÇ'TE EYLEM YAPABİLİR




FİLİSTİN'İ ÜLKE OLARAK TANIYAN İSVEÇ'İN DIŞ İŞLERİ BAKANI İSRAİL'İ FİLİSTİNLİLERE KARŞI AŞIRI SALDIRGAN DAVRANMAKLA SUÇLADI.

İSRAİL BUNA DA CEVAP VERECEKTİR.

Yakın bir tarihte İsveç'te üstelik de bir Yahudi Havrasına, Sinagoguna veya Yahudilerin öleceği bir ortama EL Kaide veya IŞİD tarafından bir saldırı yapılabilir. 

Sonra da İsrail:

"Eee İsveç sen de gördün mü? İşte o savunduğun İslamcılar, işte o savunduğun Müslümanlar bunlar. Hadi konuş bakalım" diyebilir.

İlaveten " Yahudilere sahip çıkmadınız, zaten Yahudi düşmanıydınız, bunu dışa vurdunuz" diyerek de İsveç'ten yüzlü çıkabilir.

Yetmedi "Yahudilerin İsveç'te can güvenliği yok, İsrail'e dönsünler" diyerek de bir taşla iki kuş isteyebilir.

Tıpkı Fransa'da olduğu gibi İsveç'te de bir saldırı yapılması için MOSSAD çalışmaya başlamıştır bile.

Unutmadan ABD senatosuna yapılacak bir saldırıyı FBI'ın önlediği de açıklandı. Biz yazmıştık "olabilir" diye.

Bir ülke de uyanıklık yaptı MOSSAD'a karşı. O da Almanya. Daha MOSSAD saldırı yapmadan ülkesindeki Müslümanlara sahip çıkarak dostluk ve kardeşlik etkinliği yaptılar.