3 Ocak 2015 Cumartesi

"MUSUL'UN İŞGALİ İSRAİL İÇİN" İFŞAATIMIZ DA DOĞRULANDI

MUSUL'UN IŞİD TARAFINDAN İŞGALİNİ ABD'NİN İSTEDİĞİNİ VE ESAS AMACIN MUSUL'UN IRAK'TAN KOPARILIP BARZANİ'YE VERİLMESİ VE ONDAN SONRA DA İSRAİL'E BAĞLANMASI OLDUĞUNU DAHA ÖNCE YAZMIŞTIK. AŞAĞIDAKİ HABER BU İFŞAATIMIZI DOĞRULADI.


Musul’un işgali, korsan İsrail’in projesiydi

Iraklı uzmanlar, korsan İsrail “Nil’den Fırat’a, Büyük İsrail” kuruntuları çerçevesinde Musul’un işgal planını hayata geçirdiğini belirtiyor.

 Iraklı uzmanlar, Irak’ta özellikle Ninova eyaletinde IŞİD’in sürdürdüğü işgal senaryosu Tel aviv’de yazıldığını ve IŞİD tarafından adım adım uygulandığını belirtiyor. 

Iraklı uzman Halid Sıraç, IŞİD Ninova eyaletine saldırmasının ardından kimliği belirsiz kişilerin hızla bölgedeki arsaları çok ucuz fiyata satın almaya başladığını, bu da 60 yıl önce Filistin’de siyonistlerin uyguladığı senaryoyu andırdığını kaydetti. 
Sıraç, Tel aviv bu senaryoyu dikkat çekmeden ve sessizce bir kaç aşamada yürüttüğünü ve bölgedeki azınlıkları IŞİD’le korkutarak evlerinden yurtlarından kaçmalarına neden olduğunu ve ardından bu insanların arsalarını satın alarak yahudi Kürtlere devrettiğini ifade etti.

AKLINIZDAKİ TÜM MEHDİ ADAYLARINI UNUTUN


GERÇEK MEHDİNİN (HZ.MEHDİ AS) ZUHURUNA BİR ADIM DAHA





91 YAŞINDAKİ SUUD KRALI ABDULLAH SOLUNUM YETMEZLİĞİ NEDENİYLE HASTANEDE YATIYOR.

YERİNE İKİ VELİAHT BİRDEN TAYİN ETTİ ÇÜNKÜ ONLARIN DA BİRİNCİSİ 78 YAŞINDA VE O DA HASTA.

HADİS YORUMLARINA GÖRE ALLAHU ALEM:

Bu Abdullah vefat edince Suudi Arabistan'da isyan çıkacak. İsyanın başına Haşimiler geçecek.İsyanın Merkezi Mekke olunca iki Haşimiyi Mekke Emiri infaz edecek. Bunların Şeyh Ayetullah Nemr ile kardeşi Muhammed olabileceğini daha önce yazmıştık.(Kardeşi Muhammed'i yeni yazıyoruz.) Bazı hadis yorumlarında o iki kişinin kardeş oldukları da geçiyor.

Bu iki Haşiminin Haremi Şerif'de infaz edilmesi üzerine Cenabı Zülcelal Medine'de bulunan ve Mehdi olduğundan habersiz yaşayan Hz.Mehdi AS'a Mehdi olduğunu bildirecek ve Mekke'ye gönderecek.

Bundan önce;yedi alim Hz.Mehdi AS'ı Mekke'de bulacaklar ve biat etmek isteyecekler ama Hz.Mehdi AS kendisini Mehdi bilmediğinden bunu reddedecek ve Medine'ye dönecek.Bu üç defa tekrar ettikten sonra işte bu iki Haşimi infaz edilecek.

Geldiğimiz şu noktada Hz.Mehdi AS'ın zuhurunun da İnşaallah çok yaklaştığını umut ediyoruz. Hz.Ali Efendimizin ifşaatlarında Suud Kralı öldüğü andan itibaren Hz.Mehdi AS'ın bulunabileceğine dair rivayet var.Belki de bu yedi alim de bu rivayete istinaden Mekke'ye gidecekler.

Tabi aynı rivayetlere göre (yani Hz.ALİ Efendimizin rivayetlerine göre)Hz.MEHDİ AS'ın çıkması için Türklerin de cuş etmiş olması gerekiyor. Onun da eli kulağında ve her an olabilir. 

2015 yılının Nisan ve Mayıs ayında Kürtleri arkasına takan Ermeniler ayaklanırsa Türklerin de CUŞ EDECEKLERİ GÜN GİBİ ORTADADIR. 

Hz.Ali Efendimiz RA işte bu ayağa kalkmaya çok önem vererek Hz.Mehdi AS'ın zuhurunun Türklerin ayağa kalkması ile birlikte olacağını ve Türklerin Hz.Mehdi AS'ın ordusu olacağını ve bu ordunun tüm dünyaya hakim olacağını müjdelemiş İnşaallah.

Hz Ali Efendimizin bu dönemde tüm Müslümanların Türk Ordusuna katılmaları için emir ve telkinleri de var ama tabii ki bunu görebilenlere.

Başlıkta ise "Bildiğimiz tüm Mehdi adaylarını unutalım çünkü hepsi de sahte. Gerçek Hz.Mehdi AS'ın zuhuru da iyice yaklaştı İnşaallah" demek istedik. 
  
Tabi ki her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir. 

ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM