23 Haziran 2014 Pazartesi

KÜRTLER OYUNA GELMESİN,BUNLARIN HEPSİ ERMENİ

KÜRTLER OYUNA GELMESİN,BUNLARIN HEPSİ ERMENİ


Mardin'in bağımsız! belediye başkanı Ahmet TÜRK! emrediyor:

EMRİNİZ OLUR, BAŞKA İSTEĞİNİZ VARSA ÇEKİNMEYİN SÖYLEYİN...

Güneydoğudan askerlerimizin, polislerimizin, memurlarımızın hepsi de çekilsin mi?
Söyleyemediniz gitti..

Kim gelecek yerine?

Generalleri Yahudi, Subayları Ermeni, piyadeleri de Kürtlerden oluşan ve Kürtleri katledecek şerefsizler ordusu mu?

Söyleyemediğiniz bir şey daha var:

İtiraf ediniz, hepiniz Ermenisiniz. 

Ama Türk Milleti; Kürt halkını size kurban etmeyecek, bundan emin olunuz.

ABD VE İSRAİL'İN KÜRDİSTAN OYUNU

ABD VE İSRAİL'İN KÜRDİSTAN OYUNU



ABD TÜRKİYE'MİZİ KANDIRIYOR.

Efendim, devletimizi yönetenler çok akıllıdır oyuna gelmezler. Peki Kenan Evren akıllı değil miydi?
Ne ilgisi mi var?

Bakınız ne ilgisi varmış?

Kenan Evren Yunanistan'ın NATO'ya nasıl girdiğini anlatırken ABD Genel Kurmay Başkanının kendilerini fena kandırdığını söylemişti.

"ABD'ye güven olmaz, bunlar sözlerinde durmaz, sözlerine inanmamalı mutlaka yazılı ve bağlayıcı taahhüt almalıdır" demişti.

Olay şuydu:

1980 sonrası Yunanistan'ın Nato'ya üyelik müracatı var ve Türkiye veto ettiği için giremiyor. ABD Genel Kurmay Başkanı; Kenan Evren'den ricalarda bulunuyor.Kenan Evren bir darbe yöneticisi olduğu halde tek başına karar vermiyor ve Dışişleri Bakanlığından bilgi alıyor.Dışişleri Bakanlığı Ecevit ve Demirel hükümetleri zamanında da bu konuda ABD nin talepleri olduğunu ve ABD ye Dışişleri Bakanlığı tarafından Yunanistan'ın bazı taahhütleri yerine getirmesi halinde VETO'yu kaldıracağımızın bildirildiği söyleniyor. 

Kenan Evren de aynı taahhütleri ABD Genel Kurmay Başkanına iletiyor ve rest çekiyor.ABD Genel Kurmay Başkanı Kenan Evren'e bu taahhütleri Yunanistan'ın yerine getirmesi için söz aldığını ve takipçisi olacağını ve mutlaka yerine getirileceği konusunda SÖZ VERİYOR.

Türkiye bu SÖZLÜ güvence ile vetoyu kaldırıyor ve Yunanistan NATO üyesi oluyor.

Sıra taahhütlerin yerine getirilmesine gelince Yunanistan'da Hükümet DEĞİŞTİRİLİYOR ve sözlerden DÖNÜLÜYOR VE TÜRKİYE OYUNA GETİRİLMİŞ VE KANDIRILMIŞ OLUYOR.

Peki bu olayın yazımızla ne ilgisi var?

Şimdi yine aynı oyun oynanıyor ve ABD Türkiye'yi kandırarak ve Türkiye'nin destek ve yardımıyla bir KÜRT DEVLETİ kurup akabinde de Türkiye'yi parçalamayı planlıyor.

Ama kurulacak Kürt Devleti'nin Türkiye'ye bağlanacağına dair de muhtemelen bize SÖZ VEYA VAAD veriyor.Yani yine yalan söylüyor, sözlü vaad veriyor ve vaadinden de mutlaka dönecek, dönmekle de kalmayacak ve Türkiye'nin başına bedeli çok ağır çoraplar örecek.

Yöneticilerimizin çok ama çok dikkatli olmaları gerekiyor. Kenan Evren'in anlattıklarından ders alınması gerekiyor.

Barzani bugüne kadar Türkiye ile iyi geçindiyse, petrol anlaşması yaptıysa hep ABD'nin emri ile yapmıştır. Aksi mümkün değildir.

Beklenen MUSUL ve KERKÜK'ün Kürtlere teslim edilmesiydi.IŞİD ile bu yapıldı. Kürdistan Sosyalist Partisi başkanı (Böyle bir parti de varmış, yeni öğrendik) bunu açıkça ifade ediyor ve IŞİD'in Musul ve Kerkük'ü Kürtlere bağışladığını, başka türlü bu ilhakın mümkün olmayacağını beyan ediyor.

IŞİD'in arkasında İsrail ve ABD'nin olduğu çok nettir.Eğer bizim de IŞİD ile bir ilgimiz varsa Suriye'deki tüm muhaliflerle olduğu şekilde ve olduğu kadardır, bundan emin olunuz. Yani  Esad karşıtlarına ABD ile birlikte destek verdik, o esnada Işid'e de vermişsek ilişkimiz bundan öte değildir, bundan eminim. IŞİD İsrail'e hizmet eden, İsrail tarafından ABD'ye de desteklettirilen alçak bir İslam düşmanıdır.

Durum vahimdir ve Türkiye ABD'nin hiç bir oyununa gelmemelidir.

Bu konuda yapılması gerekenler başkadır.Yapılmamıştır.
Yapılacaklar daha başkadır.ABD ile birlikte hareket edilecektir.
Olacak olanlar ise bambaşkadır.İran gerçeği vardır.

Biz sadece olacak olanları yazıverelim:

ABD VE İSRAİL Ortadoğuda  İran'ı kıskaca alma operasyonlarında SURİYE'de başarısız olunca IRAK'a yöneldiler.Çünkü Suriye'deki başarısızlığın en önemli nedeni Maliki'nin İran'ın yanında olmasıydı ve Suriye'ye İran tüm destekleri Irak üzerinden yapıyordu.Ama İRAN, IRAK'da Suriye'ye göre çok daha etkili karşı koyabilir. Tabi IRAK'ın bölünmesini istemiyorsa. İstiyorsa Türkiye'nin işi daha da zorlaşacağından çok dikkatli olmak lazım vesselam.

Barzani'ye dönersek Kürt Devletini kurduktan sonra Türkiye'ye kesinlikle yüz çevirecektir.Çünkü hiç bir kararı kendisi vermiyor.İsrail'in emirlerini uyguluyor.İsrail ABD'ye emrediyor, ABD de Barzani'ye emrediyor.

En kritik soru şudur:

İsrail Barzani'nin Türkiye'ye bağlanmasını ister mi?

'İster' diyorsanız herkesten özür diliyorum.Yanıldım.

Olay bu kadar basittir.