23 Ocak 2016 Cumartesi

"BİDON'U KAFASINA VURUN"

JOE BİDEN KÜRT DEVLETİ KURMAK İÇİN GELDİ.




Biden, Türkiye'ye daha doğrusu AKP'ye "Suriye ve Irak'da Kürt Devleti kuracağız, siz de destek verin" demeye geldi.

AKP "Irak'ta Kürt devleti kurulmasını biz de destekliyoruz (Yani Barzani'yi) ama Suriye'de Kürt Devleti istemiyoruz.Çünkü PYD, PKK'nın uzantısı olan bir terör örgütü.Bunlar Türkiye için de bir tehdit, bizim düşmanımız ve yok edeceğiz" diyor.

Biden de "PKK'nın terör örgütü olduğunu kabul ediyoruz ama PYD hakkında farklı düşünüyoruz.PYD ile Suriye'de birlikte çalışıyoruz ve terör örgütü olarak görmüyoruz" diyor. 

Yani ABD ve AKP Irak'da Kürt Devleti konusunda anlaşırken,Suriye'de anlaşamıyorlar. ABD ise Suriye için Biden'i gönderiyor.


HDP'lilerle ve AKP'lilerle görüşüyor. HDP muhalefet, AKP iktidar ABD'ye göre. 

"Irak tamam, Suriye de olursa Türkiye kendiliğinden düşer" diyor Biden. Somut olarak neler istemiş olabilir?

Musul'a operasyon desteği ve açılıma dönüş istemiş olabilir. Cerablus'a giriş isteniyorsa destek vaadinde bulunmuş olabilir.

AKP'nin hesabı ne? Doğru mu? Yanlış mı?

AKP, Barzani'nin Türkiye'ye bağlanacağını düşünüyor.Bunun için Barzani Türkiye'ye epey ulufe dağıttı, yani petrol ticareti vs vs. Ekonomik ilişkileri yerinde gören AKP, Barzani bize bağlanacak sanıyor. Suriye'deki PYD yerine Türkmenler de etken olur da diğer Kürtlerle Türkiye'ye bağlanırsa deme gitsin.Başkanlık sistemine geçer, Kürtlere özerklik veririz ve Türkiye'yi büyütürüz sanıyorlar. 

AKP'nin hesabı kesinlikle yanlıştır. Barzani asla Türkiye'ye bağlanmaz.ABD ve İsrail'in güdümünde ayrı bir devlet olma peşindedir. Türkiye'yi sadece Irak'tan koparken desteğine ihtiyaç duydukları için kandırmaya çalışıyorlar.

Baraz-cani, bıçkın komşusunun yardımıyla kaygusuz kocasından kurtulup, sahilde kendisini bekleyen korkak sevgilisine kavuşmayı amaçlayan siyasi bir fahişedir.

İran, Suriye ve Irak'ın bölünmesini istemez ve bunu Rusya'ya da kabul ettirmiş iken düşürülen uçak nedeniyle Rusya da Kürt devletini ister hale geldi. 

Şu kadar ki Rusya Irak'da değil Türkiye'de Kürt devleti istiyor.Bunu da Suriye'deki PYD ile birlikte yapmaya hazırlanıyor.

ABD ile Rusya'nın ortak noktası da PYD olmuş oluyor. Ama PYD amaç değil araç. Yani Rusya PYD' yi Esad muhaliflerine karşı kara gücü olarak kullanmak istiyor.Suriye'de Esad yerini sağlama alınca PYD Türkiye'ye karşı desteklenecek. Rusya'nın hesabı bu.

ABD ise PYD ile Suriye'nin kuzeyinde Kürt Koridoru oluşturup Barzani ile birleştirmek istiyor. Yahudi kanadı da Türkiye'yi yıkmayı amaçlıyor.

Yapabilirler mi? Yapamayacaklar İnşallah.

Mısır'da, Libya'da, Yemen'de, Suriye'de ne yaptılarsa aynısını Türkiye'de deneyecekler.Dünyada ne kadar terörist varsa hepsini PKK'lı yapıp Türkiye'ye sokacaklar. Nusaybin'den Cizre'den, Silopi'den vuracaklar. Ama vurulan da onlar olacak İnşallah. Bu aşamaya da geçilmiştir. Artık PKK'lıları, PKK'lı da bilmemek lazım.Tamamı uluslararası teröristler olacak. Adı PKK kendi kim olduğu belli değil.IŞİD,Nusra,BlackWater,PYD,Peşmerge adına ne derseniz. Hepsi gelecek adı PKK olacak. 


Peki dostumuz kim?
Maalesef AKP'nin yanlış politikaları dost bırakmadı. Tıpkı Osmanlı'nın son dönemindeki gibi kaldık.Hatta Osmanlının bile Almanlar yanındaydı.yıkılıncaya kadar. Siyasi olarak şu an içinde bulunduğumuz dönem aynen Mondros öncesi dönem gibidir.

Bumerangtan çıkış için Türkiye'nin tüm komşuları ile yeniden dost olması gerekiyor. Onu da yapacak olan AKP değil, çünkü AKP o yanlışın zaten bir parçası. Rusya ile düşman olan AKP nasıl dost olacak? Zor yani.

Şimdi bize bir Atatürk lazım. En zor anımızda tam bağımsız politikalar üretebilecek ve Millete yeniden diriliş azmi, dosta güven, düşmana korku verecek. 

O da vardır Elhamdülillah.Hem de binlerce yüzbinlerce. Kahraman askerlerimizin, polislerimizin her biri bir Atatürk'tür İnşallah.

PKK'ya katılan, askere,polise tuzak kuran, kurşun atan her şerefsizin katli vaciptir.Asla affetmeyiniz.

Zaten bundan sonra PKK içerisinde bu ülke vatandaşı bulmak da mümkün olmayacaktır.Hepsi paralı tetikçilerden oluşan uluslararası çapulcular olacaktır.Allah rızası için hepsini de öldürünüz. Bu işin çözümü budur.

KAMER GENC'İ BİR DE BİZDEN OKUYUNUZ

BİR BAŞKA AÇIDAN KAMER GENÇ




Tek kişilik muhalefet Kamer Genç'e Allah CC rahmet eylesin.

Atatürk öğretmenlerimize "Cumhuriyet sizlerden fikri hür, vicdanı hür nesiller ister" diyerek nasıl bir nesil arzuladığını ifade etmiş ve bunu emretmişti.

Cumhuriyetin nesilleri fikri hür, vicdanı hür olacak da vekilleri olmayacak mıydı? İşte Kamer Genç TBMM'deki fikri hür, vicdanı hür vekillere örnek bir vekildi. Sıradan bir vekil gibi değil sanki bir parti lideri gibi bağımsız icraatlar yapar, söylemlerinde kimseyi dinlemezdi. Aslında her vekilin bu şekilde olması gerekir.

Fikri hür vicdanı hür nesiller isteyen Atatürk'ün vekilleri fikri bağlı, vicdanı kör olabilir mi? Elbette ki olamaz.

Ama maalesef ülkemizde vekiller; kendilerini 'halkın seçtiğine' değil, 'liderin seçtirdiğine' inanıyorlar ve "halkın" değil "liderin vekili" olmayı akıllıca görüyorlar. Bu manada haksız da değiller ama halka riya yaptıkları için haksızlar.

Öyle ya...
Bir vekilin halka dört yılda bir, liderine ise her gün ihtiyacı var.

Ama Kamer Genç bunları hiç dikkate bile almadı.Yapmak istediğini yaptı, söylemek istediğini söyledi. Ne iktidardan çekindi, ne liderinden. İşte bunun için "Tek Kişilik Muhalefet" ismini aldı.

Biz CHP'li değiliz. 

Kamer Genç'in pek çok siyasi düşüncesine katılmadık ama tam da Atatürk'ün tarif ettiği gibi "Fikri Hür, Vicdanı Hür" bir vekil olduğuna bütün Türkiye şahittir. 

Her vekilin Kamer Genç gibi fikri hür, vicdanı hür olması lazımdır. Lazımdır ki TBMM'de tam bir demokrasiden, tam bir fikir platformundan, tam bir çözüm fabrikasından söz edilebilsin. 

Aslında bunu her vekil ister ama liderler istemez.Çünkü tüm vekiller Kamer Genç kadar fikri hür vicdanı hür olabilselerdi ilk önce siyasi partilerin genel başkanları o görevlerden uzaklaşmak zorunda kalırlardı.

İşte CHP, yedi seçim kaybetmiş ve Kılıçdaroğlu tek aday olarak genel başkan oluyor.

Ve MHP. On bir seçim kaybetmiş ama Bahçeli muhalefete kızıyor "Niçin muhalefet ediyorsunuz" diye.

Ve AKP. Tam on beş yıldan beri tek başına iktidarda kalmayı işte bu lider sultası ile sağlayabiliyor. Seçimlere yaklaşınca vekillik vaadi ile kimse ayrılamıyor.Aday yapılmayan ayrılınca da zaten "aday olamadığı için ayrıldı, menfaatçiydi" etiketinden, çakılıp kalıyor.

Siyasi Partiler yasası değiştirilmediği müddetçe yeni bir Kamer Genç zor yetişir.

Cenazesinin Türk Bayrağına sarılmasını vasiyet etmiş. Yaşadığı ve vekili olduğu bölgede ihanetin envay şekli sergilenirken; Kamer Genç hainlere son bir mesaj vermeyi de ihmal etmemiş bir vatanseverdi. 

Allah cc Rahmet Eylesin.