14 Mart 2014 Cuma

PROF.DR.SEDAT LAÇİNER' E DÜZELTME

PROF.DR.SEDAT LAÇİNER' E DÜZELTME




Sayın Prof.Dr.Sedat Laçiner ilgiyle takip edilen bir ilim adamımız.

Son yazısında çok detaylı bir analiz ile İRAN ve İSRAİL'in düşman değil gizli dost olduklarını iddia etmiş.

Böyle bir ilim adamına böyle bir iddia hiç ama hiç yakışmıyor..

Bakınız büyük harflerle yazıyoruz: 
İRAN ve İSRAİL BİRBİRLERİNİN AMANSIZ DÜŞMANIDIR.

Hocanın uzun yazısında iki delili var:

Birincisi İrangate olarak bilinen olaydır. İran-Irak Savaşı esnasında ABD' den silah tüccarı bir siyonist normal fiyata Irak'a sürekli silah satarken FAHİŞ fiyata İran'a da bir defa satmış. Olay bu. ABD, İran-Irak Savaşının bitmesini hiç istemedi ki.Kapitalist bir ülkede fahiş fiyatla mal satmak kadar doğal ne olabilir ki? Bu iddia boş sözdür.

İkincisi ise 2004 yılında İsrail'in İran'a uçak yedek parçası sattığı iddiasıdır. Bu iddia Yunan basınına servis edilmiştir. ABD basınında da yer almıştır.Bu olay kesinlikle bir İsrail komplosudur.

İsrail,Yunan basınında istediği haberi yaptırır. Yine ABD basınının tamamı İsrail'in kontrolündedir, orada da yayınlattırır. Peki bunu niçin yapar? Birkaç sebebi olabilir..

Örneğin; İsrail ile dost olan bir İran Türkiye'de düşman olarak algılanabilir ve istenen de bu olabilir.
Yani İran'a saldırılırsa Türkiye tarafsız kalsın istenmiş olabilir.

Gazze'de İsrail'e karşı savaşan İslami Cihad Örgütü ile İzzettin Kassam Tugayları' nın direncini kırmak amaçlanmış olabilir. Çünkü bu iki örgütün tüm silahlarını İran vermektedir. İsrail'in dostu olsa verir mi?
Ama bu iki örgüt "madem İran ile İsrail gizli dost o halde bu silahları bize niçin veriyor?" "Bizi İsrail'e öldürtmek için" diyerek İran'a düşman olurlarken İsrail'e de teslim olabilirler değil mi?

Ama bu örgütler bu oyuna gelmez, çünkü:

İran'ın verdiği silahlar yenilir yutulur cinsten basit silahlar değil, İran bu örgütlere resmen füze veriyor.Sudan'dan Sina Yarımadası'na getirip, tünellerden Gazze'ye ulaştırıyor.



Zihinleri bulandırmaya hiç gerek yok:

İsrail, ABD'nin dostudur, himaye ettiği şubesidir.İran ise Rusya'nın dostudur. Suriye' yi ABD ve İsrail karıştırdı, Rusya ve İran Esad'a destek verdi. Olay budur ve İran ile İsrail asla dost olamazlar.

Bu iddiayı cahil biri söylese aydınlatılabilirdi ama aydın nasıl aydınlanır o biraz zor.

Sayın Laçiner hocam bu iddia size hiç mi hiç yakışmadı.

Üçüncü Dünya Savaşında İran Rusya'nın, Türkiye ABD'nin yanında yer alacak, Rusya bertaraf edildikten sonra Türkiye saf değiştirecek ve İran Türkiye'nin müttefiki olacak. Alimlerin hadis yorumları bu şekildedir.İsrail'i de Akdeniz'e Türkiye ve İran birlikte gömecekler. İsterseniz biraz da bu konuları araştırınız. 

ABD'deki bir siyonist gazeteye, Yunan basınına güvenmek yerine alimlerimizin hadis yorumlarına yönelirseniz siz de pek çok şeyi görebilirsiniz.

ALLAH'a CC emanet olunuz.

MISIR' IN İŞGALİ BAŞLIYOR

MISIR' IN İŞGALİ BAŞLIYOR




Libya'da yetmiş Mısır'lı gözaltına alınmış. Mısır'a Libya'dan da terörist girişleri var.İşaretler bunlar.

ABD, Irak'ı nasıl işgal etmişti?

1979'da İran Şahı' nı deviren Humeyni' ye karşı sadık diktatörü Saddam'ı devreye sokmuş ve sekiz yıl boyunca savaştırmışlardı. Kim? ABD ve Batı.

Saddam, İran rejimini deviremeyince Irak'ı bizzat kendileri işgal etmek ve İran'ın sınır komşusu olmak istemişlerdi.Bunun için de önce Saddam'ı kandırıp Kuveyt'e sokmuşlar, sonra "Ne işin var Kuveyt'te" diyerek Irak'ı işgal etmişlerdi.

Şimdi aynı senaryo Mısır için tekrarlanıyor olabilir. Alimlerin hadis yorumlarına göre Suriye karıştıktan sonra ilk beklenecek olay Mısır'ın işgalidir.

ABD ve Batı Sisi'yi kandırıp Libya'ya sokabilirler ve sonra da "Ne işin var orada" diyerek işgale başlayabilirler.

Sisi nasıl kanar? 

Mısır, seksen milyon nüfuslu, yeraltı kaynaklarından yoksun fakir bir ülke.Libya ise tıpkı Kuveyt gibi petrol ve doğalgaz kaynakları olan bir ülke. Ve Libya'da şu an bırakınız istikrarı, istikrarlı bir yönetim bile yok.Bu durum Sisi' nin iştahını kabartabilir. Saddam' ın da iştahı kabarmıştı.

ABD ve Batı'nın Mısır'ı işgal ederek üçe böleceği ve Süveyş Kanalı bölgesi olan doğu kısımları İsrail'e katacağı Siyonizmin en büyük beklentilerindendir.Bunun için seksen milyonluk Mısır'ın tamamının işgal edilmesine gerek yok, belki de Sisi'nin devrilmesine bile gerek yok.Mısır'ın sadece Kuzey Doğusu işgal edilerek bu işler yapılabilir.Ya da İhvan ile işbirliği yapılarak Batı Mısır onlara verilebilir.Güney Mısır'da zaten Hristiyan Kıpti Devleti planlanıyor.

Libya-Mısır sınırındaki istikrarsızlar, karşılıklı sınır güvenliğinin olmayışı bu amaca hizmet etmek için önceden planlanmış olabilir.

Peki bunlar olur mu? Belki de olmaz ama olacak olan şudur:

Mısır'ın Kuzey Doğusu ABD ve Batı tarafından kesinlikle işgal edilecek ve hemen akabinde de belki de aynı anda Suriye'nin işgali başlayacaktır.Alimlerin hadis yorumudur.Suriye'nin işgali Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatacak ve sırasıyla Süfyan, Hz.Mehdi, Deccal ve Hz.İsa AS zuhur edecek ve sonuçta İslam tüm dünyaya hakim olacaktır.İNŞALLAH.