22 Şubat 2015 Pazar

TAKİPÇİLERİMİZDEN BİR RİCA

CÜBBELİ AHMET HOCA'YI İYİ TANIYAN BİR TAKİPÇİMİZ BİZE MAİL ATARSA YAZIŞMAK İSTEDİĞİMİZ KONULAR VAR

safaasya@hotmail.com adresine mail bekliyoruz İnşallah






YENİ BİR MAİL ALDIK

Bloğun sağındaki "Bir Okurumuzun Muhteşem Rüyası" başlıklı yazıyı gönderen takipçimizden ikinci bir mail aldık. Belki de bir müjdedir diye paylaşmak istedik.



Yine bir rüya görmüş ve blogda yayınladığımız önceki rüyasıyla ilgili de çok ilginç bir gelişme olmuş.

Önceki rüyasını gördüğü yıl hacca gitmek için müracaat etmiş.Tabi o yıl hac çıkmamış. Fakat sonraki yıllarda ekonomik sebeplerden dolayı hacca gitmek için yenileme yapamamış.

Bu hafta cep telefonuna Diyanetten mesaj gelmiş ve isterse bu yıl çekilişsiz hacca gidebileceği yazıyormuş.

Yeni rüyasını ise şöyle anlatmış:

Bir tanıdığı kendisinin elinden tutup bir yere doğru götürmeye çalışıyormuş. Nereye gidiyoruz dediğinde arkadaşı "Sen Mehdiyi aramıyor musun? İşte O'na götürüyorum bak orada" demiş.

Oraya bakınca bir metre çapında küçük bir güneş (Işık) görmüş. On onbeş metre uzaklıkta. Yaklaşmışlar ve o ışığın sanki birden açılacak ve bir resim çıkacak gibi bir hareket halinde olduğunu görmüşler. "Tam yaklaşıp ışığın içinden resim çıkacakken uyandım" diyor.

Yedi yıl aradan sonra Hacca gidecek olması üstelik de gördüğü rüyalar açısından bakıldığında bize ilginç geldi. Belki de bu yıl Hz.Mehdi AS zuhur edecek. Belki de Medine'de ona görünecek.
En doğrusunu Allah CC bilir.Allahu Alem.

OPERASYON 3.DÜNYA SAVAŞI' NIN HABERCİSİ

MANŞET İRAN'IN AÇIKLAMASI






Türkiye'de operasyonu eleştirenler- siyasileri kastediyoruz- tamamen buradan siyasi rant peşindeler. Olay siyasi ranta dönüştürülecek bir olay değildir.Suriye yönetimi "toprak ihlali" diyerek İran ile aynı açıklamayı yaptı. Operasyon için kimseden izin alınmadı ama bilgilendirilmesi gerekenler bilgilendirildi.Suriye konsolosluğu bilgilendirilmiş.Bölgedeki çapulculara da "Geliyoruz, ayak altında kalmayın, ölürsünüz" denilmiş olabilir.

Operasyon 3.Dünya Savaşının başlamak üzere olduğunun Kahraman Ordumuz tarafından bilindiğinin göstergesidir.Türkiye'nin ne Suriye ne de Irak da işi yoktur ve olmayacaktır. Bizi oraya çekebilecek son sebep de kendi irademizle ortadan kaldırılmıştır.

ABD, IŞİD'e büyük operasyon bahanesiyle Suriye'yi işgale hazırlanmaktadır. Ukrayna Minsk'ten sonuç alınamadığını ve Rusya ile topyekun savaşın başlamak üzere olduğunu söylemiş ve batıdan silah talep etmiştir.

Sisi Batıdan Libya'nın işgalini istemiştir.Hadis yorumlarına göre bu istek olacaktı.Biz Mübarek sanmıştık ama SİSİ talepte bulundu. Ve işgal edilecek ülke de Mısır değil eski Mısır eyaleti olan Libya çıktı.Hadis yorumları yine doğru çıktı.

İtalya Libya'yı işgal için çok hevesli ve tek başına işgal etmek istiyor.Libya'nın petrol ve doğalgazı için istekli.Fransa ile anlaşabilirler.Çünkü hadis yorumlarında Libya (MISIR)'ın işgalinin Avrupa tarafından yapılacağı bildirilmiş.

Yemenden sonra Bahreyn'de de Şiiler iktidara gelmek üzere. Suudi Arabistan Şiiler tarafından tamamen kuşatıldı.Ve Şiiler Suudi Arabistan'ı da karıştırmak üzere. Bu kargaşayı ya IŞİD- El Kaide ya da Şiiler başlatacak ama Hz.Mehdi AS bitirecek. Hz.Mehdi AS bunların hepsinden de ayrıdır. Ehli sünnet Ehli Beyttir.

Hadis yorumlarına göre Suriye ve Irak'da ABD ve koalisyon ordusu önce Esad'ı devirecek ve İran'ın bu ülkelerde bulunan gayri nizami orduları ile (Hizbullah, Kudüs gücü gibi) savaşacak.Irak'ı alınca doğrudan İran ile savaşacak.Mekke'den gelecek Hz.Mehdi AS ABD ve koalisyon ordularına karşı İran'a destek verecek.Çünkü İran Hz.Mehdi AS Mekke Emiri olunca Hz.Mehdi AS'a biat edecek ve O'nun ordusu olacak.
Mukteda Sadr, Mekke'de bir ayaklanma olması halinde Mehdi Ordusunun Mekke'ye gideceğini açıklamıştı.( Orduyu dağıttık sözleri şu an için Irak'da herhangi bir hengameye girmeme amacı taşıyor)

Bu esnada biz ABD ile birlikte Rusya ile savaşıyor olacağız. Rusları yenince ABD de Suriye ve Irak'da Hz.Mehdi AS'ın ordusuna yenilmiş olacak. Ve Suriye'ya saldırmak isteyecek. Aramızdan çekilin diyecek. Çekilinmeyecek ve tarumar olacak. Allahu Alem.

DÜZALAN (MİRYOKEFALON) SAVAŞI

Selahattin Eyyübi Kudüs'ü fethettikten sonra Haçlılar çok büyük bir ordu kurarlar ve Kudüs'e Haçlı Seferi başlatırlar.Anadolu'dan geçeceklerdir.

Anadolu Selçuklu Hükümdarı II.Kılıçarslan'a bilgi verirler: "Sadece topraklarınızdan geçeceğiz, Kudüs'e gidiyoruz, sizinle işimiz yok, derdimiz Selahattin Eyyübi" derler.

Düzalan Mevkine geldiklerinde II.Kılıçarslan Haçlı Ordusunu pusuya düşürür ve tamamını imha ederler. Selahattin Eyyübi Haçlı Ordusunu görememiştir bile.


KARKISA SAVAŞI İÇİN KILIÇLAR ÇEKİLDİ

BARZANİ İLE İBADİ'DEN RESTLEŞME AÇIKLAMALARI GELDİ



Irak Başbakanı Haydar İbadi Kerkük'e ve Musul'a operasyon yapacaklarını açıkladı. Irak Ordusu şu an İran Devrim Muhafızları Generalleri tarafından yönetiliyor.




Mesut Barzani Kerkük ve Musul'a Irak Ordusunun operasyon yapmasına şiddetle karşı çıkıyor. Kerkük kırsalı IŞİD'in kontrolünde Kerkük'de ise Peşmerge bulunuyor. Kerkük halkı ise Türkmenlerden oluşuyor. Kerkük çok kritik bir yer. Musul da kısmen öyle. Ama IŞİD'in elinde.


KARKISA SAVAŞI

Irak Ordusu (Abbasoğulları) ile Barzani güçleri (Mervanoğulları) arasında olacak. Abbasoğulları galip gelecek.100 bin kişi ölecek.

Hadis yorumlarına göre Allahu Alem.