23 Şubat 2014 Pazar

ÇOK İLGİNÇ.. MEHDİ Mİ ÇIKTI NE?

ÇOK İLGİNÇ.. MEHDİ Mİ ÇIKTI NE?




Haber kaynakları Ürdün'den Suriye'nin Dera bölgesine doğru giden ve 60 kadar zırhlı araçtan oluşan askeri bir konvoyun birden kaybolduğunu duyurdu.

Haberde, söz konusu askeri konvoyun kaybolduğu anlarda Amerikan F-16 savaş uçakları ve casusluk uydularının da çalışamaz hale geldikleri belirtildi.

Amerika ve Ürdün istihbaratının şimdilik bu konuda susmayı tercih ettiği belirtildi.

Panorama Şark-ul Osat haber sitesi ise konvoyun nereye kaybolduğunu ancak Suriye, İran ve Rusya’nın bildiğini ileri sürdü.

ACABA BU KAYBOLUŞ HZ.MEHDİ’Yİ ÖLDÜRMEK İÇİN MEDİNE’DEN MEKKE’YE GİDERKEN BEYDA’DA BATIRILACAK SÜFYAN ORDUSUNA DAİR BİR İŞARET OLABİLİR Mİ? EVET ÇOK YAKLAŞTI.ALLAH-U ALEM.

Suriye, Ürdün’den işgal edilecek yani güneyden. Ürdün’deki koalisyon güçleri Suriye’nin işgali için hazır halde bekliyorlar ancak kendileri Suriye’ye girmeden önce kamplarında eğittikleri uluslararası teröristleri yani muhalifleri doğrudan Şam’a büyük bir taarruza hazırlıyorlar.

Bu bilgiler uluslararası haber kaynaklarında geçti.

Ürdün’de koalisyon kamplarında eğitim gören teröristler Şam’a taarruz yapabilecek kadar kalabalık ve güçlüler anlamı çıkıyor. Sayılarının yüz bin civarında olduğu tahmin ediliyor.
Şunu hemen belirtelim, Esad tabi ki makbul bir adam değil ancak Esad’ı devirecek bu güneyden gelecek güçler hiç makbul değil ve Esad’ın yerine Süfyan’ ı geçirecekler.

Yani Ürdün’den gelecek ordu Süfyan Ordusu’dur. Alimlerin hadis yorumlarına göre bu nettir.
Irak’tan Suriye’nin kuzeyine geçen IŞİD’in de Süfyan ordusu olabileceğini iddia etmiştik. Buradan şu sonuca da ulaşabiliriz: O zaman IŞİD’i de Ürdün’deki koalisyon eğitip Suriye’nin Kuzeyi’ne Irak’dan göndermiş olabilir.

Bunu şunun için yapmış olabilirler:

Eğer güneyden Suriye’nin işgaline başlarlarsa Suriye’nin kuzeyinde var olan Türkiye, kuzeyden Suriye’ye girebilir. Bunu daha işgale başlamadan önce IŞİD ile sağlama alıp Suriye’nin kuzeyini IŞİD’e teslim edip 
Türkiye’nin Suriye’ye kuzeyden girmesini engellemek amaçlanmış olabilir.

Yani Suriye’ye güneyden taarruz günü yaklaşıyor. Önce muhalifleri saldırtıp, refleksleri ölçecekler. Sonra kendileri işgale başlayacaklar ve Türkiye Suriye’ye girmek isterse karşısında IŞİD’i bulacak.

IŞİD’in orada tek görevi var Suriye’nin kuzeyini işgal etmek ve Türkiye’ye karşı savunmak. Bu amaç PYD’nin amacı ile de uyuşuyor. Türkiye bu konuda çok dikkatli olmalı.

Ayrıca güneyden gelen Süfyan ordusu Şam’ı işgal etmeden önce Mısır işgal edileceğinden Mısır’ın işgaline neden olacak sebeplerin zuhuru da artık an meselesi. Yani Mısır’ da her an her şey olabilir. Çünkü Suriye’nin işgali de çok yaklaştı.

SÜFYAN’IN 60 ARAÇLIK KONVOYUNA NE OLMUŞ OLABİLİR?

Konvoy Ürdün’den Suriye’nin Dera iline gelirken birden kaybolmuş, ABD F16 ları ile uyduları devre dışı kalmış.

ABD ve Ürdün istihbaratı olay hakkında suspus, açıklama yapmıyor, gizliyor.

Bu konvoy Esad ile savaşmaya gidiyordu. Eğer bir teknolojik yani maddi bir olay ise Rusya ve İran’dan bilinmeli.

Ama eğer maddi değil manevi bir olay ise o zaman Süfyan’ın Beyda’da ordusunun batırılması olayı ile bire bir benziyor. Yani Süfyan’ın Beyda’da batırılacak ordusu da aynen böyle batırılacak. Ama o ordunun yüz bin kişilik bir ordu olması bekleniyor. Bu konvoy değil.


Belki bu olay daha şimdiden BEYDA’ yı müjdeliyor. Ve belki İran ile Rusya ile hiç ilgisi yok. Belki de Hz.Mehdi AS’ın öncüsü olan Şuayb Bin Salih’in zuhur ettiğini müjdeliyor. Bu konvoyu Şuayb Bin Salih’in 5 bin kişilik ordusu yok etmiş olabilir.Ama bu savaşı kaybedecekler ve Hz.Mehdi AS Guta’ya gelinceye kadar saklanacaklar.ALLAH-U ALEM..