18 Ocak 2015 Pazar

İMAD MUĞNİYE'NİN OĞLU CİHAD MUĞNİYE ŞEHİD OLDU

HİZBULLAH BUNUN ALTINDA KALMAZ VE YENİ BİR İSRAİL- HİZBULLAH SAVAŞI ÇIKABİLİR



HALA TÜRKİYE'DE "HİZBULLAH VE İRAN İSRAİL'İN DOSTUDUR" DİYEN AHMAKLARA İTHAF OLUNUR.

İmad Muğniye (Sağdaki) 2006 Hizbullah-İsrail Savaşında Hizbullah ordusuna komuta etmişti ve zafer kazanmıştı.

2008 yılında Mossad; Şam'da aracına uzaktan komutalı bomba koyarak şehit etti. Oğlu Cihad Muğniye ise 2012 yılında Hizbullah'ın Golan Eyalet birlikleri Komutanı olarak atanmıştı.

Bugün İsrail; Golan Tepelerinde seyreden Hizbullah aracını vurdu ve 6 ila 10 arasında şehit olduğu ve şehitler arasında Cihat Muğniye ile üst düzey komutanların da bulunduğu ajanslara geçti.

Ayrıca şehitler arasında İran'lı bir komutan da bulunuyor.

İsrail kaynakları Cihad Muğniye'nin İsrail'in Golan sınırlarındaki askeri birliklerine büyük bir saldırı hazırlığında olduğunu iddia ettiler. Yani "Onun için öldürdük" diyecekler.

Bize göre İsrail'in öldürdüğü her Müslüman ŞEHİDDİR.

Cenabı Mevla şehidlerin şehadetini kabul buyursun İnşaallah.

Hasan Nasrallah'ın oğlu da benzer şekilde İsrail tarafından Şehid edilmişti. Nasrallah kayıp oğlunu İsrail tv'sinde gördüğü cenazesinden tanımış ve şehid olduğunu ekrandan öğrenmişti.

Ama bu "bizim" İran ve Şii düşmanlarına; İran'ın ve Hizbullah'ın İsrail ve Siyonizm düşmanı olduğunu bir türlü anlatamadık.

Hala "gizli dost" diyecek kadar ahmaklık yapabiliyorlar. 

Belgeleri ise şu:
"İran bugüne kadar hiç Kafir bir devlet ile savaşmadı" diyorlar. Doğru savaşmadı. İsterseniz siz İran'ın kafir olan komşusunu söyleyiniz biz de niçin savaşmadığını söyleyelim. İran'ın kafir komşusu mu vardı ki savaşsın behey gafiller!

Bir başka haber de Hizbullah'ın aynı anda İsrail'e ait üç tankı imha ettiği şeklindeydi.Onlarda da siyonist askerler ölmüş.

Ama İmad Muğniye'nin intikamını alsa bile acısını unutamayan Hizbullah; MUTLAKA bir kaç gün içinde İsrail'den intikam alacaktır.

Ve yeni bir Hizbullah-İsrail Savaşı her an başlayabilir. Üstelik bu savaş bu kez Suriye'yi de içine alabilir ki zaten dananın kuyruğunun kopacağı yerdir, SURİYE.

PEKİ İSRAİL BU SALDIRI İLE BAŞKA BİR ŞEY AMAÇLAMIŞ OLABİLİR Mİ?

OLABİLİR. 

Çünkü ilk saldırı, her zaman bir "amaç" taşır. İsrail'in amacı bu saldırıya Hizbullah'ın Golan'dan cevap vereceğini ve Suriye'ye vurmasa bile Hizbullah ile Golan tepelerinde savaşan El Nusra'ya doğrudan savaş desteği vererek Hizbullah'ı Golan Tepelerinden atmayı amaçlıyor olabilir.

Çünkü El Nusra, İsrail'den her türlü desteği almasına rağmen Esad'a karşı bir şey elde edemedi.Hizbullah engel oldu. Esas sebep işte bu olabilir.

Şimdi birileri yine hoplayacak ve " İsrail, El Nusra'ya destek mi veriyor" diyecekler.

El Nusra, İsrail'den destek almıyorsa Esad'a karşı güney batı Suriye'de yani İsrail sınırında nasıl savaşıyor? Her gün Suriye'yi bombalayan İsrail Nusra'yı bombalamaz mı? Bombalasaydı bugüne kadar Nusra diye bir şey kalır mıydı? Kaçsaydı kaçacak yeri olur muydu?

Gerçek şu ki El Nusra, arkasını İsrail'e dayayıp Suriye'ye karşı savaşıyor. Tıpkı kuzeydekilerin arkasını Türkiye'ye dayayıp Suriye'ye karşı savaştığı gibi.

Haydi şimdi yeniden düşünmeye başlayalım.
Kim, hangi tarafta? Kim, kime hizmet ediyor? Kim yanlış yapıyor? Kim doğru yapıyor?