20 Eylül 2014 Cumartesi

ARTIK YAZABİLİRİZ (IŞİD VE TÜRK REHİNELER)

ARTIK YAZABİLİRİZ (IŞİD VE TÜRK REHİNELER) 




BAŞLAMADAN..

Milletimizin gözü aydın. Hükümetimize ve tüm emeği geçenlere teşekkürler.
Elçilik görevlilerimizin takım elbiseli gelmesi çok hoştu.
MHP liler yeni uçağımızı ve ATÇ' ndeki başkanlık sarayını eleştiriyorlar ama yanlış yapıyorlar.
Bu uçak TC Devletini en üst düzeyde temsil ediyor. Bunlar devlete aittir, kişilerin şahsi malı değil.

BAŞLARKEN..

Cumhurbaşkanı: "Bir operasyonla getirildiler"
Başbakan: " Bir çalışma ile getirildiler"
Şamil Tayyar: "ABD'nin bir hamlesidir"

Kemal Kılıçdaroğlu: " Sayın Erdoğan, ambulansın ardından giden taksi şoförü gibi davranıyor"

ELEŞTİRİLER..

Kanal 7' ye: " Hani bu seçim malzemesiydi" demiş. Evet seçim malzemesiydi ama Türkiye'de birilerinin seçim malzemesi değil ABD'nin seçim malzemesiydi.İçeriden ağır tepkiler gelince ve ihtiyaç kalmayınca vazgeçildi. Kanal 7'yı kınıyoruz. Bu cümlenin hiç zamanı değildi adeta yakayı ele verdiler.

İSLAMCI GEÇİNEN BİR KÜRT SİTESİNE: " İllerimize yapılan Atatürk heykelleri ile neler neler yapılırdı" demiş.

Bu cümleyi hep Kürt Devleti kurmak için Atatürk'ü düşman ilan etmeye çalışanlar söyleyegelmişlerdir.

Haklısınız.." Her ilimizdeki bayraklar, askerimizin elindeki silahlar,resmi binalardaki tabelalar yerine neler neler yapılırdı.Ama o zaman bu ülkenin Türkiye Cumhuriyeti Devleti olduğu, kurucusunun da Atatürk olduğu anlaşılmazdı." Askerimizin elindeki silahlara da gerek yok diyeceksiniz de diyemiyorsunuz. 

PKK bayrakları yerine neler yapılırdı yazmak hiç aklınıza gelmiyor, PKK nedeniyle harcanan milyarlarla?

İtiraf et SAHTE İSLAMCI! PKK lısın. Türkiye düşmanısın.İslamcı geçindin IŞİD'ci oldun. IŞİD, PKK'ya saldırınca IŞİD düşmanı oldun. İtiraf et PKK lısın.

BAŞLIYORUZ..

Rehinelerin hassas durumu nedeniyle yazamadıklarımızı yazıyoruz İnşallah.

"ABD ve İsrail IŞİD'e Musul'u, Barzani'ye vermek için işgal ettirdiler" demiştik. Türkiye'nin Musul'a müdahale etmesini önlemek için de elçilik görevlilerimizi rehin aldırdılar. Dünyaya da Türkiye ile IŞİD arasında gizli bir bağ varmış gibi propaganda yaptılar. Türkiye ile IŞİD arasında açık ya da gizli bir ilişki olmadığını önceden de yazmıştık. İlişki sadece Suriye muhalefetine Türkiye'nin ABD'nin Suriye politikalarına destek kapsamında verdiği yardımlardı.

Yakında ABD'nin rehine oyunu da ortaya çıkacaktır. Musul'daki tüm elçilikler boşaltıldığında bizim elçiliğimizin neden boşaltılmayıp IŞİD militanlarına teslim edildiği de anlaşılacaktır.Bizim tahminimiz CIA nın MİT'i yanılttığı veya hiç bilgilendirmediği şeklindedir.

Başından beri hep şunu söyledik:

Türkiye'nin dış politikasını hükümet belirliyor ancak öyle bir zaman oluyor ki çok kritik bir karar arefesinde gizli bir el devreye giriyor ve hayati kararda hükümetin dediği de olmuyor.
Bir Mart tezkeresi bunun en açık örneği. 

Rehinelerin kurtarılması olayında da o gizli el devreye girmiş gözüküyor. Şöyle ki: 

ABD,IŞİD'e müdahale kararı aldığında Türkiye'nin rehineler nedeniyle destek vermeyeceğini açıklaması çok akıllıca bir taktikti ve resmen ABD'yi köşeye sıkıştırdı. ABD hükümetimize tavır dahi alamadı. ABD şimdi "Rehine bahaneniz de yok hadi bakalım" diyecek.

Yani Şamil Tayyar doğru söylüyor.Daha önce bir kaç kez eleştirdik ama doğruya doğru.
Sayın Başbakanımızın da bu bağlamda açıklamaları yapılan uluslararası diplomasi çalışmaları nedeniyle kendi içinde doğrudur.

Ancak sayın Cumhurbaşkanımıza 'operasyon' dediği için şu soruyu sorabilirler:

"Madem bu bir operasyondu, bu operasyona katılan timlerimizde can kaybı var mı, IŞİD'den kaç kişi öldürüldü" diyebilirler.

Sayın Başbakanımız bu açıklamasıyla çok kapasiteli bir diplomat olduğunu da ispatladı.

Peki kim bu GİZLİ EL?

Devlet hükümetten ibaret değil.Biz sadece Polat Alemdar deyip geçelim.

NE OLACAK BUNDAN SONRA?

ABD'ye "Ya Türkiye, Ya PKK" denilecek ya da denildi. ABD de "Tabi ki Türkiye" diyecek ama Kürdistan dan da geri kalmayacak ve IŞİD'e PKK'yı yok ettirecekler ve Barzani ile şanslarını deneyecekler.

Şu anda PKK'nın askeri kanadı HPG ile PYD'nin askeri kanadı YPG ve peşmerge güçleri IŞİD ile yoğun bir savaşa girmiş durumdalar.

Biz PKK 2015 de bitecek demiştik herhalde 2015 e de kalmayacak. Kamyonlara doluşup IŞİD ile savaşmak için gidenler de PKK lı. Öyle gitmezseniz böyle gönderirler adamı.Bir daha hiç dönmemek üzere. Sıra Barzani'ye gelecek ama Irak merkezi hükümetine yaptırılacak.

TÜRKİYE IŞİD'E KARŞI KURULAN KOALİSYONA DESTEK VERECEK Mİ?

Hükümetin bahanesi kalmadı ama PKK,PYD bitirilmeden Türkiye tam destek vermeyecektir. 
"İncirlik üssünü kullanacaksanız kullanın, Suriye'ye geçecekseniz TBMM kararı gerekir, kara harekatı ile tampon bölge için BM kararı isteriz" denecektir.

ABD de tıpkı bir mart tezkeresinde olduğu gibi İncirlik ile yetinecek ve Suriye'ye kuzeyden değil güneyden girecektir. Tampon bölge ise BM'e takılacaktır.Rusya ve Çin veto edecektir.

PKK-PYD tampon bölgeyi çok istiyor ama ABD'nin kurmasını istiyor.Türkiye'nin kurmasına ise şiddetle karşı çıkıyor. Bazı AKP liler de bu konuda ayrışabilir ve IŞİD'e karşı koalisyona destek ve tampon bölge konusu AKP de derin ayrılıklara neden olabilir. Çünkü BM'nin destek kararı ile Türkiye'nin Suriye'de kuracağı tampon bölge Türkiye'nin yararınadır. Ama bazı AKP'liler de dahil olmak üzere hiç kimse istemiyor.ABD,İsrail,Batı, PKK ister mi?

Yani tampon bölge imkansız.

ABD'NİN IŞİD İLE İŞİ IRAK'DA BİTTİ AMA SURİYE'DE BİTMEDİ.
PKK İLE İŞİ BİTTİ AMA BARZANİ İLE İŞİ BİTMEDİ

PKK bitirilirken Barzani güçlendirilecek.ABD Musul'u bir mizansen ile Barzani'ye vermeye hazırlanıyor.Ama bunun için bölgeye müdahale eden ABD artık 2020 yılına kadar savaştan hiç çıkamayacak. ABD için 3.Dünya Savaşı bu müdahale ile başlayacak.

PKK,PYD ve Barzani için ise 3.Dünya savaşı başladı. Artık geri dönüşleri yok ve helak oluncaya kadar savaşta olacaklar.

IŞİD, Irak'da yok edilirken Suriye'ye kaçırılıp Suriye'de muhalefet güçlendirilecek.

İşte 3.Dünya Savaşında yok olacaklar:

İlk önce PKK,PYD, arkasından IŞİD ve Bağdadi.
Sonra Barzani ve Esad. Arkasından Irak ve İran Ordusu.

İşte tam bu esnada Siyah Sancaklılar çıkacak ve Süfyan'ın ordusunu İran sınırında yenilgiye uğratacak. ABD ilk yenilgisini burada alacak.

Buraya kadar biz yokuz çünkü Bosna'ya doğru gidiyor olacağız. Çünkü İsrail daha bu günden çalışmalara başladı. Yunanistan ile devam eden barış gibi sessizlik ortamı Yunan yöneticileri tarafından bozuluyor. Yani İsrail boş durmuyor ve Yunanı kışkırtıyor.

Yukarıda yazdıklarımız ve  Türk-Yunan Harbi  2015 de olacak Allahu Alem.Sadece ABD'nin Irak ve İran savaşları 2016'ya kalabilir. Bu da Hz.Mehdi AS'ın zuhur tarihlerine göre muhtemeldir.


ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM