30 Ekim 2014 Perşembe

PEŞMERGE KOBANİ'YE NİÇİN GELDİ?

PEŞMERGE KOBANİ'YE NİÇİN GELDİ?





Peşmerge'yi Kobani'ye gönderen ABD'dir. Barzani, ABD'nin haberi olmadan lavaboya gidemez. Türkiye'ye bir teneke petrol satamaz.Hepsi ABD'nin oyunudur.

Ünlü bir yazarımız Kobani'deki üst akılı açıklamış: ABD imiş.Takipçilerimiz şahittir çok şaşırdık yani! Biz bir yıldan beri neyi anlatmaya çalışıyoruz?

ABD'nin en başından beri KOBANİ'de oynadığı oyunu tüm aşamaları ve tüm yönleri ile açıkladık.

ABD, Kobani'ye önce IŞİD'i gönderdi. Amaç PYD'yi Barzani'ye itaat ettirmekti.Çünkü PYD, Esad'a karşı muhalif olmuyordu. PYD'ye ders verildi. Şimdi PYD de dahil olmak üzere Kürt Birliği terörist cephede sağlanmış görülüyor ve KCK Kürt Konseyinin toplanması konusunda acele edilmesini istiyor.

IŞİD'in Kobani'de işi bitiyor, başka yerlere yönlendirilecek. Bağdadi'nin emir verdiği bile iddia ediliyor.

KOBANİ'de esas oyun Türkiye'ye oynanıyor.Kürt halkı PKK'lı yapılmak isteniyor.Şanlı Urfa halkını PKK'ya itaat ettiremeyen ABD şu analizi yaptı:

Şanlı Urfa'lılar sağlam Müslüman ve dinsiz PKK'ya bu yüzden itaat etmediler.Öyleyse onlara dinli Barzani'yi önerelim.

(Barzani Müslüman biliniyor ya! Ülkemizde bazı kişiler Nakşibendi olduğunu bile iddia ediyorlar.İşin doğrusu ne derseniz Barzani ailesini Türkiye'de en iyi bilen kişi Erdal Sarızeybek'tir. Okumanızı tavsiye ederiz.)

Ayrılıkçı PKK olmazsa ayrılıkçı Barzani'yi önerelim. Ayrılıkçı olsun da kim olursa olsun.

Ve geldiler.

Habur'da bir karşılama.Hepsi PKK'lı.BDP'li ilçe başkanı kendini alamıyor ve aracın üstüne çıkıp halkı selamlıyor.

Esas hedef Urfa. 

"Biji serok Obama" sloganları ile Viranşehir'e giriyorlar.Verilmek istenen mesaj şu:

"ABD de bizimle birlikte ve bu iş ütopya değil, Kürt Devleti'ni kuracağız" demek istiyorlar.

Resimdeki asker ise peşmerge değil gerçek bir ABD'li. Kimseyi taktığı yok.

Zaten Erbil'den açıklama geldi ve Peşmergelerin ABD rozeti takmalarının mümkün olmadığını bunun bireysel bir hareket olduğunu açıkladılar. Peki yola çıkarken son kontrollar yapılmadı mı? Tabi yapıldı ama o ABD'li takmadı ve onların da "ABD de bizim yanımızda" mesajı için gerekliydi.

Burası Türkiye...




Küçücük çocukların yanaklarına ABD bayrağı yapmışlar.

Doksan sene önceydi.

Arap yarımadasında Araplar Lawrens denen İngiliz ajanının arkasına takılmışlar ve Osmanlı trenlerini taşlıyorlardı. İngilizler lehine sloganlar atıyorlardı.

Başlarında Şerif Hüseyin vardı.O zamanın nankör terörist başı.İngilizler onu Mekke emiri yapmışlardı.

Halbuki adamdaki şerefsizliğe bakınız Osmanlı da onu Mekke emiri yapmıştı önceden.Osmanlının Mekke emiri olmaktansa İngilizlerin Mekke Emiri olmayı tercih ediyor. Ve bu Müslüman! Senin gibi Müslümanın Allah belasını versin demeye gerek yok verdi zaten.

Yeni TÜRKİYE'nin Hilafeti koruyacak gücü kalmamıştı. Öyle ki 13 milyonluk bir nüfus vardı ama tamamı kadınlar,çocuklar ve yaşlılardan oluşuyordu.Çanakkale şehitlerimiz arasında Lise öğrencilerimiz bile  vardı.Türkiye'nin savaşa değil barışa ihtiyacı vardı.Hem de belki de en az elli yıl.Hilafet iki yıl daha bekletilmiş ama biat eden de olmamıştı.Kimsenin halifeyi taktığı yoktu, üstelik yeni halife adayları da sıradaydı ve Türkiye için hilafet nedeniyle her an savaş tehdidi batının elinde hazır bomba olarak duruyordu.Yani halifelik nedeniyle istedikleri anda Türkiye'yi savaşa sokabilirlerdi.Böyle bir ortamda Atatürk halife Abdülmecid Efendi'yi görevden aldı ve hilafeti TBMM uhdesinde bırakarak yerine yeni bir halife seçtirmedi.

Atatürk halifeyi görevden aldı bir hafta sonra bu Şerif Hüseyin halifelik ilan etti.Tabi İngiliz uşağı olduğu için İngilizler devirdiler ve Kıbrıs'a sürdüler.

Bundan sonraki hayatını Şeyh Nazım Kıbrısi Hz.anlattı. Lefkoşe'de babası ile birlikte onlar bakarlarmış ve yemeğini bile götürürlermiş.Şerif Hüseyin bir pişman olmuş ki demeyin.Osmanlı düşmanlığı yaptığına köpek gibi pişman olmuş.

Tövbe de etmiş, yine de Allah taksiratını affetsin ama bedeli ne oldu?

Demek ki neymiş Barzani Efendi,Apo Efendi! Batıya uşaklık edenin sonu hiç hayırlı olmuyormuş. 

Sizin sonunuz da kötüymüş. Ama ondan daha kötüsünü söyleyelim mi?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yıkmaya değil sizin, yedi ceddinizin,o ağababalarınızın, efendilerinizin de gücü yetmez. Ne demişti Atatürk: Elli yıl. 

İkinci elli yıla geldik. O kadar diyoruz. Elhamdülillah. 

İsterseniz bir de beyin cimnastiği yaptıralım:

ABD, 3.Dünya Savaşı'nın her an çıkabileceğini çok iyi biliyorken Ortadoğu'nun arslanı Türkiye'nin dostluğundan kimin için vazgeçebilir?

Kısa vadede Barzani'ler, Pyd'ler,Pkk'lar Suriye ve Irak'a karşı işe yarar ama İran'a ve Rusya'ya karşı bir işe yaramaz be kardeşim. Olay bu kadar basittir. Ve bu tespit hadis yorumlarına da uygundur.

Melhamei Kübra'da ABD, Türkiye'nin müttefiki olacak.

ABD dost mu,düşman mı?

Şu an için İsrail politikalarına alet oluyor ve düşman ama çok kısa bir süre içinde dost olacak. Obama'nın çevresi Yahudiler tarafından örümcek ağı gibi örülmüş durumda. 
Ama Türkiye'de olacak gelişmeler ABD'yi fena sarsacak ve ABD ister istemez Türkiye'nin dostu olacak. 

Peki ne demek istiyoruz?

Türkiye'de yaşayan herkes Kahraman Türk Ordusu'nun yanında olsun.Demek istediğimiz budur.