13 Haziran 2014 Cuma

TÜRKİYE'YE OYNANAN ŞEREFSİZ OYUN (IŞİD-KÜRDİSTAN OYUNU)

TÜRKİYE'YE OYNANAN ŞEREFSİZ OYUN (IŞİD-KÜRDİSTAN OYUNU)



Kıymetli takipçilerimiz; dün geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı babamı kaybettim. Allah Rahmet Eylesin.

O nedenle bir müddet paylaşım yapamayacağım.Ancak gündem çok acil olduğu için kısaca bu yazıyı paylaşmak elzemdir.

IŞİD İsrail tarafından kullanılan bir taşeron örgüttür. IŞİD ile Kürt bölgeleri işgal edilip Peşmerge ile Barzani'ye verilmek isteniyor. Böylece Barzani Irak Merkezi Yönetimi, Şİİ'ler ve hatta İran ile karşı karşıya gelmeden Kürdistan kurulması amaçlanıyor. Çünkü Barzani Irak Merkezi Hükümeti ile savaşarak bağımsızlık ilan edemez, İran Barzani'yi yerle bir eder.

Bu nedenle Türkiye elçiliği basıldı ve Türkiye'nin can kaybı hassasiyetleri kullanılarak Türkiye şah mat edilmek isteniyor.

( Bunu da sürekli söylüyoruz: Can kaybetmeden vatan korunmaz.Korunsaydı Çanakkale'de üç yüz bin şehid vermeye gerek kalmazdı. Şehid vermek vatanı korumak için gerekiyorsa verilir ve bu çok büyük bir şereftir.) 

Oldu bitti ile Kürt bölgeleri Barzani'ye verilecek, Irak Merkezi Hükümeti de bir şey yapamayacak, karşılığında IŞİD'e de Suriye ve Irak'ın Kürt bölgeleri dışında farklı bir coğrafya (Sünni bölgesi) vaad ediliyor.

Esas amaç KÜRT DEVLETİ'dir.

TÜRKİYE TAM BU NOKTADA IŞİD'İ KONTROL ALTINA ALABİLİR.ÇÜNKÜ IŞİD'E VERİLEN VAATLER DE TUTULMAYACAK VE IŞİD YOK OLACAKTIR.ÇÜNKÜ BAĞDAT'A 50 KM KALMIŞ IŞİD'İ İRAN HEDEF ALIR VE MUKTEDA EL SADR GİBİ ŞİİLER GÜNEYDE IŞİD'İ YOK EDERLER.

MÜMKÜNSE TÜRKİYE ACİLEN IŞİD YÖNETİMİNİ KONTROL ETMELİ VE BARZANİ'Yİ YOK ETTİRMELİDİR. IŞİD'İ İSRAİLİN ELİNDEN ALAMAZSA DERHAL İRAN İLE ANLAŞMALI VE HEM BARZANİYİ HEM DE IŞİD'İN İKİSİNİ BİRDEN YOK ETMELİDİRLER.

AKSİ HALDE HEM TÜRKİYE HEM DE İRAN ÇOK BÜYÜK TEHDİT ALTINDADIR. TÜRKİYE VE İRAN GİDERSE İSLAM GİTMİŞ DEMEKTİR.

BİR KAÇ GÜN YOKUZ ALLAH'A EMANET OLUNUZ.