30 Eylül 2014 Salı

BARZANİ'NİN MUSUL OPERASYONU BAŞLIYOR

BARZANİ'NİN MUSUL OPERASYONU BAŞLIYOR




Önceki yazılarımızda ifade etmiştik. ABD'nin amacı IŞİD'i kullanarak Musul'u Irak Merkezi Hükümeti'nden alıp bir mizansen ile Barzani'ye vermek ve Musul ve Kerkük'ün de içinde bulunduğu Kürdistan  haritasını çizmektir.

Şimdi sadece Barzani'nin Musul'a bir operasyon yapıp işgal etmesi kaldı. Tabi ABD uçakları havadan IŞİD'i bombalamaya devam edecek.Yani ABD havadan IŞİD'i yenerken Barzani de karadan Musul'a konacak. Ve bunun adı "Özgürlük Savaşı, Kürt Direnişi,Kürt Taarruzu" gibi 'balon taltifler' olurken;
Barzani de 'kahraman, önder,komutan ve hatta Musul Fatih'i' olacak.

ABD havadan IŞİD'i yenerken karadan eben de Fatih olur Barzani Efendi!

EVET, MUSUL OPERASYONU BAŞLIYOR

İŞTE İŞARETLER:

IŞİD'in Kobane'de oyalanması.
IŞİD için Kobane'nın alınması, doğu ve batıda kontrol ettikleri bölgelerin birleştirilmesi anlamına geliyor. Kobane'nin doğusu da, batısı da IŞİD'in kontrolünde ve arada sadece Kobane var IŞİD bu yüzden Kobane'yi almak istiyor.

Fakat bu; bölge üzerine makro planlar yapan ABD ve Batının IŞİD'i aldatmacası. Yani IŞİD bu bölgede oyalanırken Barzani de Musul'a operasyon hazırlığı yapıyor.

Yine IŞİD'in dikkatini Musul'dan uzaklaştırmak için Kerkük kırsalında Peşmerge IŞİD mevzilerine vur kaç yapıyor. Kerkük'de peşmerge IŞİD ile savaş adı altında Türkmenlere sahip çıkıyormuş gibi yapıp göz dağı vermeye, kendilerini kabul ettirmeye çalışıyorlar.

Musul'a operasyon günü yaklaştıkça Kerkük daha büyük çatışmalara maruz kalacak. Ayrıca Peşmerge KAYYARE'de de saldırı yapabilir.

Bunların tamamı IŞİD'i Musul'da zayıflatmak içindir,cephe genişledikçe Musul zayıflayacak.

Ve son işaretler, Neçirvan Barzani'nin Türkiye ziyareti ile IŞİD lideri Ebu Bekir Bağdadi'nin Musul'a kaçtığı haberlerinin yayılması.(Bu haber yalan, kaçsa bile Musul'dan daha güvenli yerler var.Yarın yine bir yerlerden görüntü yayınlarlar)

Tabii Irak Merkezi Hükümeti de bilerek ya da bilmeyerek Tuzhurmatu ve Tikrit taraflarında IŞİD'e baskıyı artıracak.

Hadis yorumlarına göre Musul Barzani'ye verilecek, bağımsızlık ilan edecek ve Karkısa Savaşı başlayacak.Bu savaşta Barzani yenilince ABD Ürdün'deki koalisyon ordusu ile Suriye'yi işgal edecek. Muhtemelen Nisan 2015. ALLAHU ALEM.


VE TÜRKİYE

Cumhurbaşkanımızın batıya yönelik açıklamaları:

"Dünya beşten büyüktür" harika.
"Ey batı, IŞİD için ayağa kalkıyorsun da bu güne kadar PKK için niçin kalkmadın" bu da harika.

Sorun ne o zaman? Sorun şu:

Rahmetli Erbakan Hoca 1 Mart tezkeresi için batının niyetini şöyle açıklamıştı:

Bu ABD'nin amacı Irak'ı kuzeyden işgal etmek için askerlerini Türkiye'ye getirmek değil, Türkiye'yi bölmek için askerlerini getirmek istiyor. Güneydoğuya yerleştirecek ve hiç çıkmayacaklar.Kürtleri PKK'ya itaat ettirmek için çalışacaklar ve iç savaş çıkarıp Türkiye'ye karşı savaşacaklar.Yerleştirilen füzelerin de İran'a karşı olduğunu iddia ediyorlar ama menzili çok kısa İran'ı vuramaz. Bunlar Türkiye'ye karşı yerleştiriliyor anlamında açıklamalar yapmıştı.

Bir parantez:
Bize göre Erbakan Hocamız Atatürk'ten sonra gelen en büyük devlet adamıydı. Bazı söylediklerini anlayamayanlar takiyye yaptığını sandılar ama Erbakan bu millete hiç yalan söylemedi. Biz defaatle kendi ağzından duyduk, rahmetli ATATÜRK'Ü ÇOK SEVERDİ.

DEMEK Kİ NEYMİŞ?

1 Mart tezkeresi geçseymiş ABD askeri Türkiye'ye gelecek ve hiç çıkmak istemeyecekmiş. PKK'yı Devletimize tercih etmeyen Kürtleri de PKK'ya boyun eğdirmek için çalışacaklarmış.

Şimdi TBMM'ne ikinci bir tezkere geliyor.Bu sefer YABANCI ASKER de var. Yabancı asker izni rahmetli Erbakan hocamızın dediği gibi çok tehlikeli.

TBMM, bu tezkereye bu açıdan bakmalı ve yabancı askerlerin Türkiye topraklarına gelmesine ASLA İZİN VERİLMEMELİ.