4 Nisan 2015 Cumartesi

HDP, ALTAN TAN'I HARCADI

ÇÜNKÜ ALTAN TAN DİNSİZ DEĞİL, MÜSLÜMANDI



HDP, Altan Tan'ı inançlı bir Müslüman olduğu için bizzat Öcalan'ın emriyle tasfiye etti.Çünkü HDP de hiç bir kişi Öcalan'ın onayı olmadan listeye konulamaz.Bu kesindir.


Öcalan'ın ise dindar insanları partisinde görmek istemediği kendi mazisinden ve söylemlerinden delillidir.


Kuzey Irak'taki Yezidilerin,Süryanilerin,Nusayrilerin,Ermenilerin her toplantısına mektup gönderip desteklerini ileten Öcalan'ın kafasındaki "dinsiz bir komünist devlet" kurmaktır.


Kürtlerin de tamamı Müslüman olduğu için Öcalan açısından zaten Kürtler bir şey ifade etmemektedir. Sadece Türkiye'yi bölmek için maşa olarak kullanılabilir ama söz sahibi yapılmaları mümkün değildir. 


Bu bağlamda barış falan da hikayedir ve Altan Tan gibi Müslüman Kürtleri Türkiye'yi bölmek için kullanmayı denemişlerdir.


Altan Tan Kürtlerin PKK' lı yani HDP' li yapılması noktasında üzerine düşeni yapmış ve misyonu bitmiştir.Bundan sonra Altan Tan söz sahibi olacak bir mevkide tutulamaz.

Nasıl olsa gariban Kürtler üzerinde Altan Tan'lar pasifize edilerek yerine Öcalan ikame edilmiştir.Altan Tan'a artık ihtiyaç yoktur.Olay budur.

Altan Tan bu manada kırılma noktasıdır.Çünkü o bir Kürt aydınıdır.Ve Kürtler de Müslüman olduğu için Kürtler üzerinde etkili olacaktır. Ve Müslüman olan Kürtler PKK yerine Hüdapar Partisine doğru bir yönelmeye gidebilirler.


Altan Tan ise hatasından dönme noktasına gelmiştir.Bu resmi de özellikle seçip koyduk.


Resme dikkat edilirse iki bitişik parmak vardır. Bu parmakların birisini kapatın geriye İslamı işaret eden tek parmak kalır. 


Yani önce tek parmak olan Altan Tan PKK'ya meyledince ikinci parmağı kaldırmış ancak yine de tam PKK' lı olamamıştı.

Çünkü PKK da o iki parmağın da arasının açık olması gerekir. Yani bu durum Altan Tan'ın içinde bulunduğu çelişkiyi de çok güzel anlatmaktaydı.

İslamdan kopmaya çalışmış ama tam PKK' lı da olamamış.


İşte gazetecinin sorusu ve verdiği cevap:


Gazeteci soruyor:


"Bu karar dindar Kürt seçmenlerle parti arasında bir kopukluk yaratabilir mi?"


Altan Tan'ın cevabı:


"Bu kararı verdiklerine göre parti hesabını yapmış olmalı.Böyle bir kopma olacak mı, seçim sonuçlarında göreceğiz" diyor.


Yani "Partinin kararı yanlış, kopma olacak" demek istiyor.


Bize göre Altan Tan'a düşen görev şimdi şudur:


PKK'yı ve uzantısı HDP'yi dinsizlikle suçlayıp Hüdapar'a geçmelidir.Tabi PKK baskılarına karşı o cesareti varsa...


ERDOĞAN'A İRAN'DA SUİKAST YAPILABİLİR

CUMHURBAŞKANI R.TAYYİP ERDOĞAN'A İRAN GEZİSİNDE SUİKAST DÜZENLENEBİLİR. DİKKATİ OLUNMALI.




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 Nisan Salı günü İran'a resmi bir ziyaret yapacak.İlişkilerin iyi olduğu dönemde- yani önceden- planlanmış bir ziyaret bu.

İran'ın özellikle Yemen'deki faaliyetlerinden sonra Türkiye-İran ilişkilerinde bir gerilim yaşanmasından dolayı İran'dan farklı sesler, bu ziyaretin iptalini istemişlerdi.

Ziyaret iptal edilmeyince İran'da daha yüksek tepkilere neden oldu.Devrim Muhafızları Gönülleri de dahil olmak üzere pek çok kişi ziyaret esnasında Erdoğan'ı protesto etmeye hazırlanıyor.  

İran Devlet yönetimi de bu ziyarete soğuk bakıyordu ve şimdi bu protestolarla Erdoğan'a verilecek tepkilere müspet bakacaklar. 

Resmi olarak veremedikleri tepkileri halk aracılığı ile verip dolaylı protesto yolunu seçecekler.Çünkü bir siyasetçi için görülebilecek en etkili muhalefet doğrudan doğruya halkın yapacağı protestodur. Erdoğan'ı sokakta halk protesto edecek.

Gittiği her yerde halkın sevinç gösterilerine alışık Erdoğan İran'daki protestolardan etkilenecek mi bilinmez ama bu ziyarette çok ama çok önemli iki PROVOKASYON tehlikesi var.

Birincisi ya Erdoğan'a destek vermek için Türkler de Tahran'da gösteri yaparsa ve geçtiğimiz günlerde bir futbol maçı nedeniyle Azeri Türkleri ile Acemler arasında olan olayların çok daha büyüğü gerçekleşirse ne olacak?

CIA ve MOSSAD'ın Azerbaycan aracılığı ile İran'daki Türkleri kışkırtma çabalarının olduğu bilinen bir gerçek.  

Bugüne kadar ki İran ziyaretlerinde orada yaşayan soydaşlarımızdan görmediği sevgi gösterilerine bu ziyarette muhatap olursa, biliniz ki bunun arkasında CIA-Mossad vardır.

Tahran sokaklarını karıştırabilirler. Kurt puslu havayı sever.

İkincisi...

İş burada da bitmez de bir de Tayyip Erdoğan'a Mossad tarafından önceden satın alınmış gizli de İsfahan Yahudisi açıkta Acem olan bir terörist tarafından suikast yapılırsa ne olacak?

Yapanlar bunları niçin yaptıklarını bilmezler ama CIA-Mossad bunu Türkiye-İran Savaşı çıkarmak için yapar. Bu bilinmelidir.

Açık söyleyelim bu konuda Türkiye'nin yapacağı bir şey yok. Ziyaret kararı verilmiş top İran'a geçmiş.

Dikkatli olması gereken İran'dır. İran Devleti bu ziyaret esnasında olabilecek her türlü provokasyona karşı çok ama çok dikkatli olmalıdır.

Türkiye ve İran yüz yıllardır barış içinde yaşayan iki komşu Müslüman Devlettir.Atatürk ile Şah Rıza Pehlevi çok iyi dosttular.

ABD,İngiltere ve İsrail istedi diye İran ile savaşacaksak Atatürk'ü hiç anlamamışız demektir.

Bir devlet yönetimi için bundan daha büyük cahillik olamaz.