3 Aralık 2015 Perşembe

BİZ DEĞİL HADİS YORUMLARI HAKLI ÇIKTI

HADİS YORUMLARI YİNE HAKLI ÇIKTI


Bediüzzaman "Haklı çıktım" demeyi "İNSAFSIZLIK" olarak tanımlıyor. O nedenle sitemizdeki yazıların haklı çıkması durumu asla bize ait değil hadis yorumlarına ait bir haklı çıkmadır. Zaten hadis yorumlarını ve güncel analizleri paylaşıyoruz.Aksini iddia etmekten Allah'a CC sığınırız.

İşte hadis yorumlarının haklı çıktığı yeni bir olay:




YUNANİSTAN UÇAK DÜŞÜRME OLAYINDA "RUSYA'NIN TARAFINDA YER ALDIĞINI" AÇIKLADI.

Yunanistan NATO ülkesi olmasına rağmen Türkiye'nin değil Rusya'nın yanında yer aldığını açıklamış oldu.

Önceki yazılarımızda açıklamaya çalıştığımız hadis yorumlarında ahir zamanda Yunanistan'ın Rusya ile birlik olacağını ve TÜRK-RUS Savaşından önce TÜRK-YUNAN harbinin yaşanacağını ifade etmiştik.

Yunan Harbinin başlayacağı an hadis yorumlarına göre Türkiye'nin Suriye'ye giriş yaptığı andır. O andan itibaren Yunanlılar azacak ve Türkler Suriye'den ADAYA DÖNMEK ZORUNDA KALACAKLAR.

Dönülecek ada KIBRIS olduğuna göre Suriye operasyonundan önce KIBRIS'da aleyhimize bazı gelişmeler ortaya çıkması veya temellerinin atılması mümkün.Zaten şu andaki Kıbrıs yönetimi de TÜRK MÜ, RUM MU belli değil.

Yine daha önce yazdığımız bir konuda şuydu:

TÜRK - YUNAN Savaşının nedeni ile TÜRKİYE'nin 1974 de yapmış olduğu Kıbrıs Barış Harekatı'nın nedenleri arasında benzerlik var demiştik. O da gerçekleşiyor Allahu Alem.

Yani TÜRK-YUNAN Harbinde ABD, Türkiye'nin yanında olacak. 

Sitemizi yeni takibe başlayanlar şöyle düşünebilir:

"Ama ABD, 1974'de Türkiye'nin yanında değildi.Bize ambargo koydu. Bu nasıl benzerlik" diyebilirler.

Hayır öyle değil. 
ABD, 1974 Barış Harekatında da Türkiye'nin yanındaydı ama Yunanlılar ABD düşmanı olmasınlar, NATO'ya gönül rızası ile girsinler diye ABD, harekat sonrası aslında bu harekata karşıymış gibi Türkiye'ye ambargo koydu. Bu göstermelik bir tavırdı ve yalandı.

Kıbrıs Barış Harekatının esas sebebi Yunanistan'da cuntacı albaylar tarafından yapılan komünist darbeydi.Cuntacı albaylar SSCB'nin en güçlü olduğu bir dönemde bu darbeyi yapmışlar ve NATO üyesi de olmayan Yunanistan'ı Demirperde'ye itmişlerdi. Harekat bu girişimi engelledi ve Yunanistan'ın NATO'ya üye olmasıyla sonuçlandı.

Ama buradan şu da anlaşılmasın:
Kıbrıs Barış Harekatı hiç kimsenin desteği olmadan kendi hür irademizle yaptığımız ve kazandığımız bir zaferdir. ABD falan desteklememiştir tam tersine Türk Ordusunun adaya gitmesini istemişler ama bunu yapabilmek için de CIA ve MI6 ajanı Nikos Sampson ile adadaki Türklere saldırmışlardır. Bunun sonucunda Türk Ordusunun adaya gideceğini tahmin etmişler ve yanılmamışlardır.Olay budur.

Haydi buradan bir açılım daha yapalım...

Türkiye'nin; Yunanistan'ın NATO üyeliğini VETO hakkı vardı ve sivil siyasetçilerimiz de bu vetoyu kaldıracak kadar cesaretli değillerdi. Vetoyu darbe yapan Kenan Evren kaldırdı ve Yunanistan NATO üyesi oldu.

Sonra Kenan Evren Paşa "ABD tarafından kandırıldıklarını" da açıkça ifade etti.

Yunan harbi belki de bizim için kötü değil iyi olacak. Hakkımızda neyin hayırlı olacağını sadece Allah CC bilir.

Suriye sınırına çok fazla yığınak yapmaya gerek yok. Esas savaşı Yunanistan ile balkanlarda yapacağız. Tedbiri elden bırakmamak lazım.İnşallah ve Allahu Alem.