3 Ekim 2013 Perşembe

ABD, MISIR’I NASIL İŞGAL EDECEK?

ABD, MISIR’I NASIL İŞGAL EDECEK?


ABD Yahudileri, Obama’dan Suriye’yi işgal etmesini istediler. Obama önce direndi. Baktı ki Yahudiler ekonomik baskıyı artırıyorlar ciddi olarak işgali düşünmeye başladı.

Fakat bahane yoktu. Yahudiler devreye girdiler ve Obama’ya “ Suriye’de kırmızı çizgimiz kimyasal silah kullanılmasıdır” açıklamasını yaptırdılar. 

Çünkü öbür tarafta İsrail kimyasal silahları El Nusra’ ya ulaştırmakla meşguldü.

Kimyasal silah da kullanılmış ve işgal için her şey hazır olmuştu. 

İran bunu gördü ve çok sert bir açıklama yaptı. “ Suriye’ye vurursanız İsrail’i yok ederiz” dedi. 

Bu söz Obama’dan önce ABD Yahudilerini korkuttu. İran gayet ciddi idi ve bunu yapacak gücü vardı. Üstelik Rusya ve Çin de yanlarındaydı.

Püf noktası ise şuydu:

ABD, Suriye’ye müdahale ederse Rusya- Suriye için- ABD ile savaşmayacaktı. Ama İran Suriye için savaşacaktı ve Rusya da İran için savaşacaktı. Yani 3.Dünya Savaşı çıkabilirdi.

Obama ve demokratlar bunu gördükleri için Yahudilerle zıtlaştılar. Yahudiler de Obama’yı zor duruma düşürerek başka siyasi amaçlarına alet etmek için pazarlık yapacak konuma getirmeye çalıştılar. 

Son manevraları Kongreden ek bütçelerin engellenmesi. ABD ekonomisi çok büyük bir krize giriyor. Bunu yapanlar Cumhuriyetçi Parti içinde kadrolaşan Yahudiler ve Neoconlar.


Obama da bunları hedef alan zehir zemberek açıklamalar yaptı:

“ Cumhuriyetçi Parti içindeki bir grup, Kongreyi kilitleyerek SİYASİ EMELLERİ için ABD’yi kapatıyorlar. “ dedi.

Yahudilerin SİYASİ EMELLERİ ise: Suriye’nin, Mısır’ın işgali ile Nil’den Fırat’a kadar olan toprakların İsrail’e verilmesiydi.

Suriye defteri 3.Dünya Savaşı riski nedeniyle şimdilik askıda. 

Fakat Yahudiler Obama’ya şimdi şunu önerecekler:

“Madem 3.Dünya Savaşı riski nedeniyle Suriye’yi alıp bize vermedin o halde Mısır’ın kuzey doğusunu işgal et, al ve İsrail’e ver. Tamam; Suriye’nin ardında İran, Rusya ve Çin vardı. Ama Mısır’ın yanında kimse yok, içinde de dışında da ABD ve İsrail var.3.dünya Savaşı riski de yok. O halde işgal etmemek için bahaneniz de yok. İşgal ediniz, biz de sizin ABD ekonomisindeki krizleri aşmanız için koyduğumuz tüm engelleri kaldıralım. Mısır’ı işgal etmeniz için de Uluslararası Topluma bahaneleri üretelim” diyecekler.

Yahudiler, Obama’ya bu teklifi sunmak üzereler, belki de sundular.

Bu teklif dehşet sonuçlar doğuracak çok tehlikeli bir tekliftir.

Bize göre:

Obama çok zor durumdadır ve bu teklifi kabul edecektir. Çünkü İran rest çekmeseydi o zaman ki teklifi de kabul etmişti ve bugün Suriye çoktan vurulmuştu. 

Hatta Obama İran’ın tepkisini çekmeden Yahudinin de gönlünü almak için sınırlı Suriye operasyonu fikrini bu nedenle geliştirmişti. İran bu oyunu da bozdu.

(Obama’nın İran’a “Vursanız da şu İsrail’i siz de kurtulsanız,biz de kurtulsak” dediğini de duyar gibiyiz. O kadar usandı yani bu Yahudilerden.)

MISIR’DA DEHŞET OLAYLAR ADETA “GELİYORUM” DİYOR

ABD ve NATO’nun Mısır’ı işgal etmesi için Müslüman ülkelerden çağrı olması lazım.Yani Müslüman ülke yöneticileri şu sloganları atacaklar.

“ Sisi, masum insanları öldürüyor, Uluslararası Toplum uyuyor mu?”

(Halbuki bu “ Mısır’ı işgal edin” demektir. Ve Uluslararası Toplum denilen de Yahudilerdir.)

Veya:
 (Kardavi):

“ NATO, Mısır’a müdahale etmelidir.”

(Suud Kralı):

“ NATO,Mısır’a müdahale ederse masraflarını karşılarız”

(Şimdi Sisi’nin yanında olduklarına bakmayınız, ABD’nin Sisi aleyhine tek açıklaması bunların da düşman olması için yeterlidir.)

Yani çağıracak çok kişi var ve o hiç mesele değil Vesselam.

KISA SENARYO VE ÖNEMLİ TARİH:

ABD ve İsrail;13 Ekim’de İhvan’ı Mısır’ın tüm Tahrir’lerine, Adeviye’ lerine çıkarırlar.Aynı zamanda baltacılar dahil ordu birliklerini de bunlara saldırtırlar.

El Kaide ve Tekfircileri de boş durdurmaz “Curcunaya katılın, her tarafta bombaları patlatın,başlangıçta Orduya karşı savaşın”derler.

Yani 13 Ekim’den itibaren Mısır,savaş meydanına dönebilir ve tüm Müslüman ülkeler Batı’yı müdahaleye çağırabilirler. 

(Allah CC korusun ve tedbir alınabiliyorsa alınsın İnşaallah.)

Bunlar olabilir çünkü Mısır’daki tüm odaklar ve güç merkezleri ABD ve Batının kontrolündedir. Batının planı da bu ülkeyi işgal etmek ise o zaman bunlar da olabilir diyoruz vesselam.

MISIR KRİZİNİN ÇÖZÜMÜ

Türkiye, İran ve Pakistan acilen üçlü bir görüşme ile Mısır konusunda mutabakat sağlayıp bunu teklif kararına dönüştürüp, bu teklifi üçlü bir heyet ile aba altından sopa gösterecek şekilde Sisi’ye iletmeliler ve Sisi’nin cevabına göre de her türlü kararı alabilmeliler.

Bu mektubu biz yazsaydık sadece dört madde yazardık:

1-    İhvancıların hepsini de serbest bırakınız ve seçim tarihini açıklayınız.

2-    Türkiye,İran ve Pakistan’ın kurduğu İslam Birliği’ne Mısır’ın da gireceğini ve yeni anayasasının da İslam Birliği anayasası olacağını ilan ediniz.

3-    Cevabınız “EVET” ise Türkiye,İran ve Pakistan şu andan itibaren iyi ve kötü gününüzde daima yanınızdadır.

4-    Cevabınız “HAYIR” ise Türkiye,İran ve Pakistan; sizi devirmek ve Mısır halkına hakettiği lideri getirmek için savaş da dahil olmak üzere şu andan itibaren karşınızdadır.

İŞTE ÇÖZÜM VAR MI BABAYİĞİT?