13 Ağustos 2014 Çarşamba

3.DÜNYA SAVAŞINA HAZIR MIYIZ?

3.DÜNYA SAVAŞINA HAZIR MIYIZ?



Alimlerin hadis yorumlarına göre 3.Dünya Savaşı başlamak üzere, çok az kaldı.

Kimler arasında olacak? Neden çıkacak? Nasıl  başlayacak? Nasıl gelişecek? Nasıl sonuçlanacak?

Yine alimlerin hadis yorumlarına göre çıkarabildiğimiz kadarıyla yazalım İnşaallah. 

SAVAŞIN TARAFLARI:

Doğu bloku ile Batı bloku arasında olacak. Türkiye Batı blokunda yer alacak, savaşın sonunda Doğu blokuna geçecek.

Batı bloku; ABD'nin liderliğinde NATO ile körfez Arap ülkelerinden OLUŞACAK. (Güney Kore, Japonya ve Hindistan da sayılıyor)

Doğu bloku ise Rusya ve Çin'in liderliğinde İran,Suriye, Irak,Türk Cumhuriyetleri yani BDT (Bağımsız Devletler Topluluğu) (Pakistan ve Afganistan da bu grupta yer alabilir)

NEDEN ÇIKACAK?

Pek çok neden var tabi ama esas neden Siyonistlerin Büyük İsrail'i (Arzı Mevud) kurma planlarıdır. İsrail Arzı Mevudu gerçekleştirmek için bölgeyi olabildiğince karıştırıyor ve ABD de buna engel olamadığı gibi destek vermek zorunda kalıyor. Bölgeyi karıştıran tüm örgütler ve kesimler İsrail tarafından kontrol edilmektedir.IŞİD, El Nusra, İslami Cephe, ÖSO, Barzani ve PKK, PYD hepsi ama hepsi İsrail'in kontrolündedir ve istisnasız Arzı Mevud için bölgeyi olabildiğince karıştırıyorlar.

Yoksa daha üç yıl önce SURİYE ile tek devlet olma yolunda ŞAMGEN anlaşmasını da imzalayan biz değil miydik?

İsrail ve hamisi ABD'nin bölgedeki bu vekalet savaşları durdurulamayacak boyuta ulaşacak (Ulaştı zaten) ve 3.Dünya Savaşına dönüşecek.

Hadis yorumlarında 3.Dünya Savaşı "Rum'un azatlısı ile Arabın azatlısı arasında çıkar" deniliyor.
Azatlı demek önceden özgür değilken sonradan özgürlüğüne kavuşan demektir.

Bu bağlamda RUMUN AZATLISI ABD olur.Çünkü ABD önceden özgür değildi ve İngiliz sömürgesiydi. Sonradan özgürlüğüne kavuştu.

ARABIN AZATLISI ise kesinlikle İRAN'dır. Çünkü tüm İslam Tarihi boyunca İslam Orduları tarafından esaret altına alınıp da sonradan özgürlüğüne kavuşan tek devlet İran'dır.İRAN'dan başka böyle bir devlet yoktur.

Araplar, Türkleri hiç bir zaman esaret altına alamadıkları gibi tam tersine TÜRKLER Emevi ve Abbasi Devletleri'ni de yıkarak Arapları hakimiyetleri altına almışlardır.

Mısır, Suriye,Irak vb ise zaten Araptır.
Yani 3.Dünya Savaşı ABD ile İRAN arasında başlayacak.

NASIL BAŞLAYACAK? 

İSRAİL,Büyük İsrail'in sınırlarını doğuda IŞİD'e çizdirirken kuzeyde de Barzani'ye çizdirmeye çalışıyor.Yani Kürt Devleti'ni Arzı Mevud için İsrail istiyor. Kürtler falan hiç umurlarında değildir.Suriye'de de El Nusra'sı var.

ABD ve İsrail şu anda IŞİD'e karşı Barzani'yi değil ya da IŞİD'e karşı Maliki'yi değil tam tersine IŞİD'İ BAHANE EDİP MALİKİ'YE KARŞI BARZANİ'Yİ SİLAHLANDIRIYORLAR. Aksini düşünen yanılmaktadır.

Bir parantez: İran da Maliki'den desteğini çektiğini açıkladı ve "Ayetullah Sistani kimi desteklerse biz de onu destekleyeceğiz" dedi. Yani Haydar El Abadi'yi.. (Bu da Şİİ ama İran'ın gerçek niyeti bu mu belli değil.)

Musul ve Kerkük Barzani'ye geçtiğinde KÜRDİSTAN İLAN EDİLECEK. IŞİD'in oradaki görevi bu.Yani Musul ve Kerkük'ü Barzani'ye kazandırmak.(Böyle olunca Irak Merkezi Hükümeti de bir şey yapamayacak, bölgedeki Türkmenler de itiraz edemeyecek belki de biz de!)

İşte son vekalet savaşı da burada başlayacak. ABD ve İsrail'in vekili Barzani Kürdistan'ı ilan edince İran'ın vekili Irak Merkezi Hükümeti Barzani'ye savaş ilan edecek yani saldıracak. IŞİD bu esnada tarih sahnesinden silinecek. Kalanlar Süfyana tabi olacak. Barzani ile Irak Hükümeti arasındaki savaş hadis yorumlarında geçen Karkısa Savaşı olabilir. (ABBASİ- MERVANİ SAVAŞI)

Bu savaşta Barzani ve taraftarları yenilince vekalet savaşları da bitecek ve asiller meydana inecek.

ABD, NATO ile Suriye'nin işgaline karar verecek ve Ürdün'deki yedi bayraklı koalisyon ordusu Suriye'yi işgal edecek. Tabi aynı zamanda körfezden İran'ın her yerine de füzeler yağmaya başlayacak.
Böylece ABD-İRAN SAVAŞI DA BAŞLAMIŞ OLACAK.

ABD, İran'ın her yerine füze yağdırırken, ağır bombardıman Uçakları ile hava taarruzları yürütürken İRAN'da ABD'nin Basra körfezindeki donanmasını batıracak. Körfez ülkelerine füze yağdıracak.

Rusya teyakkuza geçip acilen savaşa hazırlanacak ama tetiğe basmaktan imtina edip ABD-İRAN SAVAŞINI yakından takip edecek.Ama İran'a her türlü yardımı -Atom Bombası hariç- sınırsız yapacak.

ABD, İran'a kara harekatı yapmaktan çekinecek ve Suriye'nin başına getirdiği SÜFYAN' a Irak'ı işgal ettirip İRAN'a girmesini emredecek. SÜFYAN Irak'a girecek, KUFE'de 60 bin Şii'yi katledecek ama buradan ileri gidemeyecek.(ASLINDA ABD,kendi ordusunu yani Ürdün'den gelen yedi bayraklıları Irak ve İran'a SÜFYAN'ın ordusu diye gönderecek.Yani ABD İran'a kara harekatını Suriye ve Irak üzerinden yapacak ve yenilecek.
(Türkiye bu savaşta olmayacak ama İsrail'in emrindeki -yukarıda saydığım- Kürtler Süfyan'ın Ordusunda olacaklar.Pkk, Pyd, Barzani vs.)

Çünkü RUSYA'nın İran'a yardım için Horasan'dan ve Türk Cumhuriyetlerinden gönderdiği kuvvetler mucizevi bir şekilde SÜFYAN'IN ORDUSUNU MAĞLUP EDECEKLER.

BİR PARANTEZ: Bu ordu Siyah Sancaklılar ve onlara yardıma gelen Haris Bin Harras'ın Ordusudur ve başlarında ŞUAYB BİN SALİH ve Yardımcısı Temimli Sarışın Genç vardır. Haris Bin Harras'ın ordusunun komutanı da Mansur'dur.Bu ordu Türkler, Acemler, Afganlılar ve Pakistanlılardan oluşacaktır.   

İŞTE BU OLAY RUSYA'YA CESARET VERECEK VE SAVAŞA İTECEK.

RUSYA şöyle düşünecek: "Bizim yardımlarımızla İran, ABD'nin koalisyon ordusunu yendi, ABD'nin gücü yokmuş, öyleyse biz de bu boşluğu dolduralım ve yüzyıllardır beslediğimiz sıcak denizler ve Avrupa istilası emelimize ulaşalım, fırsat bu fırsat" diyecekler.

ABD'nin de RUSYA'nın da tam bu noktadaki yanılgıları şu olacak:

İran sınırında ABD ordularını (Süfyanın Ordusu) yenenler (Yani Siyah Sancaklılar) bu orduyu Rusya'nın yardımıyla değil ALLAH'ın CC yardımıyla yeneceklerdir İnşaallah. 

Rusya da kendisini güçlü görüp ABD ile savaşa girmek pahasına Avrupa'ya, İstanbul'a ve Hatay'a saldıracaktır.

Hadis yorumlarında Rusya'nın Avrupa'yı işgal edeceği, yakıp yıkacağı ve Amik Ovasında da çökeceği bildirildiğine göre Rusya önce  Avrupa'ya vuracak. Orada başarılı olduktan sonra ve ABD de  engel olamayınca İstanbul'u işgal edecek. Amik Ovasına inecek. Yine hadis yorumlarında bu işgal esnasında Türklerin çok büyük kayıplar vereceği bildirilmediğinden KAHRAMAN ORDUMUZUN bu esnada Bosna'da olacağını tahmin ediyoruz.Çünkü İsrail, Süfyan Irak'a girerken NATO üyesi olan ülkemizin de girmesini engellemek için Yunan Harbini başlatacak.(Bu Şeyh Abdullah Dağıstaninin ifşaatı, hadis değil) 
Bunu niçin yapar? Çünkü Türkiye girdiği yerden çıkmaz ve Büyük İsrail hayal olur.

Buna benzer bir olay Ukrayna krizinde yaşandı ve eleştiri konusu olmuştu. ABD gemileri Karadenize çıkınca ve Rusya gemileri de oradayken Karadeniz Donanmamız Güney Afrika Cumhuriyetinde resmi bir gezideydi. Belki de gaybi bir işaretti. 

Yine İstanbul'un 1918 deki işgali de Rus işgalinin nasıl olacağına dair gaybi bir işaret olabilir. O zaman da İstanbul'da can kaybı olmamıştı.

NASIL GELİŞECEK?

ABD, İran'a füze yağdırmaya başladığında Suudi Arabistan da karışacak. Mekke'de ayaklanma başlayacak.
Suriye işgal edilip SÜFYAN Esad'ın koltuğuna oturduğunda ise (Belki de üç ay sonra) bu ayaklanmanınn başında bulunan iki Haşimi genç Suud Mekke kuvvetleri tarafından KABE'de öldürülecek.

VE ALLAH CC İNŞAALLAHU ALLAHU EKBER BU OLAY ÜZERİNE MEDİNE'DE MEHDİ OLDUĞUNDAN HABERSİZ YAŞAYAN MUHAMMED MEHDİ'Yİ AS MEKKE'YE KENDİSİNE TEKLİF EDİLEN İMAMETİ KABUL ETMESİ İÇİN GÖNDERECEK.

Siyah Sancaklılar SÜFYAN'ın ordusunu İran sınırında durdurdukları anda Hz.Mehdi AS Suud Mekke kuvvetlerini dağıtmış ve MEKKE EMİRİ OLMUŞ OLACAK. İşte o esnada da Suud Emiri ABD'den yardım isteyecek ve ABD Irak'da bulunan Süfyan'ın ordusunu Mekke'ye Suud kralına yardıma gönderecek.
(Tabi o kral bu Abdullah olmayacak, bu Abdullah ölmüş olacak. Yani öldü ölecek, her an gidici)

Süfyan'ın ordusu 360 tank ile Medine'yi alacak ve Mekke'ye giderken BEYDA'da ordusu yere batırılacak.
ALLAH CC " YA CEBRAİL O ORDUYU YERE BATIR" emri verecek ve ordu yere batacak.

BU OLAY ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİDİR ÇÜNKÜ BU OLAY İLE BİRLİKTE HZ.MEHDİ AS'IN GERÇEK MEHDİ OLDUĞUNU TÜM MÜSLÜMANLAR ANLAYACAK VE TÜM MÜSLÜMANLAR BİRLİK OLUP EMRİNE GİRECEKLER. MEZHEPLERİN VE 72 FIRKANIN KALKACAĞI VAHDET GÜNÜ DE O GÜNDÜR Bİ İZNİLLAH..

Ayrıca bu olay sahte Mehdilerin de maskesini daha şimdiden düşüren bir olaydır.
(Mekke Emiri oldunuz da, üzerinize 360 tank gitti de, yere mi batırıldı be kardeşim? Ya geri zekalısınız, ya cinlerin oyuncağı ya da cebini dolduran bir sahtekar VESSELAM)

HZ.MEHDİ AS'a Siyah Sancaklılar İran sınırından haberci gönderip biat edecekler. Tüm İslam alemi biat edecek ve Hz.Mehdi AS dünyanın en güçlü ordusu ile Suriye'ye gelecek. Karargahını GUTA'ya kuracak.

SAVAŞ NASIL BİTECEK?

DEVAM EDECEK...

ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM

HER ŞEYİN EN DOĞRUSUNU ALLAH CC BİLİR




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.