19 Ocak 2016 Salı

"EN" LERİN ÜLKESİ TÜRKİYE OLACAK

EN KALLEŞ DE EN KAHRAMAN DA BU TOPRAKLARDAN ÇIKACAK

Bu cennet vatan ve bu aziz topraklar önümüzdeki dönemde tarihin "en" lerine şahitlik edecek Allahu alem.

Asrın en şereflisi olan Hz.Mehdi AS'ın birinci komutanı Türkiye'den çıkacak ise asrın en şerefsizi olan Süfyan'ın birinci uşağı da Türkiye'den çıkacak Allahu alem.

Hz.Mehdi AS Mekke'den, Süfyan Ürdün'den çıkarken birinci yardımcıları da Türkiye'den çıkacak Allahu Alem.

Hz.Mehdi AS'ın Türkiye'den çıkacak yardımcısı Selimdir İnşallah. Selim, aynı zamanda bir semboldür ve kahraman orduyu temsil eder. Süfyan'ın Türkiye'den çıkacak yardımcısı ise Öcalan'dır (şimdilik) ve terör örgütünü temsil eder.

Tarihin en büyük kalleşlikleri bu topraklarda yaşanacak. En büyük kahramanlıkları da.
Yüz yıllar boyunca her türlü düşmana karşı bölge halkının canını koruyan Mehmetçiğe; sırtından kalleşçe vurandan daha kalleş kim olabilir? Kimse bundan daha kalleş olamaz. Mehmetçik bölge halkının canını korurken orada bulunan bazı şerefsizler kalleşçe Mehmetçiğe pusu kurup şehit ediyorsa bundan büyük kalleşlik olamaz.

En büyük namussuzlukları bu topraklarda yaşanacak.En büyük namus timsalleri de bu topraklardan çıkacak.

Yüzyıllar boyunca bölge halkının namusunu her türlü düşmana karşı kim korudu? Mehmetçik korudu. (İşte IŞİD orada, Irak'da Suriye'de neler yaptı, görülmedi mi?) Peki Mehmetçik bölge halkının namusunu korurken Mehmetçiğe pusu kurmaktan daha büyük bir namussuzluk olabilir mi? Olamaz.Esas namussuzluk budur.

En büyük hainler bu topraklardan çıkacak ve insanlar dehşete düşecek. "Bu da mı hainmiş" diyecek.
En büyük sadıklar da bu topraklardan çıkacak ve sadakatın ne olduğunu insanlığa gösterecek.

Eğer bu denli büyük ihanetler olmasa PKK diye bir örgüt olur muydu, bu derece güçlenebilir miydi? PKK'nın AKP'ye, CHP'ye hatta MHP'ye bile sızmak için var gücüyle çalıştığı bilinmiyor mu? Demokratik kurallar içerisinde ihanetin geldiği nokta ne? İşte HDP orada. 

En korkaklar da en cesurlar da bu topraklardan çıkacak. Mert buradan vuracak; namert buradan kaçacak. Mert vurur, namert kaçar. Hadis yorumlarına göre vuracak da bellidir, kaçacak da.

Nusaybin, Cizre, Şırnak, Amed. Ankara,İstanbul, İzmir değil hadislerde geçen harabeler.

Recep'e ne kaldı? Recep ayı 8 Nisan'da giriyor. Recep ayı Süfyan ayı. Muharrem ayı Mehdi ayı.
Bekliyoruz İnşallah.

Bunca ihanetlere, bunca kalleşliklere, bunca namertliklere ve bunca aşağılık oyunlara rağmen; vatanın birlik ve beraberliği, milletin huzur ve refahı için cansiperane ve fedakarca görevini yapan kahraman askerlerimize ve polislerimize selam olsun. Güzeller güzeli Rabbimin selam, lütuf ve bereketleri ve iyilik ve inayetleri daima üzerlerinde olsun İnşallah.