26 Mayıs 2014 Pazartesi

KÜRT KARDEŞLERİMİZ! YAPMAYINIZ..ETMEYİNİZ..

KÜRT KARDEŞLERİMİZ! YAPMAYINIZ..ETMEYİNİZ.. 



Türkiye'yi bölmek isteyen dahili ve harici odaklar kendilerini iyice Kürt Devleti'ne kaptırmış gözüküyorlar.
Ey Müslüman Kürt kardeşlerimiz! Bu oyuna gelmeyiniz ve yazıyı sonuna kadar okuyunuz.

ABD, AB ve İsrail istese de Kürt Devleti mümkün değildir.Onların amacı Kürt halkının huzur ve refahı değil Türkiye'yi bölüp küçültmek, İsrail'i büyütmektir.

PKK İsrail'in piyonudur ve sizin hakkınızı istese de savunamaz, çünkü İsrail'in emrinden çıkamaz.İsrail'in amacı da Türkiye'de iç savaş çıkarmak ve Türkiye'ye verebileceği en büyük zararları vermeye çalışmaktır.

PKK'nın barış sürecini sürdürmesi mümkün değildir ve İsrail'in emri ile mutlaka bozacaktır.

O nedenle:

Bu PKK'ya çocuklarınızı göndermeyiniz,kendiniz de sonunda helak olacak bu dinsiz örgüte sempati duymayınız ve uzak durunuz.

Yolları kesenlere, insanları kaçıranlara, şantiyeleri basıp araçları yakanlara destek vermeyiniz. PKK militanlarının arkasına düşüp sokaklarda eylem yapmayınız.

Görevli memurlarımıza, askerimize, polisimize, öğretmenimize sahip çıkınız.

Bakınız PKK bugün şunu demek istiyor ve açıkça da söylüyor:

"Burası Kürdistan'dır, bizimdir, gidin buradan, biz Kürt Devleti kuracağız" diyor.

Biz de bu mümkün değil derken kafadan atmıyoruz, hadis yorumları ve Hz.Ali RA Efendimizin ifşaatlarına göre söylüyoruz.

Hadis yorumlarına göre PKK ve PKK'ya tabi olanlar tamamen yok edilecekler.Hz.Ali RA Efendimizin ifşaatlarına göre PKK'nın kökünü tamamen kazıyacak olan da Türk Ordusudur. PKK ne kadar az kişiden oluşursa o kadar az zararla atlatılacak bu fitne.O sebeple Müslüman Kürt halkı PKK'ya sakın ola ki dahil olmaya.Yoksa sonu kötü.Hadis yorumlarında PKK ve ona uyanların kayıp rakamları dahi verilmiş. Yazmayacağız, isteyen araştırsın.

Efendim sen hayal kuruyorsun, PKK Kürt Devleti'ni kurar.35 senelik geçmişi ve başarıları var...  

Bakınız güzel kardeşlerim:

Bir tabur asker içinde şehitliği hak etmiş bir asker vardır ki Cenab-ı Mevla onun alnına şehitliği hak etti yazmıştır. PKK da kalleş bir pusu ile şehid olmasına vesile olmuştur. Bu savaş da değildir, başarı da değildir.
Adi bir cinayettir.

Kaldı ki kahraman Türk Ordusu Hz.Muhammed'in SAS kafire karşı kurulmuş en güçlü ordusudur. Müslümanlara karşı kurulmuş bir ordu değildir.O nedenle adi  cinayetlerle ölen bir asker şehid olur ama öldüren namaz da kılsa kafirdir vesselam.

Türk Ordusu PKK ile hiç bir zaman savaş yapmamıştır. PKK'nın savaş diye yutturmaya çalıştıkları bir operasyondur sadece. Çoğu zaman da Polis yapmıştır.

Türk Ordusu barış anında belki dünyanın en güçlü ordusu değildir ama savaş anında tartışmasız dünyanın en güçlü ordusudur. Bunun delili de 1974 Barış Harekatında Beşparmak dağlarına çıkan TANK'TIR.  

Barış anında eğitimde ıskalayan askerimiz savaş anında düşmanı alnının tam ortasından tek kurşunla vurur Elhamdülillah.Bunun delili de Kıbrıs'taki müzelerdir.Rum miğferlerinin alnında tek kurşun. Hem de yüzlerce ve gözlerimle gördüm.

Türk Ordusu ayağa kalktığı zaman önünde hiç bir ordu duramaz İNŞAALLAHU ALLAHU EKBER.

Değerli Kürt kardeşlerimiz akıllarını başlarına toplasınlar ve öldüğü zaman da öldürdüğü zaman da cehennemin dibini boylayacak PKK'ya alet olmasınlar.Çünkü hepsi de cehennemin dibini boylayacak.

PKK YA KİMSE KATILMASIN VE BU HENGAMEYİ EN AZ ZARARLA ATLATALIM İNŞAALLAH.

Bizim ifşaatlarımız böyledir ALLAHU ALEM.
Biz uyardık, görevimizi yaptık.
Cenneti hak eden Cennete, Cehennemi hak eden de Cehenneme gider zaten.