7 Eylül 2015 Pazartesi

SON GELİŞMELER

ADIM ADIM 3.DÜNYA SAVAŞINA GİDİYORUZ




Rusya Suriye'ye asker gönderdi ve Suriye'nin savunmasını bizzat kendi askerleriyle yapacağını açıkladı. Tartus'taki askeri üslerine ilaveten Lazkiye'de de üs kuracakları ve Şam yakınlarında hava üssü kurdukları iddia ediliyor. Rusya'nın Suriye'ye başta pilot olmak üzere teknik askeri personel gönderdiği İran kaynaklı haberlerde geçti. Ayrıca daha önemlisi Rusya'nın Suriye'ye silah stokladığı, füze ve en son model savaş uçaklarını da gönderdiği iddia ediliyor.

ABD Dış İşleri Bakanı Kerry, mevkidaşı Rus Lavrov'u arayıp kaygılarını iletti. Lavrov'un açıklamaları ise Rusya'nın başta Suriye olmak üzere bölge ülkelerine bundan böyle aktif destek vereceği şeklinde.

İş bu kadarla da kalmadı. Putin Sisi'yi safına çekmeye çalışıyor. Sisi Rusya tarafına geçerse 3.Dünya savaşının başındaki Mısır işgali de bu sebeple olabilir.Daha önce bu işgali Libya'nın işgali olarak yorumlamıştık.O yorumda da şimdilik bir değişiklik yok. Yani Mısır işgal edilmeyecekse hadis yorumlarında geçen işgalden kasıt Mısır değil Mısır'ın bir parçası olan Libya'dır Allahu Alem. O da olmuştur zaten.

Ve Yemen... 

Yemen'de Ensarullah Suud öncülüğündeki koalisyona karşı direnişte anormal silahlar kullanmaya başladı. Resmen füze kullanıyor ve sadece Yemen içinde değil BAE'nde bulunan askeri hedeflere bile saldırı yapabiliyor. Körfez ülkeleri Suud ve koalisyon ortakları kendilerinin kayıplarını gizliyor. Ensarullah bugün,BAE ne ait bir askeri tesisi vurdu. Bu anormal silahlar kesinlikle Rusya menşeli ve Rusya artık Yemen'de de açıkça işin içine girmiş durumda.

Zaten Suud'un güneydeki iki kenti Ensarullah'ın sürekli gidip geldiği yerler oldu.Bu günlerde Yemen'de Suud güçleri ağır kayıplar verebilir.

Bütün bu gelişmeler açıkça gösteriyor ki 3 Dünya savaşı çıkmak üzeredir ve savaş yeri de Ortadoğudur. Yani başlayacağı bölgedir.Yayılacağı yerler de bellidir ve Estonya,Letonya, Litvanya, Ukrayna,Polonya bölgelerinde hem NATO,hem de Rusya yığınaklara devam ediyorlar.

Rusya'nın Çin ile birlikte yaptığı askeri tatbikatlar da ABD'yi korkutuyor.

Rusya ayrıca İran'a uygulanan ambargonun 5+1 anlaşmalarıyla kalkmasını müteakip İran'a önceden vermeyi taahhüt ettiği S300 füzelerini de gönderiyor. Ayrıca İran Rusya'dan en son model savaş uçakları da istedi.

Önceki yazılarımızdan kısaca özetlersek; 

3 Dünya Savaşı ABD ile İran arasında başlayacak. ABD Suriye'yi işgale başlayınca İran ile de savaş başlamış olacak. Yani Suriye'nin işgali ABD-İran savaşının da başlangıcı olacak.

İran ordusuna yardıma kim gelecek ordu tabi ki Siyah Sancaklılar.İran Ordusu kaybedecek.Onlar kazanacak.

Geçen hafta Kırgızistan Cumhurbaşkanı İran'daydı. Hamaney sevinçle karşıladı.Çünkü Kırgızistan, ülkesinde bulunan ABD üssünü çıkardı.Kırgız Cumhurbaşkanı ABD aleyhine İran'da ağır eleştiriler yaptı. 

Hadis yorumlarına göre Siyah Sancaklılar Kırgızistan, Özbekistan ve Kazakistan Ordularından oluşuyor. Savaşa Rusya'nın teşviki ile İran'a yardım etmek için girecekler.Sonra da esas Siyah Sancaklılara bağlanacaklar Allahu Alem.

Türkiye Melhamei Kübra'ya kadar NATO'da.

Bütün bu gelişmeler bizim açımızdan ağır külfetler karşılığı büyük müjdeler de içeriyor.

Önce küçüklere bakalım. Hani şu it köpek var ya? Kahraman Askerlerimize pusu kurduktan sonra arkasından Arslan gelen köpek gibi kaçanlar?

İşte ABD'nin "Alın sizin olsun" diyeceği günler pek ama pek yakın. Belki bu yıl sonuna kadar PKK diye bir it sürüsü kalmayacak. Eğer ABD engellemeseydi zaten çoktan ölmüşlerdi.

Hepsi geberecek.O nedenle  Müslüman Kürtler asla alet olmasınlar.Zaten bu manada gidişat da iyi.Dönüyorlar. 

Karkısa Savaşı'na gelince o savaş bunların hepsinden önce olacak gibi. İran Barzani'yi resmen karşısına aldı ve anti propaganda yürütüyor.Bu neden önemli? Çünkü İran önce Barzani'yi kendi safına çekmek için çok uğraştı ve hatta çok yardımlar da yaptı.Barzani ABD tarafından dönmedi.
Bu nedenle işte şimdi Barzani'ye düşmanlar. Musul Operasyonunu ise Irak ordusu yapmaya hazırlanıyor.Rusya orada da var. Ve ilk önce Musul Operasyonu başlayacak, sonra Suriye'nin işgali ve ABD-İRAN SAVAŞI.

Her şeyin en doğrusunu sadece Allah CC bilir. 

ALINLARINIZDAN ÖPÜYORUZ

TÜRK ASKERİNE KURŞUN SIKAN MÜSLÜMAN DEĞİLDİR.KAFİRİN VE ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİDİR VESSELAM.



ALINLARINIZDAN ÖPÜYORUZ

Dağlıca konusunu uzun uzun yazmak istemiyorum.Ancak bizim şer bildiklerimizde hayır; hayır bildiklerimizde de şer olabilir diyor Cenab-ı Mevla.CC. Bunlar Selim'in ayak sesleridir.

Bu vesileyle başta Dağlıca'da dün şehit olan kahraman askerlerimiz olmak üzere bugüne kadar bu vatan için canını feda ederek Cenab-ı Mevla'nın en güzel mükafatlarına nail olmuş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor Rabbimizden şefaatlerini diliyorum.Yakınlarının ve aziz milletimizin başı sağ olsun.Şehit ailesi olmak ne kadar zor olsa da ahiretteki akibetinin de çok güzel olacağı ve şehitliğin herkese nasip olmayacağı, sadece Allah'ın CC sevdiği kullarına nasip olabileceği de asla unutulmamalıdır. Üzüntü vesilemiz olan şehitlerimiz aynı zamanda bu aziz millletin gurur kaynağıdır. Dünyada Türk askerinden daha güzel bir asker yoktur.Güzeller güzeli Rabbim aziz şehitlerimizin hatırına bu cennet vatanı ve bu aziz milleti kıyamete kadar payidar kılsın İnşallahu Allahu Ekber. 

Osman paşamız diyor ki:

"Terörle mücadele; karakollarda teröristlerin saldırmasını veya yollarda pusu kurmasını bekleyip, saldırdıklarında savunmaya geçip,sonra da teröristleri yakalamak için takip ederek sonuçlandırılamaz. Teröristlerin yerleri belli, konumları belli,saldırmalarını beklemeden operasyon yapılır ve bulundukları yerde imha edilir.Terör işte o zaman biter" diyor.

Terörle mücadelede büyük başarılar kazanmış Osman paşamız dinlenmeli ve onun taktikleri ile terör bitirilmelidir.

Ancak 1993 ile 2015 arasında da büyük farklar olduğu bir gerçektir. 1993 lü yıllarda teröristlerin halk desteği yoktu ve vur kaç taktiği ile bir karakola baskın yapıp veya bir yola pusu kurup yeniden dağlara kaçmaya çalışıyorlardı. Şimdi ise durum farklı. Güneydoğuda PKK "Açılım" politikaları neticesinde kısmen de olsa bir halk desteği sağladı. Bazı ilçelerde halkın bir kısmı PKK'lılara yardım ve yataklık yapıyorlar. Vurup kaçan teröristler dağlar yerine meskun mahallere de kaçıp, halkın arasına karışıp kendilerini gizleyebilirler.

Bediüzzamanın ifşaatları doğrultusunda şuurlu Müslüman Kürtler ise Kahraman Ordumuza destek veriyor.Yahudi oyunlarına gelmiyorlar ve askerlerimize sahip çıkıyorlar. Helal olsun.Aşiret ağaları da gerçeği görmeye başladılar.  

Yazı dünyadaki gelişmelerle devam edecek....

ÖNEMLİ AÇIKLAMA

BAZI TAKİPÇİLERİMİZ ELEŞTİRİYOR VE SORUYOR:
"NİÇİN HZ.MEHDİ AS VE AHİR ZAMAN KONULARI YERİNE SİYASETİ DE İŞLİYORSUNUZ?"




EL CEVAP:

Evet, sitemiz hadis yorumları ışığında ahir zaman olaylarını açıklamaya çalışmak için kuruldu. Sahte Mehdilerin engellenmesi ve gerçek Mehdi'nin (Hz.Mehdi AS) zuhuruna yaklaştığımız şu günlerde insanlarımızı uyarmak ve hazırlamak için yayın hayatına başladı.

Ancak takdir edersiniz ki ahir zaman olaylarının dini boyutu olduğu gibi siyasi boyutu da vardır ve hatta siyasi boyutu dini boyutunu da aşmaktadır.Çünkü ahir zaman hadis yorumları olayın hadis olduğu için dini boyutudur ama anlatılan olayların tamamı siyasi olaylardır.

3.Dünya Savaşı, Melhame-i Kübra, gerçek Süfyan ve sahte süfyanlar,(Küçük Süfyanlar), gerçek Mehdi ve sahte mehdiler, Siyah Sancaklılar,ahir zamanın önemli şahsiyetleri hepsi ama hepsi siyasi yönleri olan kişilerdir ve olaylardır.Örneğin Şuayb Bin Salih doğrudan bir siyasetçidir.Siyaseti yazmadan Şuayb Bin Salih nasıl yazılabilir?

Efendim Atatürk'ün Hz.Mehdi AS ve ahir zaman olayları ile ne ilgisi var ki ikide bir övüyorsunuz? Evet övüyoruz çünkü bizim araştırmalarımıza göre Atatürk'ün de Hz.Mehdi AS ile ilgisi var. Çünkü bilinen Atatürk bilinmeyen Atatürk'den çok farklı.

Atatürk'ün İstihbarat subayının torunu olan Meriç Tumluer, Atatürk'ün Hz.Mehdi AS'ın ismini bildiğini ve vasiyetinde yazdığını söylüyor.Canlı şahit. Bu konuda bir yazı gelecek.

Şeyh Nazım Kıbrısi, Şeyh Şerafettin Dağıstani hazretlerinin Hz.Mehdi AS'ı bildiğini söyledi. Hakan Yılmaz Çebi de Şeyh Şerafettin Dağıstani Hazretlerinin çok yakınında bulunan bir canlı şahitten sürekli Atatürk ile görüştüklerini ve Şeyh Şerafettin Dağıstani Hazretlerinin Atatürk'ü çok sevdiğini duyduğunu açıkladı.

Parçaları birleştirirsek Atatürk'ün Hz.Mehdi As ile bir ilgisi olduğu gün gibi ortada.Ve bilindiği gibi olmadığı da.

"Efendim AKP'ye çok yükleniyorsun, MHP'yi ise çok övüyorsun."

Tek cümlelik cevap:
AKP'nin "Açılım ve Suriye" politikalarını eleştirdik. İşte her şey ortada, yanlış mıymış?

MHP'ye gelince cevap şu soruda:

Hani diyoruz ya, siyasi istikrar diye...

"Peki son on yılda MHP tek başına iktidarda olsaydı, Türkiye'nin ahir zaman olaylarının en önemlisi olan ve Türklerin cuş etmesine neden olacak olan PKK terörü ne olurdu?"

Terör çoktan bitmişti değil mi? Takdir sizin...

İki çok önemli yazı var.Burada keselim.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN