7 Eylül 2015 Pazartesi

ALINLARINIZDAN ÖPÜYORUZ

TÜRK ASKERİNE KURŞUN SIKAN MÜSLÜMAN DEĞİLDİR.KAFİRİN VE ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİDİR VESSELAM.



ALINLARINIZDAN ÖPÜYORUZ

Dağlıca konusunu uzun uzun yazmak istemiyorum.Ancak bizim şer bildiklerimizde hayır; hayır bildiklerimizde de şer olabilir diyor Cenab-ı Mevla.CC. Bunlar Selim'in ayak sesleridir.

Bu vesileyle başta Dağlıca'da dün şehit olan kahraman askerlerimiz olmak üzere bugüne kadar bu vatan için canını feda ederek Cenab-ı Mevla'nın en güzel mükafatlarına nail olmuş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor Rabbimizden şefaatlerini diliyorum.Yakınlarının ve aziz milletimizin başı sağ olsun.Şehit ailesi olmak ne kadar zor olsa da ahiretteki akibetinin de çok güzel olacağı ve şehitliğin herkese nasip olmayacağı, sadece Allah'ın CC sevdiği kullarına nasip olabileceği de asla unutulmamalıdır. Üzüntü vesilemiz olan şehitlerimiz aynı zamanda bu aziz millletin gurur kaynağıdır. Dünyada Türk askerinden daha güzel bir asker yoktur.Güzeller güzeli Rabbim aziz şehitlerimizin hatırına bu cennet vatanı ve bu aziz milleti kıyamete kadar payidar kılsın İnşallahu Allahu Ekber. 

Osman paşamız diyor ki:

"Terörle mücadele; karakollarda teröristlerin saldırmasını veya yollarda pusu kurmasını bekleyip, saldırdıklarında savunmaya geçip,sonra da teröristleri yakalamak için takip ederek sonuçlandırılamaz. Teröristlerin yerleri belli, konumları belli,saldırmalarını beklemeden operasyon yapılır ve bulundukları yerde imha edilir.Terör işte o zaman biter" diyor.

Terörle mücadelede büyük başarılar kazanmış Osman paşamız dinlenmeli ve onun taktikleri ile terör bitirilmelidir.

Ancak 1993 ile 2015 arasında da büyük farklar olduğu bir gerçektir. 1993 lü yıllarda teröristlerin halk desteği yoktu ve vur kaç taktiği ile bir karakola baskın yapıp veya bir yola pusu kurup yeniden dağlara kaçmaya çalışıyorlardı. Şimdi ise durum farklı. Güneydoğuda PKK "Açılım" politikaları neticesinde kısmen de olsa bir halk desteği sağladı. Bazı ilçelerde halkın bir kısmı PKK'lılara yardım ve yataklık yapıyorlar. Vurup kaçan teröristler dağlar yerine meskun mahallere de kaçıp, halkın arasına karışıp kendilerini gizleyebilirler.

Bediüzzamanın ifşaatları doğrultusunda şuurlu Müslüman Kürtler ise Kahraman Ordumuza destek veriyor.Yahudi oyunlarına gelmiyorlar ve askerlerimize sahip çıkıyorlar. Helal olsun.Aşiret ağaları da gerçeği görmeye başladılar.  

Yazı dünyadaki gelişmelerle devam edecek....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.