29 Nisan 2014 Salı

3.DÜNYA SAVAŞI NASIL BAŞLAYACAK, NASIL GELİŞECEK? (2.BÖLÜM)

3.DÜNYA SAVAŞI NASIL BAŞLAYACAK, NASIL GELİŞECEK? (2.BÖLÜM)



GERİLİMİ ARTIRAN OLAYLAR:

Arzı Mevut içerisinde kalan toprakların tamamı Arap Baharı ile karıştırıldı. ABD bunu Yahudilerin emriyle yaptı. Fakat Suriye bu bölge içinde olmasına rağmen RUSYA’ya yakın olan tek devletti ve ABD burada amacına ulaşamadı. Rusya’ya fena kızdı ve intikam için Ukrayna’ya el attı. 

Çünkü ABD için Ukrayna halkı önceden AB eksenine kaydırılmış ve istediği zaman maniple edilebilecek durumdaydı. Yani Suriye’nin rövanşı alınıyordu. Rusya buna Kırım ile karşılık verdi ve ABD Ukrayna’da da bir darbe yemiş oldu. Kırım Ukrayna’dan koptu ve Rusya’ya bağlandı. ABD daha da kızdı ve iş şimdi İNADA dönüşüyor.

ABD bundan sonra ikinci turuncu devrim ülkesi Gürcistan ile Rusya’yı sıkıştırmaya çalışacak. Gürcistan’da da iç karışıklık beklenmeli. Rusya ise Abhazya ile karşılık verecek ve tıpkı Kırım gibi bu sefer Abhazya Rusya’ya bağlanacak.

Bundan sonrası ise Türkiye’yi doğrudan olayların içine çekecek ve Rusya ile düşman olacağız. Çünkü Gürcistan’da da darbe yiyen ABD daha da kızacak ve Rusya’ya karşı en büyük kozunu çekecek ki o koz başta Azerbaycan olmak üzere Türk Dünyasıdır.

ABD Gürcistan’da da bir darbe yiyince Ermenistan ile ilişkilerini açık çek ile daha da geliştirip, Karabağ sorununu acilen çözmeye çalışıp Azerbaycan ile birlikte her ikisinin de BDT’ dan tamamen ayrılıp Batı’ ya dönmelerini isteyecektir.

Bu talebe Türkiye’nin etkisiyle (Bizim için çok büyük fırsat polemiğiyle)Azerbaycan olumlu karşılık verirken, Ermenistan HAMİSİ Rusya’yı satamayacak ve Azerbaycan- Ermenistan Savaşı başlayacaktır.

ABD ve Türkiye Azerbaycan’a dolaylı destek verirken, Rusya Ermenistan’a doğrudan destek verecek ve Türkiye- Rusya ilişkileri tamamen donacaktır.

Ancak 3.Dünya Savaşı endişesi ile bu savaş da taraflar sınırlı destek ve çatışma ile yetineceklerdir.  

Türkiye derhal İran vasıtasıyla bu savaşı durdurmaya çalışacak ve Kazakistan, İran’ın girişimleriyle rölantiye alınacaktır. Azerbaycan’ı bu Rus ordusuna karşı bu sefer ABD yalnız bırakmayacak ve Karabağ da kurtulacaktır. 

Rusya bu darbeden  sonra fena kızacak ve burada çok büyük bir tehlike görüp meşhur 960 bin kişilik ordusunu Ermenistan’a konuşlandıracaktır. Bu birliğin şu an orada hazır beklediğine dair rivayetler de bulunmaktadır.

Türkiye artık ABD ile Rusya arasında ki gerginliğin daha da açık bir tarafı olmuştur ve ABD ile sıkı müttefik olurken Rusya ile de açık düşman haline gelmiştir.

Rusya Türkiye’den intikam almak için Ermeni PKK’sını harekete geçirecektir.

Burada hemen yazalım iki tane PKK var biri Tunceli merkezli Ermeni PKK’sı, diğeri Diyarbakır merkezli İsrail PKK’sı. 

(Kürt kardeşlerimiz de burayı dikkatli okusunlar. Bunların ikisi de Kürt değil, Kürtleri namlunun ucuna iten Ermeni PKK’sı ve Yahudi PKK’sıdır.)

Efendim biz bir tane biliyoruz, iki tane PKK da nereden çıktı diyenler varsa şu soruya cevap aramalıdırlar:

12 Eylül 2012 Anayasa referandumunun en önemli maddesi Cumhurbaşkanını doğrudan halkın seçeceği idi. Bu referandumda iki şehrimiz EVET ve HAYIR oyunda rekor kırmıştı. 

Biz bunu referandumdan önce tahmin etmiş ve yazmıştık. EVET rekorunu yüzde 96 ile AĞRI, HAYIR rekorunu ise yüzde 86 ile Tunceli kırmıştı. Biz ağrı yerine Bingöl yazmıştık ama güneydoğu genel olarak Evet rekoru kırdı.

Soru şu:  Bu bölgede seçimler PKK’nın baskısı altında yapılıyor, nasıl oluyor da birinde EVET rekoru geliyor, diğerinde Hayır rekoru? Tabii ki Kılıçdaroğlu’nun Tunceli’li olmasının bunda etkisi vardı ama rekor kıracak kadar mıydı acaba?

Buradan Türkiye’nin Amik Ovasında Rusya ile yapacağı Melhamei Kübraya kadar olan kısmını es geçeceğiz.

Kısaca şunu yazalım: Bir tane PKK var ama iki kanattan oluşuyor. Ermeni kanadını ASALA, Yahudi kanadını Mossad ajanları oluşturuyor. Ve örgüte şu an MOSSAD hakim durumda. 

Rusya Ermenistan ile Asala kanadını da aktif hale getirecek. Kürt kardeşlerimiz oyuna gelmesinler, sizin dostunuz ne Asala ne de Mossad olamaz, sizler İslamın bayrağını bin yıl dalgalandırmış şanlı Türk Milletinin asli unsurlarısınız. 
Asala ve Mossad’ın emrine girmiş PKK’ya prim vermeyiniz.(Verenler zaten yok olacaklar, bu kadar yazalım yeter)

ALLAHU ALEM



DEVAM EDECEK