24 Eylül 2015 Perşembe

TESADÜF DEĞİL

HACDA İKİNCİ FACİA.
ALLAH CC RAHMET EYLESİN, YAKINLARININ VE TÜM İSLAM ALEMİNİN BAŞI SAĞ OLSUN.




TABİ BU OLAYLAR MADDİ OLARAK DA MANEVİ OLARAK DA TESADÜF DEĞİL...

MADDİ OLARAK

Önce 11 Eylül'de kule faciası yaşandı. Kule gibi bir vinç insanların üzerine devrildi ve çok sayıda insan hayatını kaybetti. 

Devrilen vincin LADİN şirketine ait olduğu ortaya çıktı. AKP' li iş adamının da Ladin şirketinin taşeronu olduğu iddia edildi. Bu bir iddia.

Vinç kazası ile ilgili esas önemli tesadüf (!) 11 Eylül İkiz Kuleler bombalamasının yıldönümüne denk gelmesiydi. ABD'deki İkiz Kulelere sabotaj yapan da LADİN'di.

Yani vinç kazası olayı 11 Eylül İkiz Kuleler sabotajının misillemesi ve ya aynı amaca hizmet eden ikinci versiyonu gibiydi.

Bugün de Mina'da hacılar izdihamdan hayatını kaybetti.

Açık söyleyelim, her iki olay da SABOTAJ OLABİLİR.

Ya ABD ve işbirlikçilerinin Siyonist bir sabotajıdır ya da onların düşmanı olan İran'ın ve işbirlikçilerinin bir sabotajıdır. Bize göre sabotaj, sabotajdır ve hacılar zarar görmüştür. Allah CC, yapana da yaptırana da lanet etsin.

MANEVİ OLARAK

Hz.Mehdi AS'ın zuhurundan önce Mekke'de kan döküleceği hadis yorumlarında geçmektedir. Ancak bu husus yani kan dökülme olayı Hz.Mehdi AS'ın zuhuruna kadar değişik zamanlarda birden çok defa olacak olaylar zinciridir.

1979 dan başlarsak ki (Daha öncelerde de kan dökülmüştü.) İran'lı teröristler silahlı eylem yaparak
kan dökmüşlerdi. Daha sonra Mina'da izdihamlarda can kayıpları oldu. Sonra Suud yönetimi izdihamlara karşı yapısal tedbirler de aldı.

Bu yıl da vinç kazası ile izdiham olayları gerçekleşti. Bu olaylara kadar olan tüm olaylar Hz.Mehdi AS'ın zuhur edeceği sene olacak ve hepsinden çok daha büyük sonuçları olacak kanlı ayaklanmanın öncüleri ve belirtileridir.

Allahu Alem gelecek yıl Hz.Mehdi AS'ın zuhur yılı ise Mekke'de çok büyük bir ayaklanma olacak ve bu güne kadar yaşanan olayların en büyüğü gerçekleşecek. Çok can kaybı olacak. Mekke'de çok büyük çaplı silahlı çatışmalar yaşanacak.

Hadis yorumlarında bundan önceki olaylar da anlatılmıştır, ancak esas olarak anlatılan ve uzun uzun açıklanan olay Hz.Mehdi AS'ın zuhur edeceği sene olacak olan ayaklanmadır Allahu Alem. Henüz olmadı.

Bir başka açıdan...

Mekke'de yaşanmış olan bu olayların elbette ki manevi sebeplerinden biri de Suud yönetiminin Siyonist bir rejim olmasıdır.

Mekke'deki saat kulesi Siyonizmin dünyadaki en büyük simgesidir.Bu saat dikilitaştır ve siyonizmin en belirgin sembolüdür. Yani Siyonist Suud rejimi dünyadaki en büyük Siyonist sembolünün Kabe'nin yanına dikilmesine izin verecek kadar değil bizzat diktirecek kadar İsrail oyuncağı olmuştur maalesef.

Oysa Mekke ve Medine şehirleri, Asrı Saadetteki orijinal şekliyle bugüne kadar korunabilirdi. Mekke ve Medine'de hacılar için şehir merkezine on km mesafede uydu kentler kurulabilir ve ulaşım da onlarca metro ile sağlanabilirdi. Çok güzel olurdu.

Her hangi bir şehirde bir gökdelen varsa, o gökdelenden satış veya kiralama yapan satıcılar alıcılara şöyle söylerler: "Şehir ayaklarınızın altında."

Peki Mekke'de Kabe'yi Muazzama'nın hemen yanında bulunan Hilton Hotelinden bakıldığında acaba Kabe nerede kalmaktadır? Bu şerefsizliktir. Ve de bir bedeli olacaktır.

Yine başka bir açıdan...

Hz.Peygamber SAS Efendimizin dünyaya teşrif ettikleri senelerde, 571'in hemen sonrasında Kisra saraylarının sütünları yıkılmıştı.Ve başka mücizeler de vardı.

İşte Mekke'de yaşanan bu kazalar Suud rejiminin sonunu, Hz.Mehdi AS'ın da zuhurunu müjdeliyor vesselam.

Elbette ki ortada bir facia var. Allah cc hayatını kaybeden tüm Müslümanlara gani gani rahmet eylesin ve yakınlarına sabır ve metanetler bağışlasın ve tüm İslam aleminin başı olsun.