27 Ocak 2015 Salı

KOBANİ DÜŞTÜ MÜ? KURTARILDI MI?

133 GÜN SONRA IŞİD, KOBANİ'DEN ÇEKİLDİ




ÖNCEKİ YAZILARIMIZDA KOBANİ'DE ABD'NİN OYNADIĞI OYUNLARI DETAYLI OLARAK YAZMIŞTIK VE IŞİD'İN ÇEKİLECEĞİNİ DE İFADE ETMİŞTİK.
  

Aslında ABD isteseydi IŞİD, Kobani'ye hiç gelmezdi.Gelmesini ABD istedi. Yine ABD isteseydi IŞİD Kobani'de 133 gün kalmazdı. Bu kadar kalmasını da ABD istedi.

IŞİD KOBANİ'YE NİÇİN GELDİ? NİÇİN 133 GÜN KALDI? NE OLDU DA ŞİMDİ ÇEKİLDİ?

IŞİD Kobani'ye gelmeden önce Suriye'deki Kürtler bölük pörçüktü. PYD' ye karşı olanlar, yanında olanlardan daha fazlaydı. IŞİD Kobani'ye gelince hepsi PYD'ci oldular ve PJK'ya katıldılar. Çünkü ABD Suriye'deki Kürtleri PYD saflarında birleştirmeyi istemişti. Bu oldu.

Yine IŞİD Kobani'ye gelmeden önce; Müslüman Kürtlerin, dinsiz,ırkçı ve terör örgütü olması nedeniyle nefret ettikleri PKK'ya açılım süreciyle önyargıları kırılmış, sempati kazandırılmış ama eline silah tutuşturulup terörist yapılamamıştı. IŞID Kobani'ye gelince PKK güçlendi. Silah almaya razı olan HPG'ye katıldı, almayan KCK'lı oldu. ABD'nin istediği de silahlı PKK yani HPG'nin silah bırakıp dönmesi; Türkiye'deki Kürtlerin silahlanıp iç savaş çıkarmasıydı. (Provasını da yaptılar)

IŞİD Kobani'ye gelmeden önce ayrıca PYD,PKK ve Barzani arasında da ihtilaflar vardı ve birlik olup aynı hedefe yönelemiyorlardı. IŞİD Kobani'ye gelince birleştiler ve hem Irak'da hem Suriye'de IŞİD'e karşı birlikte savaşıyorlar. ABD'nin istediği de tam buydu.Yani Kürtleri birleştirmek ve İRAN ve TÜRKİYE'ye karşı piyade olarak kullanmak.

Sonuçta bütün Kürtler ölmüş ABD'nin umurundaydı sanki. Amaçları Büyük İsrail ve bunu ABD'ye Siyonist liderleri emrediyor.

Efendim tek bir ABD yok, farklı düşünceler var. Dört akım var. Doğru ama ABD'ye hakim olanlar da daima zengin Yahudiler yani Siyonistler olmuştur.

İşte IŞİD; Kobani'ye bu sebeple geldi ve bu sebeple 133 gün orada kaldı.

Demek ki Kobani, ne düşmüş ne de kurtarılmış...Sadece orada alçakça bir oyun oynanmış. ABD uşağı IŞİD ile ABD uşağı PKK, Kürt halkına alçakça bir oyun oynamışlar ve Kürt halkını ABD'nin piyadesi yapmaya çalışmışlar.

PEKİ ŞİMDİ NE OLDU DA IŞİD ÇEKİLDİ?

Çünkü planın ikinci aşamasına geçiliyor. İkinci aşamada Barzani'ye Musul'un teslim edilmesi var.

Musul'a taarruz edilecek, ABD havadan IŞİD'i bombalayacak, Barzani karadan girecek görüntüsü verilecek. Gerçekte ise ABD, IŞİD'i Musul'da bekletirken ve Barzani ile savaştırırken kendisi de havadan Musul'daki Arapları ve Türkmenleri bombalayıp Musul'u terk ettirip, sadece IŞİD ile Barzani güçleri kaldığında ise IŞİD'e geri çekil emri verecektir. Musul'daki Türkmenler ve Araplar şu an büyük tehdit altındadır.

Tabi IŞİD'in tepesi emir almaktadır, tabanı ise meydanda savaştığı için onlar da bombalanacaktır ve ağır kayıplar vererek çekilme emirlerini uygulayacaklardır.

IŞİD'in Musul'dan çekilişi esnasında Musul Barajını patlatması hadis yorumlarını gerçekleştirecek ve binlerce insan ölecektir. 

Bu olay ile Irak Merkezi Hükumeti ekonomik olarak çok büyük zarar görürken askeri olarak çok güçlenecektir. Çünkü İran bu olay üzerine Bağdat'a tamamen yerleşecek ve Kudüs gücü (İran'ın Irak'daki milis güçleri) çok güçlenecektir.

IŞİD'in ortadan kalkması Karkısa Savaşının başı olacaktır.Kudüs Gücü komutasındaki Irak Ordusu ile Barzani bu savaşı yapacak ve Barzani bu savaşı fena kaybedecektir.

ABD'NİN ESAS AMACI SURİYE'Yİ İŞGAL ETMEK AMA RUSYA KONUSUNDA YANILIYOR VE BU YANILGI BİZİM DE LEHİMİZE OLACAKTIR İNŞAALLAH.

ŞÖYLE Kİ:

ABD, Rusya'nın kendisi ile savaşı göze alamayacağına inanıyor ve bütün planlarını da buna göre yapıyor. Bu kanaatleri ise boş bir varsayım değil. Çünkü ABD dört yıldan beri Rusya'nın sinir uçlarına dokunarak TEPKİSİNİ ÖLÇÜYOR. Rusya'dan aşırı tepkiler gelmiyor ya da ABD'nin beklediği tepkiler gelmedi.

"Eğer ABD'nin Rusya'ya yaptıklarını; Rusya, ABD'ye yapmış olsaydı ABD çoktan Rusya'yı vururdu" diye düşünüyorlar. Ve bu yüzden "Rusya bizimle savaşamaz, önce Suriye'yi sonra da İran'ı vuralım" düşüncesindeler. Büyük İsrail için Türkiye'yi de bölmek bu plan dahilinde bulunuyor.

Ama ABD, Suriye'yi vurup İran'dan ağır darbeler alınca Rusya da bu savaşa girecek. 

O zaman ABD için dünyada en önemli müttefik acaba kim olacak dersiniz? Ya da Türkiye'nin Ortadoğunun en güçlü ülkesi olmasını dünyada en çok kim ister dersiniz?

Herkes bir plan yapar, kimi Büyük İsrail kurar, kimi ilk defa bir devlet. Kimi Şii hakimiyeti kurar, kimi Emevi hakimiyeti ama netice de her zaman ve daima ALLAH'IN CC DEDİĞİ OLUR. 

İNŞAALLAHU ALLAHU EKBER VE ALLAHU ALEM