1 Ekim 2013 Salı

UYUYAN MEDYA UYANDI! GÜNAYDIN BEYLER!

UYUYAN MEDYA UYANDI! GÜNAYDIN BEYLER!
ARAP BAHARI 9 ÜLKEYİ PARÇALAMA PROJESİDİR 




GÜNAYDIN DERLER ADAMA..

NEWYORK TIMES GAZETESİ ABD'NİN ARAP BAHARI HARİTASINI YAYINLAYINCA BİZİM MEDYA DA İLGİ GÖSTERDİ.

NEWYORK TIMES YAZMASAYDI TÜRKİYE'Yİ DE PARÇALAYACAK ARAP BAHARI PLANLARINI YAZMAYACAK MIYDINIZ?

BİZ YILLARDIR SÖYLÜYORUZ "ARAP BAHARI HARİTASI" BU DİYE.

ABD KENDİSİ SÖYLEMEDEN "BEN SİZE DÜŞMANIM" DİYE BİZ ÖNGÖREMİYORUZ MAALESEF, DOSTUMUZU,DÜŞMANIMIZI..

EH! YİNE DE GELİŞMEDİR,İYİDİR.

ŞİMDİ İSLAM BİRLİĞİ' NİN KURULMASINDAN BAŞKA ÇARE KALMADIĞINA DAİR İTİRAFLAR GELECEK.

AMA ÖNEMLİ BİR SORUN VAR ŞÖYLE Kİ:

YAHUDİ İSLAM BİRLİĞİ'NİN KURULMASI İÇİN 'SÜNNİ-Şİİ' İTTİFAKI'NIN ŞART OLDUĞUNU BİLİYOR.

BU NEDENLE DE SÜNNİ-Şİİ SAVAŞI İÇİN VAR GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR.

TABİ ABD'NİN NİYETLERİNİ ABD İTİRAF EDİNCEYE KADAR ÖĞRENEMEYEN YUKARIDAKİ MALUMLAR HALA SÜNNİ-Şİİ SAVAŞI İÇİN İSRAİL'İN ALETİ OLMAYA DEVAM EDİYORLAR.

ELHAMDÜLİLLAH Kİ ERDEMLİ BİR BAŞBAKANIMIZ VAR VE YANILANLARIN DA YANILTMAYA ÇALIŞANLARIN DA YANLIŞLARINI BİR CÜMLE İLE DÜZELTİP SUSTURUVERİYOR.

GELECEĞİMİZ NOKTA İSE ŞUDUR:

İSLAM BİRLİĞİ KURULACAKTIR VE BUNU TÜRKİYE İLE İRAN KURACAKTIR.

TÜRKİYE VEYA İRAN'IN OLMADIĞI BİR İSLAM BİRLİĞİ 'NİN KURULMASININ İMKANSIZ OLDUĞU DA ÇOK YAKINDA ANLAŞILACAK VE SAYIN BAŞBAKANIMIZ İLAN EDECEKTİR İNŞAALLAH.

Şİİ DÜŞMANI BU ÇEVRELER EL KAİDE'YE MÜCAHİD DİYORLARDI.BAŞBAKANIMIZ "EL KAİDE KATİLDİR" DEYİNCE SES SOLUK KESİLDİ.

İRAN İLE YAPILACAK ANLAŞMALAR DA Şİİ DÜŞMANLARININ SESİNİ SOLUĞUNU KESECEK.ÇOK YAKINDA.
  

İRAN İLE İSRAİL SAVAŞMAZ DİYENLER! UYANIN ARTIK..

"İRAN İLE İSRAİL SAVAŞMAZ" DİYENLER! UYANIN ARTIK..


İRAN İLE İSRAİL ASLA SAVAŞMAZMIŞ! BUNLAR GİZLİ DOSTMUŞ! ASIL HEDEFLERİ SÜNNİ İSLAMMIŞ!

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BİLE BU SÖZLERİ SÖYLEYEBİLDİ.YANLIŞ SURİYE POLİTİKASINA DA BUNLAR HİZMET ETTİ. 
"BAŞBAKANIMIZ ÇEVRESİNE DİKKAT ETMELİ" DERKEN BUNLARI KASTEDİYORDUK.

OKUYUNUZ BAK,NETANYAHU NE DİYOR?
"İRAN'IN NÜKLEER GÜÇ OLMASINDAN ÇOK TIRSIYORUZ" DİYOR.

BİZ HİÇ RAHATSIZ DEĞİLİZ İRAN'IN NÜKLEER GÜÇ OLMASINDAN.İNŞALLAH TÜRKİYEMİZ DE YAPAR VE İSRAİL KUDURARAK GEBERİR.GERÇEK BUDUR..



Netanyahu'dan sert açıklama:

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, tek başına hareket etmek zorunda kalsalar bile İran'ın nükleer silah elde etmesine izin vermeyeceklerini söyledi.
BM Genel Kurulu'na hitap eden Netanyahu, İsrail'in geleceğinin nükleer silahlı bir İran tarafından tehdit altında olduğunu öne sürdü. Uluslararası toplumdan, İran'a uyguladıkları can yakıcı ambargoyu sürdürmelerini isteyen Netanyahu, baskı ne kadar büyük olursa diplomasinin başarı şansının da o kadar yüksek olacağını dile getirdi.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin, selefi Mahmud Ahmedinejad gibi nükleer silah peşinde olduğunu iddia eden Netanyahu, 
''Ahmedinejad kurt postunda kurttu. Ruhani ise kuzu postunda kurt.'' şeklinde konuştu.
İsrail başbakanı, her iki liderin de 'diktatör' ve 'gerçek güç' olarak nitelendirdiği Ayetullah Ali Hamaney'e hizmet ettiğini söyledi.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ:" EL KAİDE İSLAM DIŞIDIR"

DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ:" EL KAİDE İSLAM DIŞIDIR"


DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ SAYIN PROF DR.MEHMET GÖRMEZ'İN BÜYÜK BİR İSLAM ALİMİ OLDUĞUNU VE BASININ SON ZAMANLARDA KENDİSİNE ÖRTÜLÜ SANSÜR UYGULADIĞINI SÖYLEMİŞTİK.

ÖRTÜLÜ SANSÜR DEVAM EDİYOR.BU BÜYÜK İSLAM ALİMİNİN SON AÇIKLAMALARI AŞAĞIDA:



Görmez: El Kaide eylemleri tamamen İslam dışı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Kenya ve Pakistan'daki El Kaide saldırılarıyla ilgili olarak, 'Bunlar tamamen İslam dışı şeylerdir. Bu kitlesel cinayetlerle İslam'ı lekelemek isteyen örgütleri ortadan kaldırmak İslam dünyasındaki bütün bilim, din ve siyaset adamlarının görevidir' dedi.

01 Ekim 2013 Salı - 15:22
Süleymaniye Camii'nde düzenlenen 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' dolayısıyla hazırlanan 'Camii-Kadın ve Aile' konulu programa katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, son haftalarda dünyanın dört bir yanında artan El Kaide ve bağlı örgütlerinin şiddetine değinerek, “Bunlar tamamen İslam dışı, İslam'ın reddettiği şeylerdir. Bu kitlesel cinayetlerle İslam'ı lekelemek isteyen bütün şahısları, örgütleri kınamak, bunu ortadan kaldırmak, İslam dünyasındaki bütün bilim adamlarının, din adamlarının, din kurumlarının, bütün siyaset adamlarının yapması gereken önemli hususlardan bir tanesidir” dedi.

DEMOKRATİKLEŞME LÜTUF DEĞİLDİR

‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ dolayısıyla hazırlanan programın ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Görmez, “Demokratikleşme Paketi'nde farklı inançların özgürlükleri söz konusu. Sizin bu konudaki görüşleriniz nedir” diye sorulması üzerine şöyle konuştu: 

“Biz inanç ve din özgürlükleri noktasında alınan bütün kararları, atılan bütün adımları hem bu topraklarda yaşayan bir birey ve mümin olarak, hem de Diyanet İşleri Başkanı olarak, Diyanet İşleri Başkanlığı camiası olarak büyük mutluluk duyarız. Gerçekten bu topraklarda inancı, dini ne olursa olsun, farklı inançları, farklı düşünceleri, farklı kültürleri birlikte barış içerisinde yaşatacak her türlü adım bilhassa inanç özgürlükleri ve din özgürlükleriyle ilgili bütün iyileştirmeler bizi sadece memnun eder. Kaldı ki bunların hiçbirisi lütuf değildir. Çünkü bu özgürlükler yaratıcımızın doğuştan bütün insanlara verdiği haklardır. Bunun altını çizmek istiyorum. İkinci bir husus belki daha ileri adımların da atılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü Diyanet İşleri Başkanlığı'nın özerk bir kuruluş olmasından, diğer bütün inançların, bütün düşüncelerin, kendilerine özgürce yapılandırmaları, kendi ibadetlerini özgürce yapabilmeleri, kendi din eğitimlerini özgürce verebilmeleriyle ilgili ilkeler, prensipler aynı zamanda bizim kültürümüzün, bizim tarihimizin, bizim medeniyetimizin öngördüğü ilkelerdir, prensiplerdir. Dolayısıyla bu iyileştirmeler devam etmelidir.”

EL KAİDE EYLEMLERİNE: ‘BUNLAR TAMAMEN İSLAM DIŞI’ 

Kenya'da meydana gelen saldırıya ilişkin soru üzerine ise Görmez, "Her iki üzücü hadiseden sonra hem Kenya, hem de Pakistan 'daki hadiselerden sonra Diyanet İşleri Başkanlığı olarak 4 dilden bir açıklamamız oldu. Bütün İslâm dünyasında farklı din mensuplarına yönelik her türlü eylemin İslam’dan, İslam’ın kaynaklarından herhangi bir referans alması mümkün değildir. Bunlar tamamen İslam dışı, İslam'ın reddettiği, İslam'ın hiçbir zaman kabul etmediği şeylerdir. Doğrusu bu kitlesel cinayetlerle İslam’ı lekelemek isteyen, bütün şahısları, bütün örgütleri kınamak bunu ortadan kaldırmak İslam dünyasındaki bütün bilim adamlarının, din adamlarının, din kurumlarının, bütün siyaset adamlarının yapması gereken önemli hususlardan bir tanesidir. Ben bilhassa İslam dünyasındaki bütün ilim adamlarının bir araya gelerek İslam dünyasında önce birbirimize karşı başlayan şiddetin, daha sonra Müslüman olmayanlara yönelmesi üzerinde durması ve bunu engellemesi her türlü çabanın gösterilmesi gerektiğine inanıyorum" dedi.