6 Temmuz 2015 Pazartesi

GALİBA GERÇEK SİYAH SANCAKLILAR KURULUYOR

İKİ HABER VE BİR YORUM



BİRİNCİ HABER IŞİD KAYNAKLI.

Daha doğrusu, IŞİD'e yakın bir sitede yayınlandı.
Habere göre Afganistan'ın Eski başbakanlarından Gülbeddin Hikmetyar'a bağlı Hizbi İslami (İslam Partisi) IŞİD'e biat etti.

Ulusal Kanal da bu haberi RTE'ye isnad ederek yayınladı. Zira RTE gençlik döneminde Gülbeddin Hikmetyar'ı ziyaret etmişti.




İşte o resim.

İKİNCİ HABER İSE PKK'YA YAKIN BİR SİTEDE YAYINLANDI

Haber şu:

MİT ve AKP, Suriye'deki Türkmenleri birleştirerek Türkmen Ordusu kuruyor. Haberde Suriye'deki dağınık Türkmen Tugaylarının birleşme kararı aldıkları yazıyor. Yediden fazla tugay ismi sayılıyor.

Önceki bazı rivayetlerde de Afganistan'dan Suriye'ye gelen Raşid Dostum'un Suriye'de 14 bin kişilik bir güç bulundurduğu yer almıştı.


İŞTE YORUM

Bu oluşumlar Allahu Alem gerçek Siyah Sancaklıların ilk ışıklarıdır. 

Siyah Sancaklılar ile ilgili bir hadis yorumunda; önce sahtelerinin çıkacağı ve birbirlerine düşecekleri rivayet edilmekteydi. 

"Sonra Allah cc emaneti dilediğine verir" kısmı ise ya Hz.Mehdi AS'ın bizzat kendisine verilir ya da Siyah Sancaklıların lideri Temimli Sarışın Gence  Siyah Sancaklıların komutanlığı verilir şeklinde açıklanmaktaydı.

Sahte Siyah Sancaklıların birbirlerine düşmeleri, El Nusra gibi El Kaide'de kalanlar ile El Kaide'den ayrılan IŞİD'in çatışmasına işaret ediyor olabilir.

Yine dün İran'a yakın bir sitede IŞİD'lilerin kendi aralarında bir bölgede savaştıkları yer aldı.

Gerçek şu ki IŞİD; ABD,İngiltere ve İsrail tarafından icat edilmiş bir İslam Düşmanıdır. Bir tek amacı yok.

Suriye'de Esad'ı devirmek ve Irak ve Suriye'nin kuzeyinde sonradan İsrail'e teslim edilmek üzere bir kukla Kürt devleti kurmak için icat edildi.

Ama işler tersine de dönebilir.Zira Rusya İstihbaratı IŞİD'i Batının kurduğunu ama kontrolü kaybetmeye başladığını üç gün önce açıkladı. 

Yani IŞİD uluslararası bir MARKA haline geldi ve tüm istihbarat kuruluşları bu markayı ele geçirmeye çalışıyor.

IŞİD'in kendi arasındaki çatışmalar da buna işaret ediyor. Peki en şanslı kim?

Elbetteki MİT.

DEVAM...

El Kaide Afganistan'da kuruldu. IŞİD de El Kaide'nin Irak sorumlusu Zerkavi tarafından kuruldu.

Sonra ABD,İngiltere ve İsrail; Irak'daki hapishanelerde esir tuttukları Bağdadi'yi serbest bırakıp (Yaşanan bu olayların yani cinayetlerin karşılığında) IŞİD'in başına getirdiler. Şimdi o da yok. Yeni başkanları ise gizlenmeye devam ediyor.

IŞİD'in tabanında samimi cihatçılar da var.

Bir parantez: 

(Bunlar cahil Müslümanlardır.Böyle cihat olmaz.Ama onların samimi cihat niyetleri yani kalplerinin cihat için canını ortaya koyma isteği Allahu Alem onlara canları karşılığı belki de hidayet olarak dönecek.Çünkü pek çok Müslüman geçinen var da İslam için canını ortaya koyacak nedense o kadar çok değil.Hacı Bayram-ı Veli'nin müritleri gibi umum.) 

Parantezi kapattık.

Merkez Afganistan. Bu net. 
Gülbeddin Hikmetyar Ulusalcıların iddia ettikleri gibi bir terörist değil.Samimi bir Cihatçı ve bir İslam Alimi. RTE de o zaman yanlış olanı değil doğru olanı yapmıştı.

Yani IŞİD nasıl ki Afganistan'dan kopup geldiyse; el değiştirip, batının tetikçisi olmaktan çıkarılıp İslam'ın kılıcı olması da yine Afganistan'dan başlanarak yapılabilir.

Bu yaşananlar da batıya karşı bu düğmeye basıldığının işareti Allahu Alem.

Yakın bir gelecekte IŞİD'de anormal mutasyonlar olabilir. Suriye'deki Türkmenlerin bir kısmı da Irak'daki Türkmenlerin bir kısmı da zaten hem IŞİD; hem de karşıtı örgütlerde şu an savaşıyorlar. 

Türkmenlerin birleştirilmesi hareketi El Nusra'yı da El Kaide'den kopartabilir. İdlib'de liderlerinin öldürülmesi de bu bağlamda bir işaret belki de.

Süfyan çıkacağına göre Suriye'deki Siyah Sancak oluşumunun başarılı olamayacağı ve yenilecekleri söylenebilir.

Ancak Afganistan'dan Gülbeddin Hikmetyar ile başlatılan hareketin yarın Taliban'ı da alıp daha da güçlenip IŞİD'i de katıp gerçek Siyah Sancaklıları oluşturacakları ve Irak'da Süfyanı yenecekleri hadis yorumlarına uygun olur.Allahu Alem.

Her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir.