1 Şubat 2016 Pazartesi

TANRI DAĞI

ATİLLA YILMAZ (TANRI DAĞI)



Altaylardan ateş kanlı börüler
At üstünde doğup ölen çeriler
Bir bilseniz deli gönül ne diler

Tanrı dağın etrafını sarın sarın ha
Rusçulara Çincilere vurun vurun ha

Noyanlar nerede Tarkanlar hani
Neyleyim Yurt için akmayan kanı
Alın Ankara'dan ulu hakanı

Tanrı dağın etrafını sarın sarın ha
Rusçulara Çincilere vurun vurun ha

Bahar geldi haydi akın başlasın
Tüm pusatlar gece gündüz işlesin
Bozkurtlar ordusu Çin'de kışlasın

Tanrı dağın etrafını sarın sarın ha
Rusçulara Çincilere vurun vurun ha




ATİLLA YILMAZ'IN BU GÜZEL ŞARKISININ VİDEOSU

BU DA BİZDEN İLAVE:



BU MİLLETİN DÜŞMANINA VURUN VURUN HA
ALBAYRAĞA KALKAN ELİ KIRIN KIRIN HA
NANKÖRDEN DOST KAHPEDEN YAR OLMAZ

NANKÖRÜNÜ, KAHPESİNİ ASIN ASIN HA
BU ÜLKENİN HAİNİNE VURUN  VURUN HA 

ÇİN'DEN TÜRKİYE'YE DEV TEKLİF

ÇİN'DEN TÜRKİYE'YE DEV TEKLİF
(YAZI DAHA ÖNCE YAYINLANMIŞTI.ŞİMDİ YİNE TAM ZAMANI VE TEKRAR YAYINLIYORUZ.)





MANŞETİ GÖRÜNCE HABERİ HİÇ OKUMADAN HER HALDE ÇİN TÜRKİYE'YE ŞU TEKLİFİ YAPTI DİYE DÜŞÜNDÜK:

Çin Dış İşleri Bakanı Wang Yİ: 

Uygurlar sizin soydaşınız, çok sorun çıkarıyorlar. Elebaşıları ABD' de yaşıyor ve ne zaman Türkiye ile yakınlaşsak gelip bu Uygurları kışkırtıp zarar görmelerine neden oluyorlar.Bunların beş milyonunu size verelim.Beş büyük şehir kuralım.Tüm alt yapısı,konutları bize ait.

Bu şehirleri Hakkari,Diyarbakır,Şırnak,Mardin,Batman'a kuralım bölgedeki tüm il ve ilçeleri bu büyük şehirlere bağlayınız.Hem ABD'nin ülkenizi bölme girişimlerini engeller hem de Suriye ve Irak'a daha yakın olur hem gücünüzü hem de güçlü dostluğunuzu gösterirsiniz.

Çavuşoğlu: 

Beş milyon işsiz mi? 

Wang Yİ: 

Projeleri falan hepsi hazır. ÇİN bu işin içinden kolaylıkla çıkar. Siz bu işi 500 Milyara çıkarabilirsiniz ama biz 250 milyara fabrikalar dahil çıkarırız.Yüzlerce küçük fabrika kurar beş milyon kişinin tamamını iş sahibi yaparız. İlaveten size her büyük şehir için devasa bir organize sanayi bölgesi ile dev bir fabrika kurarız. Hem siz de üç çocuk kampanyası başlatmamış mıydınız?

Çavuşoğlu: 

Peki sizin bu işten ne çıkarınız olacak?

Wang Yİ:

Bizim çıkarımız Uygur Türklerini ABD'nin kontrolünden çıkarıp Türkiye ile dostluğumuzun baltalanmasına engel olup Türkiye ile birlikte bölgede çok büyük işler yapabilmektir. Bu Türkiye'nin de çıkarınadır.

Çavuşoğlu: 

Peki ABD?

Wang Yİ: 

Tabii ki ABD istemez. Peki siz ABD'nin ülkenizi bölmesini ister misiniz?


SONRA BİR DE HABERİ OKUDUK Kİ:

ÇİN TÜRKİYE'YE SERBEST TİCARET ANLAŞMASI TEKLİF ETMİŞ.
HAKİKATEN DEV BİR TEKLİFMİŞ! 
NE DE OLSA BİZİM İKİ KURUŞA MAL ETTİĞİMİZ HER ŞEYİ ÇİN BİR KURUŞA SATIYOR.

PAŞANIN HER TESPİTİ TAMAMEN DOĞRU

NEJAT ESLEN PAŞANIN TÜM TESPİTLERİ DOĞRU




Emekli Tuğgeneral Nejat Eslen, Türkiye ile Rusya arasında son günlerde Suriye’de çıkarların çatışmasından dolayı bir vekalet savaşı yaşandığını söyledi.

Eslen, “Yalnızlaşmış Rusya ve Türkiye var. İki yalnızlaşmış ülkeyi karşı karşıya getirmek isteyebilirler. Bu noktada Türkiye’ye destek vermezler, yalnız bırakırlar. Dolayısıyla Türkiye, Rusya ile diyalog kurmaya çalışmalı. Olay sakin bir şekilde iki ülke arasında halledilmeli” dedi. Türkiye ile Rusya arasındaki gerginliğin tek nedeninin hava sahası ihlalleri olmadığına dikkat çeken Eslen, şunları kaydetti:

Çıkar çatışması

“Asıl gerginlik, Rusya’nın ve Türkiye’nin Suriye politikaları ve stratejilerin çatışmasından kaynaklanıyor. Türkiye başından beri ‘Esad gitsin’ stratejisini izliyor ve muhalif grupları destekliyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise kendi çıkarları gereği Esad’ın iktidarda kalmasını istiyor. Onu korumak için bölgeye giriş yaptı ve Esad’a karşı olan muhalif güçleri, yani Türkiye’nin desteklediği muhalif güçleri de bombalıyor. 

Suriye’de Türkiye ile Rusya arasında vekalet savaşı var. Türkiye’nin desteklediği muhalifler kaybetmeye başladı. En son Suriye Türkmenleri, Türkiye’ye sığınma noktasına geldi.”  Nejat Eslen, sınır ihlalinin kasıtlı yapılması halinde Türkiye ile Rusya’nın çatışma noktasına gelebileceğini dile getirdi. 

Türkiye’nin bundan kesinlikle kaçınması gerektiğini anlatan Eslen sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye, meseleyi NATO’ya havale etti. NATO açıklama yaptı. NATO’ya Türkiye güvenmemeli. NATO’nun liderliğini ABD yapıyor. 

ABD Başkanı Barack Obama ise tarihe savaş başlatan değil, savaş bitiren lider olarak geçmek istiyor. ABD aynı zamanda seçim havasına girdi. Önümüzdeki günlerde ABD’nin gündemi seçimler. Ayrıca Suriye’de Rusya’nın inisiyatif kullanmasına imkan verdi, göz yumdu. 

ABD’den ve NATO’dan yardım beklememek gerekir. NATO’nun Avrupa ülkeleri mülteci krizinde bile bir araya gelip, ortak karar çıkaramadı. Dolayısıyla AB’den de ciddi hamle gelmez.” ABD ve batı kaynaklarının, son yaşanan petrol krizinden sonra Rusya’da Putin karşıtı eylemlerin başlayabileceğini duyurduğuna da değinen Eslen, “Rus uçağı düştüğünde Putin’in desteği yüzde 95’lere yükselmişti. 

Putin iç kamuoyunun dikkatini başka yere çekmek için bir maceraya girmek isteyebilir. İkinci Dünya Savaşı tarihi iyi okunmalı. İsmet Paşa’nın izlediği politikadan dersler çıkarılmalı, bu sıkıntılardan ancak bu yolla kurtulabiliriz” diye konuştu.

Komplo hazırlığı


Nejat Eslen, Rusya’nın sıkıntısı varsa, Türkiye’nin de PKK gibi ciddi bir sıkıntısı olduğuna vurgu yaptı. Birinci ihlalin ardından Rus uçağının düşürdükten sonra Türk Hava Kuvvetleri’nin, Suriye’de uçamadığını ifade eden Eslen, şöyle dedi: 

“Aynı olay tekrarlanırsa bu defa Rusya S-400 füzelerini etkili hale getirip problemi tırmandırır, NATO’ya güvenmeden dikkatli olmak gerekir. Eğer batı Putin’in gitmesi için komplolar hazırlıyorsa, Gürcistan, Ukrayna ve Kırım’da yaptıklarının cezasını kesmek istiyorsa Rusya ve Türkiye arasında çatışma isteyebilir, dolayısıyla Türkiye’yi maşa olarak kullanmak isteyebilirler.” Esad gitsin politikasının bedelini Suriye Türkmenlerinin ödemeye başladığının altını çizen Eslen, “Bu bedel, Rusya ile savaşa uzanmamalı” dedi.