28 Nisan 2014 Pazartesi

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞININ NEDENLERİ (1. BÖLÜM)

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞININ NEDENLERİ (1.BÖLÜM)




ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞINI ÇOK DETAYLI ANLATAN YAZIMIZA BAŞLIYORUZ İNŞAALLAH..

- SAVAŞ NİÇİN ÇIKACAK?
- NASIL BAŞLAYACAK, NASIL GELİŞECEK ?
- SİYAH SANCAKLILAR, SARI SANCAKLILAR?
- DEHŞETLİ SÜFYAN
- HZ. MEHDİ AS
- MELHAMEİ KÜBRA
- DECCAL
- ALTIN ÇAĞ

BU BÖLÜMDE ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞININ NEDENLERİNİ YAZIYORUZ:

Üçüncü Dünya Savaşının nedenleri Birinci ve İkinci Dünya Savaşlarının nedenleri ile tıpa tıp aynıdır.Sadece savaşan lider güçler farklı olacaktır.

Birinci Dünya Savaşı, Almanya ile İngiltere arasındaki dünya liderliği mücadelesinin ortaya çıkardığı gerilimin artarak inatlaşmaya dönüşmesi ve intikam duyguları ile karşı tarafı yok etme kararıyla başlamıştı.

GİZLİ sebebi ise dünya Siyonizmini perde arkasından idare eden Deccal'in Almanya ve İngiltere'yi zayıflatarak ABD'yi dünyanın yeni süper gücü yapmak istemesi ve Osmanlının yıkılarak Filistin topraklarının Yahudilere verilmesi planıydı.)

(Deccal maddi olarak yoktu ama ilham yoluyla Siyonist liderlere emir ve talimatlar veriyordu.Hala veriyor ve belki de maddi olarak da şu an İsrail'de.Bu konuyu ilerde detaylı olarak yazacağız İnşaallah.)

İkinci Dünya Savaşının da açık ve gizli sebebi birinciyle aynıydı sadece İsrail Devleti'nin kurulabilmesi için Avrupa'dan İsrail'e Yahudi göçlerinin artırılması amaçlandı.

Üçüncü Dünya Savaşının sebepleri de tıpa tıp aynı olacak. Sadece aktörler değişecek.

Açık sebep, ABD ve Rusya'nın dünya liderliği mücadelesinin ortaya çıkardığı gerilimin artarak inatlaşmaya ve intikam duyguları ile "ne olacaksa olsun" şeklinde karşı tarafı yok etme kararına dönüşmesidir.

SSCB'nin dağılmasıyla sona eren birinci gerilim (Soğuk Savaş) Suriye'deki iç savaş ile yeniden başladı ve Ukrayna,Kırım, Gürcistan, Azerbaycan (DİKKAT),Irak ve Mısır ile devam edecek ve tekrar Suriye'ye döndüğünde artık gerginlik "inat" aşamasını da geçip "ne olacaksa olsun" aşamasına gelecektir Allahu Alem. 

Üçüncü Dünya Savaşı Suriye'nin işgali ile başlayacaktır.Hadis yorumları bu şekildedir.Yani ABD tarafından, Suriye işgal edilinceye kadar Üçüncü Dünya Savaşı çıkmayacak ve o zamana kadar olacak her olay gerilimi artırmaya devam edecektir.   

Üçüncü Dünya Savaşının GİZLİ sebeplerini ise kafirler ve Müslümanlar açısından ayrı ayrı yazalım.

Deccaldan ilham yoluyla emir alan Siyonizm açısından Üçüncü Dünya Savaşı mutlaka çıkmalı ve hem ABD, hem de RUSYA süper güçlerini yitirmeli ve dünyanın yeni süper gücü olarak İsrail ilan edilmelidir.

Zaten ABD, 3.Dünya Savaşında en büyük yenilgiyi aldığı anda tüm ABD orduları İsrail'in emrine girecektir Allahu Alem. (ABD parçalanacak ve tüm savaş gücü İsrail'e ilhak olacak, zaten komutanları Yahudilerdir.)Bunu da ilerde detaylı yazacağız İnşallah.

Yani Siyonistler 1.Dünya Savaşı ile topraklarını ele geçirdikleri Filistin'de, 2.Dünya Savaşı ile İsrail Devletini kurdular.Şimdi 3.Dünya Savaşı ile bu İsrail Devletini ABD'nin yerine ikame edip dünya lideri yapmayı amaçlıyorlar. Arzı Mevud da bunun ilk hedefidir. 

DECCAL Siyonizme; Nil'den Fırat'a kadar olan toprakları ele geçirdiklerinde, zuhur edip bizzat İsrail'in başına geçebileceğini ilham ediyor. Arzı Mevudu gerçekleştirin diyor. 

Müslümanlar açısından ise 3.Dünya Savaşı Hz.Peygamber SAS Efendimiz tarafından haber verilmiştir. Ümmeti Muhammed; Süfyan ve Deccal ile uyarılmış, Hz.Mehdi AS ve Hz.İsa AS ile müjdelenmiştir.

Üçüncü Dünya Savaşı, Müslümanlar için bir rahmet, kafirler içinse bir azap olacaktır İnşallah.

Bu savaşta pek çok Müslüman, pek çok da kafir ölecek. Ama Cenab-ı Mevla bu savaşta ölen Müslümanlara rahmet edecek ve İnşaallah Cennete gideceğiz.

Yani bu savaş olmazsa ve Müslümanlar normal şekilde ecelleriyle ölürlerse kimseye Cennet garantisi yok ama bu savaş Hz.Mehdi AS savaşı olacağından ölen Müslümanlara da Allah CC rahmet edecek İnşaallah.

Ama Kafirler Cehennemi boylayacaklarından bu savaş onlar için bir azap olacaktır.

Rahmetten kasıt CENNET, azaptan kasıt CEHENNEM' dir. 

ALLAH'ın CC inayeti ile savaşı kazanıp hayatta kalan Müslümanlar da Hz.Mehdi AS ile birlikte bidatlerden uzak Altın Çağı yaşayacaklarından, onlar da ecelleriyle öldüklerinde ALLAH CC rahmet edecek İnşallah. 
Hadis yorumları bu şekildedir.ALLAHU ALEM..

3.DÜNYA SAVAŞI NASIL BAŞLAYACAK, NASIL GELİŞECEK?

DEVAM EDECEK