13 Ocak 2014 Pazartesi

CEMAATİN ŞİFRELERİ

CEMAATİN ŞİFRELERİ



MÜTHİŞ BİR CEMAAT YAZISI GELİYOR...

Cemaat hain mi?
Darbe mi yapmak istiyor?
Niçin Yahudilerle içli dışlı?
Kime hizmet ediyor?
Albayların yüzde onu yüzbaşı ve alt rütbelerde yüzde kaça tekabül ediyor?
Gaybeti suğra ve gaybeti kübra cemaatte nasıl görünüyor?
Hadis yorumlarında cemaatin durumu ne?
Cemaatin ahir zaman Mehdisi ile bir ilgisi var mı?

Müthiş bir yazı geliyor.. Bizi okumaya devam ediniz..

OBAMA İRAN’A DİZ ÇÖKTÜRDÜ MÜ?

OBAMA İRAN’A DİZ ÇÖKTÜRDÜ MÜ?


Obama İran’a diz çöktürdü yazıları batı basınında yer alıyor. Sonra da bizim basında.
Obama gerçekten İran’a diz çöktürdü mü?

Kesinlikle doğru değil Obama yalan söylüyor. İşte kanıtlar:

ABD Suriye’ye operasyon yapabilmek için “Kimyasal silah kırmızı çizgimiz” dedi. Sonra İsrail muhaliflere kimyasal silah kullandırdı ve Obama’ya savaş gerekçesi sundu. Obama’nın emri ile ABD donanması Suriye açıklarına demirledi.

Rusya, ABD ile Suriye için savaşmayacaklarını açıkladı. Yani Suriye’ye müdahale için ABD’ye hiçbir engel kalmamıştı. Ama ABD operasyondan bir anda vazgeçti. Neden?

Çünkü İran rest çekti ve “ Suriye’ye operasyon yapılırsa İsrail’i yok ederiz” dedi.
ABD tırstı ve operasyondan vazgeçti. Gerçek bu iken Obama nasıl İran’ı dize getirmiş bilen varsa söylesin. 

Peki bu işin aslı ne?

ABD ve Batı İran’ın nükleer silahlara ve bu nükleer silahları 2500 KM mesafeye fırlatacak füzelere sahip olduğunu gördüler ve NPT (Nükleer Silahların Yayılmasını Önleme Anlaşması) doktrininde değişikliğe gittiler. Eski doktrinde iki çeşit ülke vardı: Birincisi Nükleer Silahlara sahip ülkeler, diğeri ise sahip olmayan ülkelerdi. Şimdi yeni doktrinde buna İran ile üçüncü bir ülke çeşidi ekleniyor. O da nükleer silaha sahip olduğu halde uluslararası toplumdan gizlenen ülkeler.

Neden gizleniyor? Türkiye gibi ülkeler de yapmasın diye. Yani İran’ın nükleer silahları kabul edilir ve dünyaya açıklanırsa Türkiye’ye de yapma hakkı doğacak ve Türkiye derhal NPT’ den çıktığını açıklayacaktır. Oyun yine bize oynanıyor.

Peki bunun ispatı nedir?

Elimizde bir belge yok ama stratejik bir veri var. O da şudur:

Eğer gelecek günlerde Kuzey Kore de UAEK ile nükleer pazarlıklara oturur ve nükleer silah yapmaktan vazgeçtiğini beyan ederse bu açıklama Kuzey Kore’nin de nükleer silahlarını batıya kabul ettirmiş ancak uluslararası toplumdan saklamayı da kabul etmiş ülkeler statüsüne girdiğini gösterir.

Yani bize göre yarın Kuzey Kore de bu üçüncü gruba dahil olacaktır. Ve Türkiye gibi ülkeleri de uyutmaya devam edeceklerdir. Çünkü biz Uluslararası sözleşmelere daima sadık kaldık. Bu sözleşmeleri de en fazla ihlal eden ülke ABD gibi emperyalistler olmuştur.


Başlığa tekrar dönersek ABD, İran’a diz falan çöktürmedi, altı ay önce İran’a karşı kendisi diz çöktü. Şimdi de imaj düzeltme peşinde. İran da hala ABD aleyhine küçük düşürücü açıklamalarına devam ediyor. 2015’te savaşacaklar ama o sürece nasıl gidilecek şimdilik belli değil.