19 Ağustos 2015 Çarşamba

KURTLAR VADİSİ BAŞLAMADAN

KURTLAR VADİSİ BAŞLAMADAN BİR ŞEYİ AÇIKLAYALIM


Son bölümlerde tapınakçıların başı rolünde (Kayhan Yıldızoğlu'nun oynadığı rol) biri vardı. Polat öldürdü.

İşte o kişi; olduğundan çok daha yaşlı biriydi ve çocukların kanlarıyla kanı sürekli değiştirilerek genç kalıyordu.

Ölmeden önce bir de yanında dolaşan on iki yaşında bir çocuk vardı. O çocuk filmde Deccal rolünde oynuyor. 

Ve o çocuk da filmde; olduğundan elli yaş genç gösteriyor.Yani elli yaş genç kalmış.O çocuk da küçük çocukların kanları ile kanı sürekli değiştirilerek çocuk kalıyor.Yoksa altmışlı yaşlarda ve Deccal o film için; o çocuk.

Peki gerçek Deccal de o çocuk gibi mi genç kalacak?
Hadis yorumlarına göre "değil."

Çünkü Deccal şu an 1400 yaşından büyük olmalıdır.Ve Deccal ilk 1400 yılını fiziki bir insan olarak değil belki bir cinni olarak yaşamıştır. 

Zamanı gelince de bir insanın bedenine girecek ve onu yönetecek.Yani Deccal aslında bir insan değil.Belkide bir cin.Deccalin varlık yapısı Allah'ın gaybıdır ve Allah'tan başka kimse bilemez.

Hadis yorumlarına göre Deccali 2020' li yıllarda insan kılığında göreceğiz.Tabi ömrümüz olursa.

Bizim şahsi düşüncemiz Mossad başkanını ele geçireceğidir. Çünkü diğer bazı hadis yorumları da o şahsın kişisel özelliklerine uygunluklar gösteriyor.En doğrusunu Allah CC bilir. Ama şu yanlış anlaşılmasın..Deccaller pek çoktur.Bizim kastettiğimiz ahir zamanda çıkacak olan Hz.İsa AS tarafından öldürülecek olan son ve büyük Deccal'dir. Allahu Alem. 

VE POLAT ALEMDAR



Her sezonda farklı bir kişiyi ya da kişiliği hatta bazı sezonlarda ve bazı bölümlerde farklı kişileri aynı anda canlandıran Polat Alemdar yeni sezonda da zaman zaman Şuayb Bin Salih'i canlandıracak.Zaman zaman olacak çünkü filmin bayanlara da hitap etmesi ve rayting alması için Leylanın yerinin de doldurulması gerekmiş ki yeni baron Fehmi'nin kızı da bu rolü üstlenmiş.



CHP'YE HÜKUMET KURMA GÖREVİ VERİLİRSE

CHP'YE HÜKUMET KURMA GÖREVİ VERİLMEMELİ.ÇÜNKÜ...

Teamüllere göre hükumet kurma görevi CHP'ye verilebilir. Ama CHP bu görevi alırsa kimin kapısını çalacak?

Hükumet kurmaktan kaçındığı AKP'nin kapısını çalamaz. MHP ise en başından beri çizdiği çizgiden ödün vermiyor.

Bu başka bir yazı konusudur ama burada kısaca yazarsak, MHP dosdoğru bir yol izliyor.HDP'nin içinde olacağı hiç bir oluşumun içinde olmayacağını söyleyen Bahçeli çok doğru söyledi.Şimdilik görülmese de doğruluğu ileride anlaşılacak.

Geriye HDP kalıyor.

Aslında CHP ile HDP, başka bir partiye ihtiyaç duymadan hükumet kuracak çoğunluğa sahip olsalardı, hükumet çoktan kurulmuştu.

Ama şimdi işin içine MHP'nin veya AKP'nin de bir şekilde katılması gerekiyor.

Peki o şekil ne? Yani oyun ne?

CHP'ye hükumet kurma görevi verilmesi halinde HDP'den CHP'ye 65 vekil geçecek. Peki yeter mi? Yetmez. MHP destek verir mi? Asla vermez.

İşte asıl oyun:

CHP,HDP'den gelen vekillerle güçlenince AKP'ye saldıracaklar.AKP'deki Kürt kökenli vekillerin peşine düşecekler. 

"Ya ayrılın, ayrı parti kurun, koalisyon kuralım ya da bağımsıza geçin bize destek deklarasyonu yayınlayın" diyecekler. AKP bu konuda dikkatli olmalı ve vekillerine sahip çıkmalı.

Bu ihtimal güçlü bir ihtimal mi denilirse bize göre güçlü bir ihtimal değil.Şu an için en güçlü ihtimal erken seçimdir.Yine de ihtimal dahilinde bir fikir olsun diye yazdık.

GELELİM HADİS YORUMLARINA SİYASİ TABLOYA

Bu konuda hadis yorumları yok ama alimlerin ifşaatları var. 

Demişler ki "2000' li yıllarda iktidara Müslümanlar gelecek ve on yıl iktidarda kalacaklar.Sonra, yani on yıl sonra zorla indirilecekler ve KAOS dönemi başlayacak, sonra üç aylık bir sol darbe döneminin arkasından son defa siyasi istikrar sağlanacak ve devamlı olarak kalacak." En sonunda devamlı olarak kalacaklar övülmüş.

AKP, 2000'li yıllarda iktidara geldi. On yıl iktidarda kaldı. Hala iktidarda, on üç yıl oldu.Yani on yılı üç yıl geçti.

Acaba alimlerin ifşaatlarında kayma mı oldu, yoksa işin içinde başka bir iş mi var? İşte günün sorusu...