19 Ağustos 2015 Çarşamba

KURTLAR VADİSİ BAŞLAMADAN

KURTLAR VADİSİ BAŞLAMADAN BİR ŞEYİ AÇIKLAYALIM


Son bölümlerde tapınakçıların başı rolünde (Kayhan Yıldızoğlu'nun oynadığı rol) biri vardı. Polat öldürdü.

İşte o kişi; olduğundan çok daha yaşlı biriydi ve çocukların kanlarıyla kanı sürekli değiştirilerek genç kalıyordu.

Ölmeden önce bir de yanında dolaşan on iki yaşında bir çocuk vardı. O çocuk filmde Deccal rolünde oynuyor. 

Ve o çocuk da filmde; olduğundan elli yaş genç gösteriyor.Yani elli yaş genç kalmış.O çocuk da küçük çocukların kanları ile kanı sürekli değiştirilerek çocuk kalıyor.Yoksa altmışlı yaşlarda ve Deccal o film için; o çocuk.

Peki gerçek Deccal de o çocuk gibi mi genç kalacak?
Hadis yorumlarına göre "değil."

Çünkü Deccal şu an 1400 yaşından büyük olmalıdır.Ve Deccal ilk 1400 yılını fiziki bir insan olarak değil belki bir cinni olarak yaşamıştır. 

Zamanı gelince de bir insanın bedenine girecek ve onu yönetecek.Yani Deccal aslında bir insan değil.Belkide bir cin.Deccalin varlık yapısı Allah'ın gaybıdır ve Allah'tan başka kimse bilemez.

Hadis yorumlarına göre Deccali 2020' li yıllarda insan kılığında göreceğiz.Tabi ömrümüz olursa.

Bizim şahsi düşüncemiz Mossad başkanını ele geçireceğidir. Çünkü diğer bazı hadis yorumları da o şahsın kişisel özelliklerine uygunluklar gösteriyor.En doğrusunu Allah CC bilir. Ama şu yanlış anlaşılmasın..Deccaller pek çoktur.Bizim kastettiğimiz ahir zamanda çıkacak olan Hz.İsa AS tarafından öldürülecek olan son ve büyük Deccal'dir. Allahu Alem. 

VE POLAT ALEMDAR



Her sezonda farklı bir kişiyi ya da kişiliği hatta bazı sezonlarda ve bazı bölümlerde farklı kişileri aynı anda canlandıran Polat Alemdar yeni sezonda da zaman zaman Şuayb Bin Salih'i canlandıracak.Zaman zaman olacak çünkü filmin bayanlara da hitap etmesi ve rayting alması için Leylanın yerinin de doldurulması gerekmiş ki yeni baron Fehmi'nin kızı da bu rolü üstlenmiş.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.