23 Ocak 2015 Cuma

ÖLEN ABDULLAH'IN OĞLU DARBE GİRİŞİMİNDE BULUNABİLİR

SUUDİ ARABİSTAN'DA ÖLEN KRAL ABDULLAH'IN OĞLU PRENS MAT'AB BİN ABDULLAH DARBE GİRİŞİMİNDE BULUNABİLİR



ÇÜNKÜ:

Suud hanedanında oğullar devri bitti.Şimdiki kral oğulların sonuncusu.Bundan sonra torunlar veliaht olacak.Torun sayısı da oldukça fazla.

Babası Abdullah'ın ölümüyle amcası tahta geçen ve krallığı tehlikeye düşen Abdullah'ın oğlu Matap Abdullah şu anda Milli Muhafızların komutanı. Yani askerlerin komutanı.

Ölen babası Abdullah da bu oğlunun tahta geçmesini istiyordu ama başaramadan öldü.

Şimdi bu Matap şunları deneyebilir:
Yeni krala (Amcası)suikast girişiminde bulunabilir.
Darbe girişiminde bulunup başarırsa amcasını sürgün edebilir.(Nereye? Tabi İngiltere'ye)

YA DA
Hadis yorumlarına göre bu zayıf kral (Alaheimer hastası) iki yıl iktidarda kalacağına göre Matap'ın planlarını bozarlar ama o zaman da ya bu Matap bu günlerde görevden azledilir. Ya da darbe girişiminde bulunursa asılır VESSELAM.Biz hadis yorumlarını esas alacağımıza göre bu ihtimal kuvvetlidir.

ALLAHU ALEM.

BAHREYN KÖPRÜSÜNÜN HAVAYA UÇURULMA GÜNÜ DE YAKLAŞTI

AHİR ZAMAN OLAYLARINDAN BİRİ DE BAHREYN KÖPRÜSÜ'NÜN HAVAYA UÇURULMASIYDI.

HZ.ALİ RA EFENDİMİZ BAHREYN İLE KATAR ARASINDA BİR KÖPRÜ İNŞA EDİLECEĞİNİ VE BU KÖPRÜ TAMAMLANDIĞINDA ÇOK KAN DÖKÜLECEĞİNİ VE KANIN DİZLERE ÇIKACAĞINI İFŞA ETMİŞ.

BU KÖPRÜ 2015 DE TAMAMLANIYOR.
İŞTE RESİM:




Bahreyn ile Suud arasındaki köprü (25 km) zaten inşa edilmişti. Bahreyn ile Katar arasındaki köprü ise (40 km) 2015 yılında tamamlanacak.
Aşağıdaki köprü.


Hz.Ali Efendimiz RA işte bu köprüyü söylemiş. Ve şu hale bakınız ki; bin yıl önce söylenen köprünün inşası da tamamlanmak üzere.

NELER OLABİLİR?

Bahreyn'de Şiiler intifada. Ama Suud Kralı Bahreyn Emirine destek verdiği için Bahreyn'de yönetim direniyor.Suud resmen Bahreyn'e askeri birlikler göndermiş ve ayaklanmayı bastırmıştı.

Şii'leri İran kışkırtıyor ve destekliyor. İran, Yemen'de desteklediği HUSİ'leri ise iktidara getirmeyi başardı.Yemen'deki mücadele Suud yönetimi ile İran yönetimi arasında yaşandı. 

Şimdi sıra Bahreyn'de ve İran ayaklanma için daha çok bastıracak. Suud ve Katar yönetimleri de Bahreyn emirini destekleyince bu köprülerin her ikisi birden havaya uçurulabilir.

Kim uçurur?

Tabi ki İran gizli servisi Savama veya onların planları ve destekleri doğrultusunda Bahreyn'li direnişçiler. Evet bu da bu günlerde yada bir kaç ay içinde olabilir. Hz.ALİ Efendimiz "tamamlandığında" buyurduğuna göre köprünün tamamlanması halinde her an olabilir.

ALLAHU ALEM

BÜLENT YILDIRIM'IN BİRİNCİ JETON DÜŞTÜ, SIRA İKİNCİDE

BÜLENT YILDIRIM İHH BAŞKANI. ESKİ BİR MİLLİ GÖRÜŞÇÜ.RAHMETLİ ERBAKAN ONU SEVERDİ.O DA IŞIĞINI ERBAKAN'DAN ALIR VE GENELDE DOĞRU İŞLER YAPARDI.



Rahmetli Erbakan'dan sonra AKP ile içli dışlı oldu. Tabi AKP ile içli dışlı olan herkes az da olsa PKK ile de bazı tabuları yıktı.


Şimdi Bülent Yıldırım AKP'yi bombalıyor. 


"İhvan Mısır'da seçime girmeyecekti.AKP nin dayatmasıyla girdi ve Mısır bu hale geldi.AKP yanlış yaptı" diyor.

Filistin ve Mavi Marmara konusunda AKP'nin yanlış yaptığını ve haksızlık ettiğini söylüyor.


Ne diyelim jetonun biri düşmüş. Sıra ikinci de.


Nedir o ikinci jeton?


Bülent Yıldırım Türkiye'nin üniter yapısından taviz vermeyen, vatan sevdalısı biri ama PKK'nın AKP'den talep ettiği ve masumca gösterip "resmen hainlik" anlamına gelen bazı taleplerine de yeşil ışık yakmıştı.


Merak edenler İHH'nın Diyarbakır'da yaptığı "Açılım Süreci ile ilgili panele" bir baksınlar. İHH o panelde resmen PKK'nın taleplerine olumlu cevaplar vermiş ve "Akil İnsanların" yapamadığını o toplantıda yapıvermişti. 


Allah'a CC şükür İHH'yı takan yok. İşte ikinci jeton da bu. VE O DA DÜŞECEK.


BÜLENT YILDIRIM İYİ ADAM. AMA AKLINI İNANDIKLARINDAN TAVİZ VEREREK KULLANMAMALI.


MEKKE VE MEDİNE ORİJİNAL HALİNE DÖNDÜRÜLMELİ

MEKKE ŞEHRİ ASRI SAADETTEKİ GİBİ OLMALI



Yukarıdaki resim yapay bir çalışma. Tamamı bugünün köyleri kadar bir şehir. Ve o şehirde bu orijinallik tamamen yeniden inşa edilip doğal haline getirilebilir. Sadece alt yapı bakımından son teknoloji eklenebilir ve ŞEHRİN TAMAMI HAREMİ ŞERİF haline getirilebilir.

Kabeyi Muazzama merkez olmak üzere 2 km lik bir daire belirlenir ve bu bölgenin tamamı mescit yapılabilir. Hem kapalı bir müze hem de kapalı bir  mescit ama dünyanın en büyük ibadet yeri olabilir.Yerler son teknoloji kaplamalarla ve halılarla döşenebilir. Sahabelerin bilinen evleri aslına göre içi dışı en değerli süslerle süslenir. Olan her yerde ağaçlar yeniden dikilir. Şehrin her yerinden son teknoloji sistemlerle havaya gül kokuları püskürtülür.Tuvaletlerin tamamı yer altında olur (zaten öyle).

Bu korunma altına alınmış dünya cennetine giden her hacı sanki her an SAS Efendimiz ile karşılaşacakmış gibi hissedebilir. Ya da büyük sahabeleri tek tek öğrenme imkanı bulur.Her sahabenin evi ayrı bir mescit, ayrı bir müze, ayrı bir cennet köşesi olur.Müslümanlar kendilerini bir rüya aleminde cennette geziyor hissedebilir.

Bu yüce mekanda aynı anda on milyon hacı adayı tavaf edebilir. Say için son teknoloji koridor doğallığa zarar vermeden oluşturulabilir.

Hatta şehrin tüm orijinalliği içeride kalmak üzere üzeri de tamamen örtülebilir.(Kabe hariç)

Şimdi aşağıdaki resimlere bakalım.



Bu resim yapılmak istenendir.Bir modern şehir amaçlanan bu projenin Kabe'yi Muazzama'dan en az BEŞ KM uzakta kurulması lazımdır ve bundan daha güzel bir mimari ile en az sekiz tane daha yani en az on milyon hacı adayını konaklatacak kadar uydu kent kurulması lazımdır.

Kabe'nin bulunduğu Mekke şehrine bu modern şehirlerden en az sekiz tane yer altı metrosu kurulmalı ve ulaşım sadece bu metro istasyonlarından yapılmalı ve Orijinal hali korunmuş Mekke'ye bir km kala yapılacak istasyonlarda hacılar indirilmelidir. Sakat ve yaşlılar için yer altından küçük raylı sistemler de oluşturulabilir.

Ama bir parantez:

(Ümreye gitmiştik.Sevr mağarasına çıktık. Bir yoruldum ki mecalim kalmadı. Nihayet tepeye vardık bir de baktım ki yaşlı amcalar, yaşlı nineler bizden önce çıkmış, oturmuş dinleniyorlar. İnanın kendimden utandım.)

Yani hacılar o bir km'yi de rahatlıkla yürürler.


Ve bir utanç simgesi: İşte o resim...



Beytullah'ın karşısına inşa edilmiş saat kulesi. Amaç kesinlikle Kabe'yi küçük düşürmek ve Yahudi oyunu. Kral Abdullah'ı cehennemde yakmak için bu sebep yeter Allahu Alem. Böyle rezillik olmaz.

Bu saat kulesi Yahudilerin daha doğrusu Kabalacı Siyonistlerin DİKİLİ TAŞI'dır.

Hz.Mehdi AS'ın Altın Çağın başında ilk yapacağı icraat Allahu Alem bu dikilitaşı yıkmak olacaktır.

GELELİM MEDİNE'YE VE MESCİDİ MÜNEVVERE'YE.

İŞTE İLK HALİ.YİNE YAPAY.



Yapay resim noksan olmuş.4 ve 7 nolu köşede Hz.Peygamber SAS Efendimizin Hücrei Saadet Odaları bulunuyor. Yani türbesi.Onların arkasında Hz.Ali ve Hz.Fatma'nın RA evi, onun arkasında ise Teheccüd mihrabı ile bize bakan yanında ise Hz.Cebrail AS'ın kapısı bulunacaktı.

Doğru resim aşağıda.




Medine de aynen bu görüntü ile orijinal kimliğine çevrilebilir.Hurma ağaçları, Sahabenin, Ensar Efendilerimizin evleri, Hendek; tam doğallığı ile eski haline getirilebilir. Ve şehir tamamen son teknoloji bir alt yapı ile her tarafı seramikle kaplanabilir,halılar döşenebilir,şehrin tamamı bir mescit, her sahabenin evi hem bir mescit, hem bir müze yapılabilir.

Resimdeki Mescidi Nebevi en değerli taşlarla, altınlarla süslenebilir.Şehrin her yerinden gül kokuları püskürtülebilir.

Suud Kralları biraz az yeselerdi bunları yapabilirlerdi.

Yine şehir tüm orijinalliği ile korunup üzeri tamamen örtülerek (Şimdiki gibi şemsiyelerle de olabilir) tam bir şehir mescidi haline getirilebilir.

Yine Mekke için önerdiğimiz merkezden iki km çaplı bir daire ile dışarıda son derece modern şehirler kurularak Medine'ye ulaşım yer altından metrolarla sağlanabilir.

Ayrıca Medine'de bulunan Cenneti Baki mezarlığı da en çok sahabenin yattığı mezarlıktır. Osmanlı zamanında bile Cenneti Baki'deki sahabe mezarlıkları hep Türbe idi. Vehhabiler tüm türbeleri yıktılar ve dümdüz bir arazi kaldı. Cenneti Baki'deki tüm Sahabelere yeniden Türbeleri iade edilmeli ve her biri altın gümüş, misk, amber ile süslenmelidir.Gerçek bir yeryüzü cennetine dönüştürülmelidir.Hacılar oraya girdiklerinde kendilerinden geçmelidir.




 Cenneti Baki bu resimde net görülüyor.Bu binalar da tamamen yıkılmalı ve yerlerine sahabe evleri inşa edilmelidir.

Kısaca bir hacı adayı Mekke'ye veya Medine'ye gittiğinde kendinden geçmeli ve kendisini ölmeden cennete geldi sanmalıdır.

İnşaallah Hz.Mehdi AS yapar ve biz de görürüz.