23 Ocak 2015 Cuma

BAHREYN KÖPRÜSÜNÜN HAVAYA UÇURULMA GÜNÜ DE YAKLAŞTI

AHİR ZAMAN OLAYLARINDAN BİRİ DE BAHREYN KÖPRÜSÜ'NÜN HAVAYA UÇURULMASIYDI.

HZ.ALİ RA EFENDİMİZ BAHREYN İLE KATAR ARASINDA BİR KÖPRÜ İNŞA EDİLECEĞİNİ VE BU KÖPRÜ TAMAMLANDIĞINDA ÇOK KAN DÖKÜLECEĞİNİ VE KANIN DİZLERE ÇIKACAĞINI İFŞA ETMİŞ.

BU KÖPRÜ 2015 DE TAMAMLANIYOR.
İŞTE RESİM:




Bahreyn ile Suud arasındaki köprü (25 km) zaten inşa edilmişti. Bahreyn ile Katar arasındaki köprü ise (40 km) 2015 yılında tamamlanacak.
Aşağıdaki köprü.


Hz.Ali Efendimiz RA işte bu köprüyü söylemiş. Ve şu hale bakınız ki; bin yıl önce söylenen köprünün inşası da tamamlanmak üzere.

NELER OLABİLİR?

Bahreyn'de Şiiler intifada. Ama Suud Kralı Bahreyn Emirine destek verdiği için Bahreyn'de yönetim direniyor.Suud resmen Bahreyn'e askeri birlikler göndermiş ve ayaklanmayı bastırmıştı.

Şii'leri İran kışkırtıyor ve destekliyor. İran, Yemen'de desteklediği HUSİ'leri ise iktidara getirmeyi başardı.Yemen'deki mücadele Suud yönetimi ile İran yönetimi arasında yaşandı. 

Şimdi sıra Bahreyn'de ve İran ayaklanma için daha çok bastıracak. Suud ve Katar yönetimleri de Bahreyn emirini destekleyince bu köprülerin her ikisi birden havaya uçurulabilir.

Kim uçurur?

Tabi ki İran gizli servisi Savama veya onların planları ve destekleri doğrultusunda Bahreyn'li direnişçiler. Evet bu da bu günlerde yada bir kaç ay içinde olabilir. Hz.ALİ Efendimiz "tamamlandığında" buyurduğuna göre köprünün tamamlanması halinde her an olabilir.

ALLAHU ALEM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.