5 Kasım 2015 Perşembe

HZ.MEHDİ AS 38 YAŞINDA ZUHUR EDECEK İNŞALLAH

HZ.MEHDİ AS 1979 DOĞUMLU OLABİLİR VE 38 YAŞINDA ZUHUR EDEBİLİR ALLAHU ALEM




Bu tarih de 2016 veya 2017 olabilir. Çünkü 38 yaşı 2016 da başlar ve 2017 de biter. Hz Mehdi AS kırk yaşında yani üç yıl içinde Arabistan Yarımadasına hakim olacak ve 41 yaşında Guta'da bulunacak.Yani Suriye'ye gelecek.

Şimdi bazıları bize yine kızacak ama biz yazılarımızı takipçilerimizi memnun etmek için değil doğruluğuna inandığımız için yazıyoruz.

1919 da Mustafa Kemal'e Milli Mücadeleyi başlatma görevi verildiğinde tam 38 yaşındaydı. Ve 41 yaşında Milli Mücadele Zaferini tamamladı.

Muhyiddini İbnül Arabi Hazretlerinin ifşaatlarından Atatürk'ün normal bir insandan öte bakışlarıyla insanı eriten biri olduğunu biliyoruz. 

Bu ifade tarihte ve tüm edebi eserlerde manevi yönü olan kişiler için kullanılmış. Atatürk'ün de 1919 da sadece Vahdettin Han tarafından değil aynı zamanda zamanın aksakallıları tarafından da görevlendirildiği ortaya çıkıyor. Arabi'nin ifşaatlarından bunu anlıyoruz. Aksini iddia eden Arabi'den delil getirsin. 

Bediüzzaman'dan delil kabul etmeyiz çünkü Bediüzzaman da tıpkı Atatürk gibi görünen ve bilinen özelliklerinin ötesinde görünmeyen ve bilinmeyen özellikleri olan biriydi ve bize göre Atatürk'ün can dostuydu.

Atatürk Türkiye'nin maddi mimarı olurken Bediüzzaman da manevi mimarlığını yapmıştır. Üstelik bunu İngilizlere rağmen başarmışlardır. Ama o İngilizler, ABD'liler ve İsrailliler bugün Atatürk'ün ve Bediüzzaman'ın bize bıraktığı mirasları ile savaş halindedir. (C..C) İşte bu savaşı Hz.Mehdi AS birleştirerek ve düşmanlarını darmadağın ederek kazanacak İnşallah.

Ve bir iddia da bulunalım.

Diriliş Ertuğrul dizisinde İbnül Arabi'nin Ertuğrul'a emanet ettiği sandık vardı ya... İşte o sandık Atatürk'e kadar gelmiş de olabilir. Ve Atatürk o sandıkta bulunan sırlardan yararlanarak Hz.Mehdi AS'a öncü hizmeti yapmış olabilir.

Bunun dayanağı şudur:

Bugün dünyada İslamı gerçek manada temsil edebilecek ve tüm İslam alemine model olacak tek ülke Cumhuriyetimizdir. Eksikleri ve yanlışları çok ama çok olsa da Atatürk'ün bu Cumhuriyeti tam istediği şekle getiremeden vefat ettiği de unutulmamalı.  

GANNUŞİ NEYİN FARKINDA? NEYİN FARKINDA DEĞİL?

'1 Kasım'da İslam'ın zaferini yaşadık'




Tunus Nahda Hareketi lideri Raşid El Gannuşi, 1 Kasım sonuçları için 'Türk milletinin değil İslam'ın zaferi' değerlendirmesinde bulundu.

AA'nın haberine göre, Tunus Nahda Hareketi lideri Raşid El Gannuşi, İslam'ın demokrasiyle yakın bir bağı olduğunu belirterek, "Sözde, İslam'ı temsil ettiğini söyleyen IŞİD'in, şura kültüründen uzak, tek kişinin diğerlerini yönettiği bir yapı olduğunu görüyoruz, bunun İslam'la hiçbir alakası yok" dedi.

Gannuşi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eğitim ve Kültür Komisyonu tarafından düzenlenen "Oku, Dinle ve Yaşa" etkinliği kapsamında, İslam dünyasının gündemine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

1 Kasım seçimleriyle elde edilen sonuçların, Arap ülkeleri ve Müslüman coğrafyada bayram havası estirdiğini anlatan Gannuşi, "Pazar günü sadece Türkiye'nin ve Türk milletinin zaferi değil İslam'ın zaferini yaşadık" ifadelerini kullandı.

"Türkiye'deki demokrasi zaferi umuyorum ki diğer Müslüman ülkeler için de umut ışığı olur"

Türkiye'nin İslam'ı ve laikliği aynı anda koruyabildiğini belirten Gannuşi, özgürlüklerin bir arada yaşayabileceğini kaydetti. Türkiye'nin Arap ülkelerinde rol model olduğunu yineleyen Gannuşi, "Türkiye'deki laik bir anayasa, İslami bir anayasa olmasa bile İslam'ın rahatça yaşanabildiği bir anayasa var. Özgürlük sizce de bu değil midir? Türkiye'deki demokrasi zaferi umuyorum ki diğer Müslüman ülkeler için de umut ışığı olur" diye konuştu.


GANNUŞİ NEYİN FARKINDA?

Tunus, Arap Baharı isimli BOP projesinin ilk mağduru olan ülke. ABD'nin küresel teröristleri kendilerini ilk önce Tunus'da gösterdiler. Ve Zeynel Abidin Binali'nin ülkeyi terk etmesine neden oldular. Daha sonra Tunus yeniden demokratik sisteme döndü ama ağır bedeller ödeyerek. 

Gannuşi'nin iktidarda ilk yaptığı icraat, Tunus'a Suud vb. Arap ülkelerinden giren teröristlerin girişini yasaklamak oldu. Havalanında teröristler uçaktan indirilmeden geldikleri yere geri gönderildi. 

Gannuşi kendilerine cihatçı diyen ve masum insanları katleden eli silahlı küresel teröristlerin İslam'ı temsil edemeyeceğinin farkına vardı. Farkına vardı çünkü Gannuşi'yi Tunus'da iktidara taşıyan da o teröristlerdi.

"İslam'ı bu teröristler temsil edemez. Türkiye'de demokratik sistemle iktidara gelen AKP iktidara geliş şekliyle İslam'ı temsil etmeye daha layıktır" demek istiyor. Bunu da teröristlerden çok çektikleri için AKP ile kıyas yoluna gidiyor. Bize göre de şu an iktidarda olan AKP şu an ki haliyle İslam'ı temsil etmeye küresel teröristlerden daha layıktır. Ama acele etmeyiniz.

Eğer o küresel teröristlere ABD ile birlikte veya münferiden; AKP destek vermişse Gannuşi fena çuvallamıştır. "Bize göre" dediğimiz tespit ise bugün içindir.Yarın ne olacağını Allah cc bilir.

GANNUŞİ NEYİN FARKINDA DEĞİL?

Türkiye'deki özgür yaşamı sağlayan, farklılıkları bir arada tutan, zenginlik olarak gören ve bütün İslam ülkelerine model olmasını sağlayan kuralları AKP değil Atatürk koymuştur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti demokratik, laik, insan haklarına saygılı, sosyal bir hukuk devleti olarak İslam ülkelerine modeldir. Ve model Atatürk'ün eseridir.En büyük pay onundur. AKP'nin değil. AKP de bu ilkelere sahip çıkarsa işte o zaman pay sahibi olur.

Gannuşi'nin farkında olmadığı veya Müsiad karşısında vurgulayamadığı konu budur.

VE MEDYA

Haberi Gannuşi "1 Kasım'da İslam'ın zaferini yaşadık" dedi diyerek veren medya çarpıtarak yine paye peşine düşmüştür.