24 Nisan 2015 Cuma

DUYURU

TAKİPÇİLERİMİZE AŞAĞIDAKİ HUSUSLARI DUYURURUZ


1- SİTEYİ TEK BAŞIMIZA YÖNETİYORUZ

2- GÜNDE BİR İKİ DEFA SİTEYE GİREBİLİYORUZ

3- SİTE HAKKINDA TEKNİK DONANIMA SAHİP DEĞİLİZ.AMATÖRÜZ VE SORUNLAR YAŞIYORUZ

4- FACEBOOKDA SADECE YAZILARIMIZI PAYLAŞIP ÇIKIYORUZ, GENELDE YAZIŞMIYORUZ

5- FACEBOOK ADRESİMİZ safaasyacubuk@hotmail.com (safaasya@hotmail.com ADRESİNİ KULLANAMIYORUZ.KABİLLER TARAFINDAN İPTAL ETTİRİLDİ)

6- E-POSTA ADRESİMİZ safaasya@hotmail.com (safaasyacubuk@hotmail.com ADRESİNİ KULLANMIYORUZ.DİĞERİNİ KULLANDIĞIMIZ İÇİN ŞİFRESİNİ UNUTMUŞUZ)

7- GÜNLÜK ORTALAMA OKUNMA SAYISI 3000 (BİR GÜNDE EN YÜKSEK OKUNMA SAYISI 6.400)

8- BU GÜNE KADAR Kİ TOPLAM OKUNMA SAYISI 580.000 BLOG

9- BU GÜNE KADAR Kİ TOPLAM ZİYARET SAYISI 2.100.000 GOOGLE +

10- GENELDE YORUMLARA CEVAP YAZACAK ZAMAN BULAMIYORUZ, ÖZÜR DİLERİZ

11- YAZILARIMIZI GECE YAZIYORUZ, SABAHA ATIYORUZ

12- GÜNDÜZLERİ SİTEYE HİÇ GİREMİYORUZ

13- HİÇ BİR SİYASİ PARTİNİN TARAFTARI DEĞİLİZ,HEPSİ İÇİN DE SADECE İNANDIĞIMIZ DOĞRULARI  VE YANLIŞLARI YAZMAYA ÇALIŞIYORUZ

14- AMATÖR BİR SİTE İÇİN BUNLAR BAŞARI SAYILABİLİR AMA SİTENİN AMAÇLARI AÇISINDAN YETERSİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ.TÜM TÜRKİYE BU YAZILARI OKUMALI VE EMEKLERİMİZ DE BİR İŞE YARAMALI DİYORUZ.

15- AL BAYRAĞIMIZI,CUMHURİYETİMİZİ,DEVLETİMİZİ,MİLLETİMİZİ,İSTİKLAL MARŞIMIZI VE KAHRAMAN ORDUMUZU ÇOK SEVİYORUZ

16- GÜZELLER GÜZELİ RABBİMİZDEN ÜMMETİMİZİN, MİLLETİMİZİN VE TÜM DÜNYA İNSANLIĞININ HUZUR VE REFAHI İÇİN HZ.MEHDİ AS'I BİR AN ÖNCE GÖNDERMESİNİ VE DÜNYA GÖZÜ İLE GÖRÜP EMRİNE GİRMEYİ DUALARLA NİYAZ EDİYORUZ.

SAYGILARIMIZLA ARZ EDERİZ.    

SOYKIRIM İFTİRASININ RESMİDİR

SOYKIRIMI BİR DE BİZDEN OKUYUNUZ



Yukarıdaki resim aslında yazacağımız her şeyi tek bakışta anlatıyor.

Osmanlıyı yıkmak için elinden gelen her türlü alçaklığı yapan batı Osmanlı aleyhine kim varsa eline silah verip terör estirdi.Aynen şimdi PKK'lılara yaptığı gibi.

Bu PKK'lıların Ermeni olduklarını zaten yazıyorduk. Demirtaş da ve tüm PKK'lılar da yaptıkları "Soykırıma destek"açıklamalarıyla İSPAT etmiş oldular.

Yüz yıl önce İngilizler Arapları Osmanlı aleyhine kışkırtırken, Fransızlar da Ermenileri kışkırtarak ellerine silah verip Ermeni çeteleri kurdurdular.

Bu çeteler Osmanlı topraklarında terör estirdiler.Köyleri bastılar masum sivilleri öldürdüler.Ölenlerin çoğu da Kürtlerdi.Kürt kardeşlerimiz bu kısmı on defa okusunlar.

Çünkü o çeteci Ermenilerin yerini bugün PKK aldı.İkisi de aynı bezden yırtma. Ama tamamının yırtılacağı gün de çok yakın İnşallah.Hadis yorumlarında "Ermenistan ahir zamanda KÖY olacak" diye geçiyor.

Nasıl ki Kahraman Ordu bugün hem de gayet merhametli bir şekilde PKK ile mücadele anlamında kısmi ve münferit operasyonlar yaparak PKK'ya zarar vermişse o zaman da işte o Ermeni çetelerine zarar vermişti. 

Ama tıpkı bu günkü gibi merhameti elden bırakmadan erkekçe ve sadece o çetecilere dersini vermişti. Bunun adı soykırım olursa aynı iddia sahipleri yarın öldürülmüş PKK'lılar için de "Türkler, Kürtleri katletti" iddiasında bulunacaklardır.

Eğer gerçekten Kahraman Ordu, Ermenilerin sadece teröristlerini değil sivil halklarını da öldürmüş olsaydı bugün o soykırımın iddiası ASLA OLMAZDI.

İddia sahipleri yine o taşnakçı Ermeni Diasporasıdır.

Batının bunlara dahil olmasının ise iki sebebi vardır.

Birincisi bunu bahane ederek Türkiye'yi siyasi anlamda Ortadoğuda istedikleri gibi yönlendirme gayretidir. 

Yani bununla üzerimizde baskı kurarak "Kürtlere özerklik, Ermenilere de biraz toprak verin" demek istiyorlar.Alırsınız. 

Bugün Ermeniler konusunda işbirliği yapıp aynı safta olanlar yarın Allah'ın izniyle kanlı bıçaklı olup Kahraman Ordunun kucağına düşecekler.Köpek gibi muhtaç olacaklar.

Bir parantez:
(Bütün Dünya muhtaç olacak Kahraman Orduya.Çünkü görüyorsunuz işte, eline silah alan, yaşlıları,çocukları öldürüyor,kadınlara tecavüz ediyor,masum sivilleri katlediyor.

Karşısında kendisi gibi silahlı bir grup görünce de canını kurtarmanın derdine düşüyor.Şu an dünyadaki tüm düzenli ordular da dahil olmak üzere elinde silah bulunduran askeri güçlerin tamamı teröristtir. Neden mi?

Düzenli ordusu olanlar Osmanlı'dan sonra hangi mazlumun yardımına koşmuşlar? Dünyanın neresine huzur,barış,adalet, insanlık götürmüşler?

İşte bu manada tüm dünya Kahraman Orduya muhtaçtır. O ordu öyle bir ordudur ki bin yıl Hz.Zülkarneyn AS'a,bin yıl da Hz.Muhammed SAS Efendimize kılıç olmuştur. Bundan sonra da Hz.Mehdi AS'ın en keskin kılıcı olacaktır İnşallahu Allahu Ekber.

Altın Çağın başlaması da ancak Kahraman Ordunun Dünya hakimiyeti ile mümkün olabilir.Tarih bunun şahididir.)  

İkincisi ise ÇEKEMEMEZLİKTİR.

Kabil'in Habil'i çekemediği gibi Ordumuzun adil, dürüst,şerefli ve kahraman olmasını çekemiyorlar. Çünkü kendileri ne yapsalar adil, dürüst, şerefli ve kahraman olamıyorlar.Şerefsiz ve zalim oluyorlar.O yüzden çekemiyorlar.

1453' de Papazları Kahraman Orduyu, kafir ordularına tercih ettiği için çekemiyorlar.

Evet batı Kahraman Orduyu çekemiyor.Hazmedemiyor.

Tarihinin her döneminde savaşta dahi yaşlılara, kadınlara, çocuklara, mazlumlara şefkatli olmuş olmasını hazmedemiyor.

Çünkü kendileri o gücü ele geçirince aynı "insanlığı" göstermediler. İnsanlıktan çıktılar, şerefsizliklerin her çeşidinin örneğini sergilediler.

Buna kendileri bile şaştı kaldılar. Filmlerde çekip oynattıkları gibi olmadığını kendi gözleriyle görüp, anladılar.

Yüz sene öncesine gitmeye ne gerek var?

Daha dün Suriye'de üç yüz bin kişiyi katlettiler.Irak'da beş milyon Müslümana zulmettiler.İşte Libya,işte Mısır, işte Yemen,İşte Tunus.Hepsi daha dün hatta bugün bile devam ediyor.

Daha önceye gidelim.
İşte Filistin, işte Cezayir.Fransızlar bir buçuk milyon Müslümanı katlettiler.İngilizler tüm dünyada katlettikleri insanların sayısını tutamadılar.

Ve Ruslar milyonlarca Türk'ü katlettiler, tehcir ettiler.

Siz ey şerefsizler! Hangi soykırımdan bahsediyorsunuz?
Bunu şundan yapıyorsunuz.Çünkü kendi halklarınıza insanlığın yükselen değerlerinin öne çıktığı bir dünya da yaptığınız zulümleri şerefsizlikleri anlatamıyor ve Kahraman Ordunun insanlığının altında eziliyor ve iftira atarak kendinizi savunmaya çalışıyorsunuz.

Siz de göreceksiniz tüm dünya Kahraman Ordunun aşığı olacak İnşallah. Kahramanlığın, erkekliğin,adaletin, merhametin, hakkın aşığı olacak.Sizin gibi aşağılık zalimlerin gücü eline alınca mazlumlara zulmedenlerin maskeleri düşecek. Elinizdeki silahlardan utanmaya başladınız.

Çünkü silah mazluma zulmeden güçlüye karşı kullanılırsa hakka hizmet eder.Siz de bunu gördünüz halkınız da anladı ve şimdi halkınızı iftiralarla kandırmaya çalışıyorsunuz. 

Gücü eline alınca mazluma zulmeden zalimin hesabı öteki zalimle karşı karşıya getirilerek görülür.Siz de bunu göreceksiniz.Yakındır İnşallah.

Ey Kahraman ordu ne mutlu sana.Bin canlar, milyon canlar feda olsun sana.İki bin yıldan beri hiç bir mazluma savaşta bile zulmetmedin. Kadınları, yaşlıları, çocukları daima zalimin zulmünden korudun.

Cenabı Zülcelal kıyamete kadar KAHHAR  sıfatıyla yardım ve inayetlerini üzerinde daim kılsın İnşallah. Tüm dünyanın namusunu, şerefini, mal ve can güvenliğini yine sana emanet etsin inşallah.

Uhud'da " At ya Ebi Vakkas! Anam babam sana feda olsun, at okları" diyen Hz.Peygamber SAS Efendimiz 'in duaları seninle olsun.

Amin.