28 Şubat 2015 Cumartesi

SİLAH BIRAKACAKLAR MI?

ÖCALAN, PKK'NIN SİLAH BIRAKMAK İÇİN KONGREYİ TOPLAYIP KARAR ALMASINI İSTEDİ.




Kongre dedikleri PKK'lı teröristlerin gözetiminde kendisini PKK lı hissedenlerin yapacağı toplantıdır. Karar bu toplantıda alınacaktır. Seçimlerden önce mi sonra mı yapılacağı da önemlidir. 


PKK SİLAH BIRAKIR MI?

En sonda söyleyeceğimizi en baştan yazıverelim: İsrail istemediği müddetçe PKK'nın silah bırakması mümkün değildir. İsrail de bunu asla istemez. Amacı PKK'yı kullanıp İsrail'i büyütmektir. İster mi?

Ama şöyle diyecekler:

"Silah bırakmak istiyoruz ama dağdaki teröristler nasıl gelip teslim olacaklar? Onlar için bir güvence olması, yasal bir düzenleme yapılması lazım" diyecekler. (Bu mümkün mü? Mümkün değil.)

Dahası var: 

"Demokratik haklar konusunda Hükumet ile Öcalan'ın yaptığı mutabakat metni ile ilgili her hangi bir adım atılmadı. Kamuoyuna bile açıklanmadı.Acilen kamuoyuna açıklanıp mutabakat metninde yer alan hususların kamuoyu önünde müzakeresi için Hükumet ve Örgüt temsilcilerinin belirlenmesi ve görüşme takviminin açıklanmasını istiyoruz" diyecekler. (Peki bu mümkün mü? Daha o mutabakat metninin bile en azından seçimler öncesinde kamuoyuna açıklanması mümkün değil. Kaldı ki Devlet ile Terör Örgütü kamuoyu önünde masaya oturup müzakere etsin.)

Bitmedi.

"Sürecin ABD ve AB'nin gözetiminde devam etmesini ve müzakerelerde ABD ve AB temsilcilerinin de bulunmasını istiyoruz" diyecekler. (Yani masa başında SEVR'i dayatacaklar.Peki bu mümkün mü? İşte bu hiç mümkün değil.)

Peki sürece dahil değilmiş gibi görünüp de gerek Hükumet gerekse de PKK ile gizliden süreci yürütmeye çalışan ABD, durumu Türk Milleti'inden gizleyerek nasıl yürümeyi amaçlıyor?

Her ay olduğu gibi gelecekte de yine her ay bir kaç PKK'lı terörist sınır kapılarında teslim olacaklar. Ve bunu iyi niyet gösterisi olarak sunacaklar. (Aslında bu teröristler sağlık vb. kişisel nedenlerle gönderilen kişilerdir.)  

Bu bağlamda göstermelik olarak silahlarla bazı gruplar da getirilebilir. "Silah bıraktı" desinler.

ABD'nin PKK için şu anki planı, onları Suriye'de ve Irak'da kullanmaktır. Suriye'de PYD'nin yanında Esad'a karşı, Irak'da Barzani'nin yanında Irak Ordusuna karşı kullanacak. IŞİD bahanedir, ABD'nin emrine bakar.

Bakınız bu planlar ilk bakışta Türkiye'nin aleyhine gibi görünüyor ama sonuçta tam tersine Türkiye'nin lehine olacaktır İnşaallah.

Çünkü ABD'nin hesabı budur ama her zaman Allah'ın CC dediği olur.

Hadis yorumlarına göre Cenabı Mevla Rusya'yı ABD'ye musallat edecek ve ABD bütün planlarını resetlemek zorunda kalacaktır. Allahu Alem.

Yoksa bu planlar ABD'nin Rusya ile Savaşacağını ön görerek yaptığı planlar değildir. ABD, Rusya'nın kendisiyle savaşacağına ihtimal dahi vermiyor. Ama savaşacak ve ABD o zaman dünyada hiçbir ülkeyi Türkiye ile değişemeyecek.

Barzani de, PKK,PYD de, IŞİD de hepsi de bir günde satılacak. Türkiye kime vur derse ABD ona vuracak. İsrail bile kendi güvenliği için Türkiye'ye sığınacak.

Tabi ki Allahu Alem.

HZ İSA AS GÖKTEN İNECEKTİR

HZ.İSA AS, AHİR ZAMANDA YERYÜZÜNE İNECEK VE HZ.MEHDİ AS'A YARDIM EDECEK ALLAHU ALEM




Kuran-ı Kerim'de Hz.Mehdi AS konusu geçmiyor fakat Hz.İsa AS'ın "Ahir Zaman İşareti" olduğuna dair ve "Ehli kitaptan herkesin ölmeden Hz.İsa AS'a iman edeceğine" dair ayetler var.

Bazı tefsirciler doğrudan doğruya ayet tefsirlerini Hz.İsa AS'ın Ahir Zamanda yeryüzüne tekrar ineceği şeklinde tefsir etmişler.

Yine Kuran-ı Kerim'de Yahudilerin Hz.İsa AS'ı çarmıha gerdikleri ama O'nu öldürmedikleri Allah tarafından semaya çıkarıldığı bahsi geçiyor.

Tefsirlerde ise Allah CC bir Yahudi'yi Hz.İsa AS kılığına çevirdiği ve çarmıha gerilerek asılan kişinin o Yahudi olduğu anlatılıyor.

Hz.İsa AS'ın Ahir Zamanda yer yüzüne ineceği konusu bazı meallerde bile geçiyor.

Yani ilgili ayetler o şekilde tefsir edilirken meallerde bile o şekilde çeviriliyor.

Hadis yorumlarında ise Hz.İsa AS'ın Ahir Zamanda Suriye karıştığında ve Suriye'de Süfyan tahta oturup dokuz ay saltanat sürdükten sonra Hz.Mehdi AS tarafından öldürüldüğünde Deccal çıkar ve Hz.İsa AS da Hz.Mehdi AS'a Deccal'e karşı yardım etmek için Şam'daki Emeviye Cami'nin Ak Minaresi'ne iner şeklinde anlatılıyor.

O esnada Hz.Mehdi AS Emeviye Caminde sabah namazı kıldırmak üzeredir. İkamet edilmiştir ve namaza durulacak iken Cemaate en son kapıdan Hz.İsa AS gelir. O'nu sadece Hz.Mehdi AS tanır ve namazı kıldırması için öne geçirir ama Hz.İsa AS namazı Hz.Mehdi AS'ın kıldırmasını ister.
Hadis yorumlarında durum bu şekilde anlatılmaktadır. 

Yine hadis yorumlarına göre Hz.İsa AS ikinci kat semada bulunmaktadır ve orada iki gün kalacaktır. Dünya günü ile bu süre, iki bin yıla tekabül etmektedir. Hz.İsa AS gökyüzüne çıkarıldığında 33 yaşında olduğuna ve iki bin yıl sonra tekrar ineceğine göre 2033 yılına kadar inmesi beklenmektedir.

Ancak miladi takvimin de beş on yıl geç başladığı iddia edilmektedir ve daha önce de beklenebilir Allahu Alem.

Bazı kaynaklarda Hz.İsa AS'ın başka bir kimlik ile normal bir çocuk olarak tekrar dünyaya gelip yaşayacağı hatta çoluk çocuk sahibi olacağı da yer almaktadır ancak kuvvetli rivayetler Şam'daki Ak Minare'ye ineceği ve O'nu Hz.Mehdi AS'dan başka hiç kimsenin tanıyamayacağı şeklindedir.

Suriye'de yaşanan olaylar ve gelinen nokta bu yıl Suriye'nin işgal edileceği ve dehşetli Süfyan'ın çıkacağına işarettir Allahu Alem.

Yine Hadis yorumlarına göre Süfyan'ın çıktığı yıl Hz.Mehdi AS da zuhur edecektir.(Üç ay sonra) Deccal'in çıktığı yıl ise Hz.İsa AS nüzul edecektir.

Hz.Mehdi AS'ın Süfyan'ı yok edişi bir yıl sürecek ve 3.Dünya Savaşı ile Melhamei Kübra da 3 yıl sürecek olursa Deccal'in çıkışı 2019, Hz.İsa AS'ın da nüzul tarihi 2020 olabilir Allahu Alem.

En doğrusunu Allah CC bilir.