20 Ekim 2014 Pazartesi

YE'CÜC- ME'CÜC MESELESİ

YE'CÜC- ME'CÜC MESELESİ





Kuran'a göre bunlar iki kavimdir. Bediüzzaman bu iki kavmin Mançur ve Moğol halkları olduğunu yazmış.Başka alimlerden uzaylılar olabileceğini söyleyenler de var.Mustafa Özbağ Hocaefendi "UZAYLI DEV YARATIKLAR" diyor.

Biz, Bediüzzaman'ın tasvirini esas alıyoruz ve şöyle açıklıyoruz İnşallah.

Bugün Moğol halkları ve Moğol Devleti dünya için bir tehdit oluşturmuyor ve kıyamete kadar da böyle bir ihtimal yok çünkü Moğolistan çok geri kalmış, küçük bir ülke.

Ancak Mançur halklarını oluşturan ÇİN Devleti 3000 yıllık bir devlet. Tarihini araştırdığımızda şunu görüyoruz:

MÖ 250 li yıllarda Moğollar çok güçlü bir devletmiş ve ÇİN'i işgal etmişler. Ancak Çine yerleşince ÇİN kültürü çok hoşlarına gitmiş ve hepsi de Mançur kültürünü benimsemiş ve Mançur olmuşlar. (Bakınız bu Çin Tarihi'nde vardır. Wikipedia)

Yani bugün kü ÇİN Devleti Mançur ve Moğol Halklarından oluşur ve ahir zamanda çıkacak YE'CÜC-ME'CÜC, ÇİN Devletidir.

Maddi ispat:

1800 lü yıllarda dünyada herkes dünyanın süper gücünün Osmanlı olduğunu düşünüyordu ama gerçekte böyle değildi.O yıllarda dünyanın gizli süper gücü İngiltere idi. Ama İngiltere bu gücünü açıklayamıyordu. Çünkü tüm dünya Osmanlıyı lider bildiği için İngiltere'ye bir savaş açsa tüm dünyayı da yanına alma  ihtimali vardı. Bugünkü ABD gibi. 

O yüzden İngiltere süper güç olduğunu gizlemiş ve Osmanlıya karşı dünyayı arkasına takacak zamana kadar beklemiş ve gizli güç olduğunu da belli etmemiştir. (O dönemde İngiltere' yi süper güç yapan da Deccal' dir. Bu ayrı bir konudur.)

Tıpkı o zaman İngiltere süper güç olmasına rağmen herkes Osmanlıyı süper güç bildiği için  İngiltere'nin ortaya çıkamadığı gibi bugün de Dünyanın süper gücü ABD değil gerçekte ÇİN' dir. 

Ama dünya ABD'yi super güç bildiği için bir ABD-ÇİN Savaşında tüm dünya ABD'nin yanında yer alır ve ÇİN mahvolur. O nedenle şimdi de dünyanın süper gücü olduğunu ÇİN gizlemektedir.

3.Dünya Savaşında da ÇİN, Rusya'nın yanında göstermelik yer alacak ama esas amacı hem ABD hem de Rusya'dan kurtularak Dünyanın tek süper gücü olmayı hedefleyecektir. Ancak ÇİN şu konuda yanılacak ve elli yıl beklemek zorunda kalacaktır. O da Dünya Savaşı sonunda tüm Dünyanın Müslüman olacağı ve Türkiye'nin yeniden dünyanın süper gücü olacağı gerçeğini görememektedir. İşte bu durumla karşılaşacak ve bir elli yıl daha beklemek zorunda kalacaktır.

Bu elli yılın sonunda ise ÇİN, tüm dünyayı işgal edecek.Yeraltı yer üstü tüm kaynakları, petrol, maden,tarım ürünleri ne varsa yok edecektir. Bediüzzamana göre Yecüc-Mecüc işgali 2073 lü yıllar.Altın Çağın başlangıcı da 2023 lü yıllar. 

Sonra Allah CC onlara bir hastalık verecek.Öyle bir hastalık ki çok hızlı bulaşıcı ve çok hızlı öldürücü bir hastalık. Ve çok kısa bir sürede yok olacaklar. Hadisi kutsi de SAS Efendimiz "Deve ve koyunların burnundan geçen bir hastalık"olarak işaret etmiştir.

Bu Çin gribi belkide bir işaretti ve esas grip deve gribi veya koyun gribi gibi bir hastalık olacak Allahu alem.

Kuran-ı Kerim'de Yecüc-Mecüc'ü Hz.Zülkarneyn AS'ın demir ve bakır madenlerini eriterek bir geçidi kapatmak suretiyle hapsettiği kıssası geçmektedir.Ancak bu kıssa ve Hz.Zülkarneyn AS hakkındaki bilgiler tamamen gaybi bilgiler olup bu konuyu bu güne kadar tam açıklayabilen bir kaynağa rastlamadık.

Hz.Zülkarneyn AS kıssası, Hz.İbrahim AS'dan daha sonra gelmesine rağmen Kuran'nın en büyük sırlarından biri olup alimler, peygamber olup olmadığı hususunda dahi çelişkiye düşmüşlerdir.

Ancak tüm dünyaya hakim olmuş bir devlet başkanı ve komutan olduğu ve dünyada zulme karşı mazlumu koruyan bir düzen kurduğu açıkça bellidir. Müslüman Türk tarihçiler Hz.Zülkarneyn AS'ın Bilge Kağan olabileceği kanısındadırlar.

"Dünya'ya dört kişi hakim oldu ikisi Müslüman ikisi kafirdir. Müslümanlar Hz.Süleyman ve Hz.Zülkarneyndir. Kafirler ise Nemrut ve Buhtunnasr'dır. BEŞİNCİ DEFA DA OĞLUM MEHDİ HAKİM OLACAKTIR" anlamındaki hadise de uygundur. 

ÇİN SEDDİ MESELESİ

Bu günkü Çin Seddi Çinlilerin Türk saldırılarına karşı güvenlik amacıyla inşaa ettikleri bir settir. Ancak Hz.Zülkarneyn kıssasında anlatılan set değildir.(Belki de Hz.Zülkarneyn AS'ın işgalinden sonra Çinliler tekrar gelmesin diye bu seddi inşaa ettiler.) 

Çünkü o set Çinliler tarafından inşa edilmemiştir. Tam tersine Çinilere karşı inşa edilmiştir. Üstelik demir ve bakır madenleri eritilerek inşaa edilmiştir.

İşin manevi boyutunu anlatmamız tabi ki mümkün değil ancak maddi olarak şunu ifade edebiliriz. Dünyada demir ve bakır madenleri bakımından en zengin ülke Afganistan'dır. Belki de ve Allahu alem bu set ÇİN ile Afganistan sınırında, yer altında kalmış bir settir ve Hz.Zülkarneyn'den yardım isteyen kavim de Afganlılar'dı. Belki de ABD,Rusya o yüzden Afganistan'a saldırıyorlar.

Ayrıca Afganistan'ın yer altı zenginlikleri için Hz.Peygamber SAS Efendimizin de hadisi vardır.
Eğer bu tespitler doğru ise Hz.Zülkarneyn'in Bilge Kağan olduğu da çok kuvvetli bir ihtimal olur Allahu Alem.Ayrıca kavminin ve Ordusunun da Türk Milleti olduğu tabii ki... Ve Afgan halkının ikibin yıllık Türk sevgisinin sırrı da çözülür.

Peki Hz.Zülkarneyn AS'ın Çinlilere karşı Afgan halkını korumak için Afgan halkı ile birlikte inşaa ettiği "Seddi Zülkarneyn" nerede olabilir?

Afganistan Çin sınırındaki VAHAN KORİDORU bölgesinde olabilir. TAKLAMAKAN ÇÖLÜ ile bir geçit de olabilir bir tünel de.

Her iki çıkış noktası aynı yükseklikte ama ortası daha düşük bir seviyede yay şeklinde bir tünel de olabilir. Afganistan tarafından tünele demir ve bakır madenleri doldurulup ateşlenince tünelin çukur yerine akan madenler tüneli en çukur yerlerinde tamamen kapatır. Tabi en doğrusunu Allah CC bilir.

Bu tüneli Çinlilerin açmaya çalıştıkları ancak "Bismillah" demedikleri için tam açacakları sırada akşam olduğu ve açamadıkları şeklinde de rivayetler bulunmaktadır. Bunun bir anlamı Allahu Alem şöyle olabilir:

Bismillah diyen Müslüman olur.Çinliler Müslüman olsa o zaman Ye'cüc Me'cüc olmazlar. O zaman Bismillah demeyeceklerine göre Bismillah'dan kasıt onların ABD'liler ve Ruslar gibi bilimsel konularda İslami kaynaklara önem vermedikleri ve bir gün önem verip bakacakları ve kendilerinin bu tüneli açınca Dünyaya hakim olacaklarını görmeleri olabilir Allahu alem. 

Çin, şu anda o bölgede normal mesai saatleri içinde işin farkına varmadan bir bakır madeni işletiyor olmalı.





TABİİ Kİ EN DOĞRUSUNU ALLAH CC BİLİR .ALLAHU ALEM.