11 Ağustos 2015 Salı

YIL 2011 AMA 2012 ASLA GELMEYECEK

TÜRKİYE ŞU ANDA SURİYE'DEKİ İÇ SAVAŞIN 2011' DEKİ BAŞLANGICINDA. AMA SURİYE'YE GELEN 2012, TÜRKİYE'YE ASLA GELMEYECEK.

Önceki yazılarımızda Kürt Ayaklanmasının olacağını ama bunun Kahraman Ordu tarafından bastırılacağını yazmıştık. Açılım sürecinin olduğu dönemde yazılması ise hayli ilginç olmuştu. Her şey yolunda diyenler vardı.Ama işte çıktı.







KÜRT AYAKLANMASI ADI ALTINDA ERMENİ DİYASPORASI AYAKLANMASI BAŞLADI.
HEPSİ DE GEBERECEKLER ÇÜNKÜ KAHRAMAN ORDUYA NE YAPTILARSA ENGEL OLAMADILAR.

Baştan yazalım. Bütün ifşaatlarımızda bir yıllık gecikmeler oluyor.Biz bu ayaklanmayı geçen yıl bu zamanlarda olacak diye tahmin ediyorduk. Acaba bu bağlamda Hz.Mehdi AS'ın zuhuru da bir yıl gecikmeli mi olacak? Biz 2015 zannediyorduk.En doğrusunu Allah cc bilir. Eğer bu yıl Muharrem ayını Suud ayaklanması olmadan geçersek gelecek yıl İnşallah. Yok eğer Suriye'nin işgali bu yıl olursa ki olacak gibi bu muharrem de olabilir İnşallah.

İki ana konu var:
Birincisi ayaklanma, ikincisi ise Suriye'nin işgali.

Ayaklanma başladı. Şırnak'da kendini bilmez bir DBP'li ile yanındakiler Özerklik ilan etti. Geri zekalı oldukları kesin. 

Özerklik demek "yine Türkiye'ye bağlı olalım ama yerelde bir takım haklarımız da olsun" demek. Şimdi buraya dikkat!

Özerklik, düşmanlık ile elde edilen bir siyasi yapı değildir. Egemen ülkenin tek taraflı bir kabulüdür.Yani Türkiye ile savaşarak Özerklik elde edilmez ancak candan olunur.İşte bu yüzden geri zekalı dedik.

Savaşarak ancak bağımsızlık kazanılabilir. O da mümkün değil.Olan PKK'ya uyanlara olur.Çünkü o zaman o Ermeniler çoktan Ermenistan'a kaçmış olurlar ve Kahraman Ordunun namlularının karşısında da sadece aptallar kalır.Canlarını vermek için. Vermeye de başladılar zaten.

Biz bu sitede görevimizi yaptık. Kürtleri uyardık. "PKK'ya katılmayın, onlar Ermeni" dedik. Sizin elinize silah tutuşturup kahraman orduya hedef yaparlarken kendileri takım elbise giyip, kravat takıp vekil olmak için sıraya girerler" dedik. "Sizin ölmeniz onların hiç umurunda olmaz"dedik."Onların içinden korkup ihanet edenleri de ABD yok eder" dedik.

Gelelim bundan sonrasına...

PKK tamamen yok edilecek.Çok insan ölecek. Kandıranların yanında kananlar da gidecek. Evet Türkiye şu anda Suriye'de yaşanan iç savaşın başladığı 2011 yılını yaşıyor.2012 yılında Suriye'deki olaylar daha da artmıştı.Yüzbin terörist Suriye'ye sokulmuş ve önlerine geleni masum sivil demeden öldürmeye başlamışlardı.Ve bu günlere böyle gelinmişti.

Ama Türkiye farklı. (Bu sözü hep ABD Dış İşleri Bakanları söyleyecek değil ya bu sefer de biz yazalım.)

Türkiye asla Suriye olmayacak. Suriye'nin 2012 si Türkiye'ye asla gelmeyecek. 

Batı Suriye gibi olmamızı istiyor.TIME açıkça yazdı."Türkiye'de olaylar kontrolden çıkıyor" diyor.Yani Suriye'ye doğru gidiyor demek istiyor.
YALANDIR. TÜRKİYE PKK'YI DA, İŞBİRLİKÇİLERİNİ DE,PYD'Yİ DE,İŞİD'İ DE BİR ANDA YOK EDECEK GÜÇTEDİR.VE YOK EDECEK İNŞALLAH.ZATEN ABD'NİN AKP'YE SİYASİ BASKISI OLMASA ÇOKTAN BİTMİŞTİ.

Suriye'de Esad ile baş edemeyenler Türkiye'de Kahraman Ordunun karşısında asla duramazlar.

Ama burada ABD'nin oynadığı bir oyun var.

SURİYE'NİN İŞGALİ OYUNU

ABD, Türkiye'nin Kandili bombalamasını PKK'yı bitirmesini istiyor ama PYD'nin bombalanmasını, bitmesini istemiyor. Dolayısıyla PKK'ya verilen zararların PYD'ye yarayacağına ve PKK'lıların kaçıp PYD'de katılacaklarına göre hesap yapıyorlar.PKK ile PYD arasında ne fark var? İkisi de aynı ama ABD, bulundukları yere göre ayırıyor. "Türkiye'de değil Suriye'de olun" diyor.

Sinirlioğlu'nun açıklamasının Dış İşleri tarafından düzeltilmesi de bunu ispat ediyor.

Burada gözlerden kaçan husus ise esas planı ortaya koyuyor. İncirlikte ABD savaş uçakları çoğalıyor. Büyük bir hazırlık var. Peki IŞİD için mi? Tabi ki hayır.Hedef Esad'dır. Çünkü AKP için Esad deyince akan sular duruyor. Esad gitsin de isterse yerine Süfyan gelsin. Gelecek de...

ABD, Suriye'yi işgale hazırlanıyor.Bu yığınaklar bunun için. AKP gönüllü müttefik. IŞİD bahane.
IŞİD bahane çünkü ABD zaten IŞİD'i hem Irak'da hem de Suriye'de istediği gibi vurabiliyor.

İncirlik'e ne gerek var? Diyarbakır'a ne gerek var? Diyarbakır demişken şunu da ekleyiverelim. ABD'nin siyonist Yahudileri Diyarbakır'ı PKK ayaklanması için istiyorlardı. Olmadı. PKK bitiyor.ABD çuvalladı.

Suriye'yi karadan Ürdün'deki yedi bayraklı ordunun işgal edeceği belli. Demek ki havadan da Suriye'ye dört yönden saldırılacak. Doğu,batı,kuzey ve güney.

Esas kavga ise ABD'de. Kerry bugün ABD kongresinde İran ile yapılan anlaşmanın onaylanmaması halinde ABD'nin batacağını beyan ederek ısrarlı bir şekilde kabulünü istedi. 

Yani anlaşmanın reddedilmesi halinde İran ve destekçilerinin Doları sileceklerini ve ABD ekonomisinin çökeceğini söyledi. 

Ayrıca İran'ın Nükleer faaliyetlerinin bu anlaşma ile ABD tarafından tam olarak kontrol altında olacağı güvencesini sundu. 

Bunlar boş laflar. Çünkü İran da Nükleer Faaliyetlerinin ABD tarafından kontrol edilmesine şiddetle karşı çıkıyor. Yani ABD ile İran arasındaki gerilim her an üst düzeye çıkabilir. 

Belirleyici olacak olay ise ABD kongresinde anlaşmanın reddedilmesidir. Anlaşma reddedilirse Suriye'nin işgali İran-ABD Savaşı ile aynı anda olabilir.

Ayrıca hadis yorumlarında Rum Kraliçesinden bahsedilmektedir. O Rum Kraliçesi İngiliz Kraliçesi olarak da yorumlanır ama bize göre Hillary Clinton da olabilir. Yani Hillary Clinton gelecek yıl ABD Başkanı olabilir.  Tabi hastalığı düzelirse.

Şimdilik bu kadar.


VE KISA BİR HİKAYE:

BİR ZAMAN BİR ARSLAN BİR ANTİLOP AVLAMIŞ.AMA AYAĞINA DA BİR DİKEN BATMIŞ. TAŞIMAKTA ZORLANMIŞ VE AVINI YERE BIRAKARAK DİKENİ ÇIKARMAK İÇİN ÇEVREDE ŞÖYLE BİR ARANMIŞ.BİR TARAFTAN DA BIRAKTIĞI AVINA BAKIYORMUŞ. BİR DE NE GÖRSÜN?

BİR SIRTLAN AVINA KENDİSİNDEN DAHA YAKIN.YAKLAŞTIKÇA DA YAKLAŞIYOR. 
"AVI ALIRSA KAÇAR BU ŞEKİLDE YAKALAYAMAM" DİYE DÜŞÜNMÜŞ.SONRA AKLINA BİR ÇARE GELMİŞ:

"SIRTLAN BEY AV BENİM AMA BİR ŞARTLA SANA VERİRİM" DEMİŞ.
SIRTLAN: "NEYMİŞ O ŞART" DEYİNCE:
"AYAĞIMDAKİ ŞU DİKENİ ÇIKARIRSAN AV SENİNDİR" DEMİŞ.

SIRTLAN GELMİŞ DİŞİYLE DİKENİ ÇIKARMIŞ.
ÇIKARMIŞ AMA ENSESİNİ DE ARSLANA KAPTIRMIŞ.

HİKAYE, BU YAZIYLA İLGİLİ ŞİFRELİ BİR HİKAYE.