26 Mart 2015 Perşembe

SAHİ ŞEREFSİZ BİR PKK VARDI, NE OLDU?

TÜRKİYEMİZ DIŞINDAKİ BÖLGESEL GELİŞMELERİN PKK'YI ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE UNUTTURACAĞINI VE GÜNDEME BİLE GELMEYECEKLERİNİ YAZMIŞTIK




Bir terör örgütü için en kötü şey unutulmaktır. Gündemden düşmemek için her yolu denerler.

Bu hafta PKK'nın unutulduğu bir haftadır. Unutulmamak, gündemde kalmak için her an bir eylem yapabilir.

Güvenlik güçlerimiz tedbirli ve hazır olsun İnşallah. Bir ayağa kalkanın tepesine öyle bir vurulsun ki bir daha kalkamasın İnşallah.


Çözüm sürecinin PKK'yı güçlendireceğini, terörist sayısını artıracağını, terörist sayısını artıran bir terör örgütünün ise ASLA silah bırakmayacağını ve yeniden eylemlere girişeceğini biz şimdi değil daha bu açılımın en başında yazmıştık. Basına yansıyan son haberlere göre yöneticiler de PKK'nın silah bırakmak yerine dahada fazla silahlandığını itiraf ettiler.


Yapılması gereken şimdi çok daha hazırlıklı ve tedbirli olmak ve en küçük saldırıya en şiddetli cevabı vererek kafalarda PKK'yı bitirmektir vesselam.

HUSİLER SUUDİ ARABİSTAN'A KARADAN GİRDİ

Arap Ordusu Husileri havadan bombalarken Husiler karadan Suud topraklarına girdiler ve kırk Suud askerini esir aldılar.





Husilerin lideri Abdülmelik El Husi ABD,İsrail ve Suudi Arabistan'ın birlikte hareket ettiklerini ve Yemen halkının onlara karşı direnecek gücü olduğunu açıkladı.

Husiler karadan Suudi Aarabistan topraklarına saldırı başlattılar ve kırk Suud askerini esir aldılar.

Zaten savaş havada değil KARADA OLUR. Yani zafer havada değil karada kazanılır. Bu hareket Husilerin kararlı olduklarının göstergesidir.

İŞTE YAZIYORUZ

Evet onlar yani Husiler Şii ama onlar da diğer tüm Şiiler de Hz.Mehdi AS'ı Sünnilerden çok bekliyorlar ve mutlaka Hz.Mehdi AS'ın askeri olacaklar.

Yemen'de huzur ve istikrar sağlandığında eğer yaşarsa ABDÜLMELİK EL HUSİ tüm Müslümanların beklediği YEMANİ olabilir.

Ama o Yemani Mehdi değildir.Temimli Sarışın Genç değildir.Şuayb Bin Salih değildir.

Hadis yorumlarına göre Hz.Mehdi AS Mekke'de zuhur ettiğinde yardım için Irak'dan bir ordu gidecek. (Mukteda Sadr bu şerefli ordunun komutanı olabilmek için geçen yıl Mekke'de bir ayaklanma olması halinde ordusunun Mekke'ye gideceğini açıklamıştı.)

Hz.Mehdi AS Mekke'de zuhur ettiğinde Yemen'den de bir ordu Mekke'ye yardım için gidecek. İşte bu ordunun yardımı ile Hz.Mehdi AS tüm Arabistan'a hakim olacak. Allahu Alem o ordu bu ordu olabilir. Şiilik falan da o anda biter ve tüm Şiiler Yavuz'un, Fatih'in,Mevlana'nın Yunus'un yoluna girerler İnşallah.Çünkü şiilik Hz.Mehdi AS zuhur edinceye kadar olan bir mezheptir.Zuhur ile birlikte ilk sona erecek mezheptir.

Bu nedenle Şiiler bizim düşmanımız olamaz. Yarın ordumuzun emrine girecek olan bugün niçin düşmanımız olsun? Yarın düşmanımız olacak niçin dostumuz olsun?


Eğer Husiler bu ordu ise Allah CC Ahir Zaman Şahsiyetlerinin ilki olarak tüm İslam alemine hayırlı mübarek etsin İnşallah. Ve onlara destek veren İran Ordusuna da inayet etsin İnşallah.

NEDEN Mİ?


ÇÜNKÜ İRAN DEVLETİ BİR SELÇUKLU DEVLETİNE GEBEDİR. ALLAH'IN İZNİYLE OLACAKTIR. 

İNŞALLAH VE ALLAHU ALEM


ARAP ÜLKELERİ ORTAK ORDU KURMA KARARI ALIYOR

ARAP ÜLKELERİ İRAN'A KARŞI ORTAK ORDU KURMA KARARINI YARIN OYLAYACAKLAR



Dün akşam Yemen'e başlatılan hava operasyonları ile aralarında ortak düşmana karşı bir konsessüs sağlayan Arap Ülkeleri kara harekatı için de ortak ordu kuracaklar. Tabi bu ortak ordu bundan sonra İran'a karşı diğer cephelerde de kullanılacak.

Gerçek şu ki 3.Dünya Savaşının dört cephesi şu anda oluşmuş durumda. 

Birincisi Suriye cephesiydi, savaş sürüyor.İkincisi Irak, üçüncüsü Ukrayna ve şimdi de dördüncü cephe Yemen. 

Yemen'deki operasyondan sonra İran'ın tepkisi ölçüldü. İran şiddetli tepki yerine hafif tepki verince cesarete geldiler ve kara harekatı için de karar aşamasına geçtiler.

Peki İran'ın tepkisi niçin hafif oldu?

Çünkü Putin İran yönetimi ile konuştu ve haberleşerek hareket ettiler. 

Muhtemelen İran Putin'e "Hava operasyonlarından bir şey elde edemezler. Kara operasyonu yapmaları lazım.Eğer kara harekatına girerlerse Husiler bunun için hazırlıklı" mesajı verdi.

Mısır'ın dört savaş gemisi göndermesi İran'ı harekete geçirebilir ve onlar da savaş gemileri gönderebilir.Tabi kara harekatı öncesinde.

Ayrıca Mısır'da artık Şii hareketleri de beklenmelidir.ABD Sisi'yi Arap Birliğine daha doğrusu Yemen operasyon birliğine dahil edince Türkiye de dışarıda kalmış oldu.İyi de oldu.Çünkü şimdi Arap Ordusu kuruyorlar ve doğal olarak biz bu ordunun dışında kalacağız.

TÜRKİYE AÇISINDAN OLAY ŞUDUR

ABD ve Batının uşakları olan Suud ve körfez ülkeleri Sünni Arapları temsil ediyor.
İran ise Şiileri ve Acemleri temsil ediyor.

Şu hale bakınız ki Sünni Araplar ile Şii Acemler Osmanlı topraklarında hakimiyet mücadelesi veriyor.Birinin arkasında ABD ve Batı,diğerinin arkasında Rusya ve Çin gibi emperyalistler var.

Bizim açımızdan ilave tespit de şudur: 

Türkiye'nin en büyük düşmanları olan Yahudiler,Ermeniler ve Rumlar müttefikimiz ABD'deki en güçlü lobilerdir.

Ve ülkemiz dışındaki beş yüz milyona yakın soydaşlarımız ise Rusya ve Çin hegemonyası altında bulunmaktadır.

Yani Türkiye'nin en büyük düşmanları ABD,Rusya ve ÇİN.İşte Türkiye bu yüzden çok büyük devlet.Bu yüzden taşeron değil.

Bu tespitlere göre Türkiye Suud ve İran arasındaki Arap-Acem savaşında ASLA taraf olmamalıdır.

Çünkü bu savaş bizim açımızdan bir mezhep savaşı değil Arap-Acem Savaşıdır.Çünkü biz Türk'üz ve sadece Türkler için ölmeli ve öldürmeliyiz. 

Evet Müslümanlar için de ölmeli ve öldürmeliyiz ama Müslümanın Müslümanı öldürdüğü bir savaşta Müslümanlar tarafından öldürülmemeli ve Müslümanları öldürmemeliyiz.BU BİR FİTNEDİR.

İRAN-SUUD SAVAŞI DA TIPKI SURİYE'DEKİ İÇ SAVAŞ GİBİ BİR FİTNE SAVAŞIDIR.

Üstelik bizim açımızdan ASLA bir mezhep savaşı da değildir. Çünkü evet biz SÜNNİ'yiz ama Arapların Sünnisi değiliz.Arapların Sünniliği ile bizim Sünniliğimiz arasında çok fark vardır.Onların ki VEHHABİLİK, SELEFİLİK hatta HARİCİLİKTİR.

PEKİ OSMANLI TOPRAKLARINDA HAKİMİYET SAVAŞI YAPMAYALIM MI?

Hem İran'ı Çaldıran'da hem de Arap'ı Mercidabık'da devirecek ve bölgeye yeniden huzur ve barışı getirecek gücümüz varsa Evet. Ama yoksa HAYIR.

HAYIR çünkü Çaldıran'ı, Mercidabık'ı kazanmak da yetmez ayrıca Haçlı Seferlerini püskürtecek bir Kılıçarslan da olmak lazımdır. Çünkü arkası Haçlı Seferidir.Bu bağlamda şu an için İSLAM BİRLİĞİ de mümkün değildir.İslam Birliğinin savaşsız kurulması için ABD ile RUSYA'nın izin vermesi lazım.Mümkün mü? Değil.

Yemen'deki cephenin diğer üç cepheden farkı ise tarafların tamamen netleşmesidir.Hala İsrail ve ABD ile İran arasında metres ilişkisi olduğunu düşünenlere de bir derstir.

Bu savaşın adı ABD ve Rusya Savaşıdır.Alt taşeronlar İran ve Suud'tur. Diğerleri de onların, yani uşakların uşaklarıdır.

Cenabı Mevla Elhamdülillah bu Aziz Milleti bu güne kadar hiç bir devletin uşağı yapmadı.İnşallah bundan sonra da olmayacağız ve uşaklar yerine asiller er gibi er meydanına indiklerinde bizler de er gibi er meydanına inmesini bileceğiz.

Güzeller Güzeli Rabbim o gün Kahraman Ordumuza yardım ve inayetlerini bol bol bağışlasın İnşallah.

Allahu Ekber ve Allahu Alem