26 Mart 2015 Perşembe

ARAP ÜLKELERİ ORTAK ORDU KURMA KARARI ALIYOR

ARAP ÜLKELERİ İRAN'A KARŞI ORTAK ORDU KURMA KARARINI YARIN OYLAYACAKLAR



Dün akşam Yemen'e başlatılan hava operasyonları ile aralarında ortak düşmana karşı bir konsessüs sağlayan Arap Ülkeleri kara harekatı için de ortak ordu kuracaklar. Tabi bu ortak ordu bundan sonra İran'a karşı diğer cephelerde de kullanılacak.

Gerçek şu ki 3.Dünya Savaşının dört cephesi şu anda oluşmuş durumda. 

Birincisi Suriye cephesiydi, savaş sürüyor.İkincisi Irak, üçüncüsü Ukrayna ve şimdi de dördüncü cephe Yemen. 

Yemen'deki operasyondan sonra İran'ın tepkisi ölçüldü. İran şiddetli tepki yerine hafif tepki verince cesarete geldiler ve kara harekatı için de karar aşamasına geçtiler.

Peki İran'ın tepkisi niçin hafif oldu?

Çünkü Putin İran yönetimi ile konuştu ve haberleşerek hareket ettiler. 

Muhtemelen İran Putin'e "Hava operasyonlarından bir şey elde edemezler. Kara operasyonu yapmaları lazım.Eğer kara harekatına girerlerse Husiler bunun için hazırlıklı" mesajı verdi.

Mısır'ın dört savaş gemisi göndermesi İran'ı harekete geçirebilir ve onlar da savaş gemileri gönderebilir.Tabi kara harekatı öncesinde.

Ayrıca Mısır'da artık Şii hareketleri de beklenmelidir.ABD Sisi'yi Arap Birliğine daha doğrusu Yemen operasyon birliğine dahil edince Türkiye de dışarıda kalmış oldu.İyi de oldu.Çünkü şimdi Arap Ordusu kuruyorlar ve doğal olarak biz bu ordunun dışında kalacağız.

TÜRKİYE AÇISINDAN OLAY ŞUDUR

ABD ve Batının uşakları olan Suud ve körfez ülkeleri Sünni Arapları temsil ediyor.
İran ise Şiileri ve Acemleri temsil ediyor.

Şu hale bakınız ki Sünni Araplar ile Şii Acemler Osmanlı topraklarında hakimiyet mücadelesi veriyor.Birinin arkasında ABD ve Batı,diğerinin arkasında Rusya ve Çin gibi emperyalistler var.

Bizim açımızdan ilave tespit de şudur: 

Türkiye'nin en büyük düşmanları olan Yahudiler,Ermeniler ve Rumlar müttefikimiz ABD'deki en güçlü lobilerdir.

Ve ülkemiz dışındaki beş yüz milyona yakın soydaşlarımız ise Rusya ve Çin hegemonyası altında bulunmaktadır.

Yani Türkiye'nin en büyük düşmanları ABD,Rusya ve ÇİN.İşte Türkiye bu yüzden çok büyük devlet.Bu yüzden taşeron değil.

Bu tespitlere göre Türkiye Suud ve İran arasındaki Arap-Acem savaşında ASLA taraf olmamalıdır.

Çünkü bu savaş bizim açımızdan bir mezhep savaşı değil Arap-Acem Savaşıdır.Çünkü biz Türk'üz ve sadece Türkler için ölmeli ve öldürmeliyiz. 

Evet Müslümanlar için de ölmeli ve öldürmeliyiz ama Müslümanın Müslümanı öldürdüğü bir savaşta Müslümanlar tarafından öldürülmemeli ve Müslümanları öldürmemeliyiz.BU BİR FİTNEDİR.

İRAN-SUUD SAVAŞI DA TIPKI SURİYE'DEKİ İÇ SAVAŞ GİBİ BİR FİTNE SAVAŞIDIR.

Üstelik bizim açımızdan ASLA bir mezhep savaşı da değildir. Çünkü evet biz SÜNNİ'yiz ama Arapların Sünnisi değiliz.Arapların Sünniliği ile bizim Sünniliğimiz arasında çok fark vardır.Onların ki VEHHABİLİK, SELEFİLİK hatta HARİCİLİKTİR.

PEKİ OSMANLI TOPRAKLARINDA HAKİMİYET SAVAŞI YAPMAYALIM MI?

Hem İran'ı Çaldıran'da hem de Arap'ı Mercidabık'da devirecek ve bölgeye yeniden huzur ve barışı getirecek gücümüz varsa Evet. Ama yoksa HAYIR.

HAYIR çünkü Çaldıran'ı, Mercidabık'ı kazanmak da yetmez ayrıca Haçlı Seferlerini püskürtecek bir Kılıçarslan da olmak lazımdır. Çünkü arkası Haçlı Seferidir.Bu bağlamda şu an için İSLAM BİRLİĞİ de mümkün değildir.İslam Birliğinin savaşsız kurulması için ABD ile RUSYA'nın izin vermesi lazım.Mümkün mü? Değil.

Yemen'deki cephenin diğer üç cepheden farkı ise tarafların tamamen netleşmesidir.Hala İsrail ve ABD ile İran arasında metres ilişkisi olduğunu düşünenlere de bir derstir.

Bu savaşın adı ABD ve Rusya Savaşıdır.Alt taşeronlar İran ve Suud'tur. Diğerleri de onların, yani uşakların uşaklarıdır.

Cenabı Mevla Elhamdülillah bu Aziz Milleti bu güne kadar hiç bir devletin uşağı yapmadı.İnşallah bundan sonra da olmayacağız ve uşaklar yerine asiller er gibi er meydanına indiklerinde bizler de er gibi er meydanına inmesini bileceğiz.

Güzeller Güzeli Rabbim o gün Kahraman Ordumuza yardım ve inayetlerini bol bol bağışlasın İnşallah.

Allahu Ekber ve Allahu Alem 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.