30 Nisan 2014 Çarşamba

3.DÜNYA SAVAŞI NASIL BAŞLAYACAK, NASIL GELİŞECEK (3.BÖLÜM)

3.DÜNYA SAVAŞI NASIL BAŞLAYACAK, NASIL GELİŞECEK (3.BÖLÜM)

GERİLİMİ ARTIRAN OLAYLAR:




PKK İle ilgili kısmı çok fazla detaya girmeden tamamlayıp diğer konulara geçelim  İnşallah.

30 Mart’ta PKK’ya bağlı BDP’ye ilaveten HDP kuruldu ve batı bölgelerinde HDP, güneydoğuda da BDP ile seçime girildi.

Bunun amacı şuydu:

Güneydoğuyu PKK almalıydı ama batı bölgelerinde BDP’nin alacağı oyların hiçbir anlamı olmayacaktı. Yani PKK batıda oy istemiyor ama güneydoğuyu (bölmek istedikleri yerleri) silme istiyordu.

 BDP’nin ülke genelinde alacağı oy oranını gizlemek için batıda seçime HDP ile girdiler. Çünkü BDP’li seçmen batıda da oyunu BDP’ye verirse ülke genelinde BDP’nin oy oranı baraja çıkıyordu.

Batı illerinde BDP seçime hiç girmezse buna çözüm bulunuyordu ama bu oylar da bir şekilde değerlendirilmeliydi. 

Çünkü bu oyların CHP’ye gitme ihtimali de vardı. Bu nedenle batıda HDP ile seçime girilerek oylar HDP’de bloke edilmiş oldu. Başka bir partiye de dolaylı destek verilmiş oldu. 

PKK’nın yol haritası ne olacak?

Özerkliğin önünü açacak ve açılımı yasal zemine taşıyacak yasaların çıkarılması için AKP’ye “Süreç biter” şantajı yapıyorlar.

BDP’li milletvekilleri HDP’ye geçerek TBMM’de PKK’yı temsil etmeye devam edecek ve batıda Özerkliğin sesi olacak. 

BDP ise ilk kongrede adını değiştirecek ve sadece güneydoğunun partisi olacak. Belki de adına Kürdistan kelimesi de eklenecek. Kürdistan Ulusal Demokrat Partisi gibi.

HDP de Selahattin Demirtaş ve Sırrı Sakık kaldı. Demirtaş genel başkanlığı muhtemelen bir kadına devredecek.(Aysel Tuğluk gibi). Sırrı Sakık ise iptal edilen ve yenilenecek olan Ağrı seçimlerinin belediye başkan adayı olduğu için partide kaldı. Seçimi kazanırsa BDP de kalacak, kaybederse milletvekili olarak HDP’ye geçecek.

BDP’nin dönüşeceği muhtemel KUDP’nin başına ise Osman Baydemir getirilecek.

BDP bundan böyle doğrudan özerklik ve Kürdistan laflarından başka bir şey konuşmayacak ve seçimlere sadece güneydoğuda girecek. Batı illerinde ise girmeyi reddedecek. 

Demagojik ne laflar edecekler ve milletin sinirlerini bozacaklar. “Biz Kürdistan Partisiyiz sadece Kürdistan’da seçime gireriz, Türk bölgelerinde seçime girmeyiz” diyecekler. “Siz de Kürdistan’da seçime girmeyin ” de diyebilirler.

Ulusal Kürt Parlamentosunun merkezinin Diyarbakır’da kurulmasını ve Türkiye’nin bu parlamentoyu tanımasını isteyecekler. Ayrı bayrak, ayrı meclis, ayrı polis zaten istemediler mi? Daha ileri gidecekler.

TBMM de bulunan HDP’ler de sürekli tarafsız gibi, üniter yapıyı ve Misakı Milli'yi istiyorlarmış gibi sağ gösterip soldan destek verecekler.

Biz de izledikçe kızacağız. Ve en sonunda Türkler Hz.ALİ RA Efendimizin ifşaatını gerçekleştirecekler. Burada bırakalım.

TÜRKİYE-İsrail ilişkileri yeniden üst düzeye çıktığında Esad’ın Suriye’deki teröristlere karşı haklılık delilleri artacak ve içeride daha da güçlenerek, daha da hınçlanarak kuzeydeki teröristleri tarumar edecek ve bölük bölük Türkiye’ye kaçacaklar. 

Türkiye de İsrail’in yanıltıcı desteği ile kendini daha çok Suriye’de bulacak. Belki de İsrail Esad’ı birlikte devirelim, bu işi bitirelim diye Türkiye’nin Suriye’ye girişini sağlayıp kendisi de son anda vazgeçecek ve oradaki teröristlerin (El Kaide,Işid) güneydoğumuzu karıştırmalarına PYD ile ittifak olmalarına da çanak tutacak. Siyonist Yahudinin dostluğuna güvenilmemeli.

İsrail bunu niçin yapar?

Bu sorunun cevabı Kıbrıs Barış Harekatında gizlidir. Aynı olay o zaman da yaşanmıştı.
(Hem Türkiye'yi hem de Yunanistan'ı cezalandırmak isteyenler, Yunanistan'ı cezalandırıp Türkiye'yi cezalandıramayınca küplere binmişler ve 1974 den beri Kıbrıs Sorunu demiş durmuşlardır.Bize göre adada hiç bir sorun yoktur, bizim korkak siyasetçiler kahraman askerlerimizin binde biri kadar cesaretli olup daha 1974 de adayı İLHAK ETMELİYDİLER.)

Yani İsrail Türkiye’nin Suriye’ye girdiğinde başına büyük bir bela alacağını tahmin edecek ve güneydoğusunun bölüneceğini hesaplayacak. 

Ama Türkiye Suriye’de başarılı olacak. Halep’i alınca da İsrail “ EYVAH” deyip B planına geçecek. Yani Türkiye’yi Suriye’den çıkarmak için Yunanistan’ı Kıbrıs’ta oyuna getirip “ Türkiye zor durumda, Kıbrıs’ı almanın tam zamanı, siz başlatın biz destekleyelim” diyecek.

Ama orada da yanılacak. Evet Türkiye Suriye’den derhal çekilmek zorunda kalıp Adaya dönecek ama sadece o ada olsa iyi Ege’de ki tüm adalar, Batı Trakya ve Bosna yeniden Türkiye’ye bağlanacak. Türkiye herkesi yanıltacak, bölmek isteyenler de, böldürmek isteyenler de, Suriye de, Suriye’den gelecek teröristler de, Yunanistan da rezil rüsva olacaklar İnşallahu Allahu Ekber.  

Türkiye açısından 3.Dünya Dünya Savaşı burada başlayacak. İstanbul’un fethine kadar sürecek.
Ama Dünya açısından henüz başlamamıştır. Tabi bundan önce başka yerlerde başka gelişmeler olacak.

ALLAHU ALEM- ALLAHU ALEM- ALLAHU ALEM


DEVAM EDECEK..