28 Nisan 2015 Salı

FUTBOL DA BİR DECCAL ALDATMACASIDIR

ASLINDA FUTBOL İLE İLGİLİ YAZI YAZMAYI ASLA DÜŞÜNMÜYORDUK



FUTBOL-FİLM-FESTİVAL

Rahmetli Erbakan Hocamız derdi ki:
"Yahudi sizi 3F ile oyalar istediğini alır götürür.3F Futbol,Film ve Festivaldir."

Basında tarama yapıyoruz, ne olmuş bitmiş diye.Futbol haberlerinden diğerlerini göremiyoruz.Bu kadar da olmaz yani.Bıktık usandık.

"Efendim takip edenler var o yüzden yayınlıyorlar."
 İyi mi yapıyorlar kardeşim?

Üç çocuk ve Sigarayı bırakma kampanyalarından sonra şu ülkede yapılabilecek en önemli kampanya her halde şu sporun profesyonellikten amatörlüğe yayılması ve basında da biraz sansürlenmesi olacaktır.

Nedir bu? Milyarlarca paranın dolaştığı lüzumsuz bir sektör.İnsanlar aç yatarken bu paralara yazık değil mi?

Bir yıl Fenerbahçe, öteki yıl Galatasaray şampiyon olur. Kısa bir tatilden sonra aynı curcuna, aynı rekabet yine baştan başlar.Siz de bize demeyin "Beşiktaşlı mısın?" "Milli takımcıyız, o kadar"

Evet dünyada her ülkede futbol var.Gençleri spora özendiriyor. İyi güzel ama bu dönen paralarla bu ülkenin tüm gençliği spora dahil edilebilir kardeşler.

Yüzde bir spor yapıyor, yüzde doksan uyuşuk uyuşuk çekirdek çitleyip küfür ediyor.Böyle bir medeniyet, medeniyet olur mu? 

Efendim uluslararası başarılar ve reklam boyutu var.Örneğin Brezilya. Güzel. Ama Brezilya iki dönemde bir dünya şampiyonu oluyor ya biz?

Orada da gizli eller devreye giriyor ve bizim uluslararası başarı kazanıp ülkemizin reklamını yapmamıza izin verilmiyor.Yalan mı?

Halkın yüzde biri spor yapıp yüzde doksanı seyredeceğine; yüzde doksanı spor yapıp yüzde biri seyretse daha iyi değil mi?

Bütün bunlara sadece bu kadar karşıyız, ama medyadaki futbol haberlerinden de illahlah dedik yani.

3.Dünya Savaşının arefesinde, dünya tarihinin en önemli günlerinde İran, ABD gemisine ateş açıyor, medyada bir FB-GS kadar yer almıyor.Ayıptır kardeşim.

Hani demiştik ya ahir zamanda Müslümanları kandıracak olan Mesih Deccal değil küçük deccallardır. İşte bu futbol da o küçük deccalların küçük manevralarından başka bir şey değildir.

Deccal değildir ama deccalların küçük bir oyunudur.Açarsak:

Spor her insan için faydalıdır.Ama para ile sektör haline getirilir ve hem ülke ekonomisinden, hem de gençlerin zamanlarından çalarsa o zaman deccalin oyunu olur.

Tv de insanlar için yararlıdır ama gençlere zararlı bilgiler, zararlı proğramlar yayınlar ve zamanını ve yüzündeki nuru öldürürse deccalin oyunu olur.

Yine bilgisayar da son derece yararlı bir teknolojidir ama oyunlarla, zararlı sayfalarla çocukların ve gençlerin hem nurunu söndürür hem de zamanını öldürürse deccalin bir oyunu olur.

Hem de böyledir yanlış mı?

HZ.MEHDİ AS'IN ZUHURUNA NASIL HAZIRLANMALIYIZ?

DEVAM EDECEK İNŞALLAH

ABD-İRAN SAVAŞI ÇIKMAK ÜZERE

HER AN ABD -İRAN SAVAŞI BAŞLAYABİLİR
ALLAH-U ZÜLCELAL MÜSLÜMANLARIN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH




Ajanslara düşen bilgiler:

Önce İran, bir ABD yük gemisini Basra körfezinde ele geçirdi ve kendi limanına zorla getirdi.

ABD de bir savaş gemisini bölgeye gönderdi.Burada her an bir deniz çatışması yaşanabilir.

Bu gece de bir İran Uçağı Yemen'in Sanaa Hava Alanına inmek istedi. Koalisyon uçakları (Suud ve müttefikleri) uçağı indirmemek için taciz etti.

Uçak dönmeyince Sanaa Hava Limanını bombaladılar. Sivil Uçaklar zarar gördü. Şimdi İran da aynı uçağını ya da başka bir uçağını bu kez savaş uçakları eşliğinde aynı yere gönderebilir.

İran uçakta ilaç ve gıda türü yardım malzemesi olduğunu açıkladı.Suud da tabi silah olduğunu açıklayacak.Doğrusu önemli değil.

Evet bunlar son derece tehlikeli gelişmeler. 

Bunu bir haber olarak yazalım dedik. Ancak bir de tespit yapalım.

Ülkemizde hala "ABD ile İran arasında gizli anlaşma var.Onlar savaşmaz gizli müttefik" diye insanları kandıranlar var. 

Kardeşim Hadis Yorumlarına göre ABD-İran Savaşı kapıdadır. Bölge topyekun bir ateşe düşmek üzeredir. 

Hadis yorumları bu kadar açık iken siz kim oluyorsunuz da insanlarımızı yanlış yönlendiriyorsunuz?

Bakınız ABD her an bir İran Savaş Gemisini misilleme olarak batırabilir.

Yanlış yargınızdan dönmek için neyi bekliyorsunuz?

ABD'nin İran'ı yok etmesini mi? Yok olsa bile "Hadi canım bunlar rol yapıyor mu diyeceksiniz?

Gerçeklerin görülmesi Türkiye açısından çok önemlidir.

Hadis yorumlarına göre bu savaş yani ABD-İRAN SAVAŞI recep ayında çıkacak.Ve Suriye'nin işgaline Süfyanın çıkışına neden olacak.Eğer bu recepde çıkmazsa başka bir recep ayına kalacak.Ama olacak Allahu Alem.

Rabbim bütün Müslümanlara inayet ve hidayet nasip buyursun İnşallah.

SÜFYAN "KARDAVİ" OLABİLİR

SİTEMİZİN İLK YAZISINDA SÖYLEDİĞİMİZ İDDİAYI HALA MUHAFAZA EDİYORUZ



YUSUF EL KARDAVİ SÜFYAN OLABİLİR

ÇÜNKÜ

Fiziksel özellikleri hadis yorumlarına uygundur. Yüzü çiçek hastalığı geçirmiş gibidir. Yüz rengi kızıl ve mordur.Oldukça çirkindir. Başı iridir.

Kişilik özellikleri hadis yorumlarına uymaktadır.Son derece acımasız biridir. Mezhepçidir ve Şii düşmanıdır.Bütün Şiilerin öldürülmesi gerektiğine dair fetvası vardır.

Suriye'de Esad, Irak'da Maliki ve Haydari, Yemen'de Husiler ve Ali Abdullah Salih'çiler düşmanıdır.Bunların hepsi Şiidir.

Sünni olduğunu iddia eder fakat Sünnilik anlayışı Türkiye ve Osmanlı Sünniliğinden uzaktır.Onun Sünniliği Selefilik, Tekfircilik ve Vehhabilik akımlarına yakındır. 


Bir parantez:
(Halbuki Türkiye ve Osmanlı Sünniliği tekfirci ve Vehhabi değildir.

Biz de Kuran'dan sonra Sünnet gelir.Hem Ehli Beyt'i çok severiz hem de Sahabeyi.Tekfirciler Ehli Beyti sevmez, Şiiler de bazı Sahabeyi. Bunların ikisi de gerçek İslam'dan uzaktır.

Bu nedenle Türkiye'nin Tekfirci-Şii Mezhep çatışmalarının içinde olması çok yanlış olur.Ortadoğu'da kan vermesi ya da kan dökmesi Türkiye ve Osmanlı Sünniliğine aykırıdır.)

Kardavi, Dünya Müslüman Alimleri Birliği başkanıdır.Fakat bu birlik batı tarafından kurulmuş ve İslam'da İttihadı İslam yerine mezhepçiliği politika olarak benimsemiş bir birliktir.

Kardavi Siyonist ve NATO müftüsü olarak bilinmektedir.

Süfyan Kardavi olabilir. Süfyani de yani Süfyan'ın ordusu da Yabis vadisinde bekleyen koalisyon ordusudur.Yedi bayraklı ordu Ürdün'dedir. 

Suriye işgal edilir de Esad devrilir ve yerine Kardavi gelirse Süfyan olduğuna dair hiçbir şüphemiz kalmayacaktır.

Başkası olamaz mı?

Tabi ki bu bir tahmin ve başkası da olabilir. Mesela Ahmet Carba da fiziksel özellikleri uyan biridir. Ama bir alim değildir.Alimden kasıt sözü dinlenen birisi olmaksa evet o zaman Carba da olabilir.

En doğrusunu Allah CC bilir.

SÜFYAN'I TÜRKİYE'DE ARAYANLAR

Yanılmaktadırlar. Çünkü Süfyan bir değil bir çoktur. Bu manada İslam Dünyasının her ülkesinde pek çok Süfyanlar olmuştur.Ama bizim tanımladığımız Süfyan bunların hepsinden sonra gelecek ve ahir zamanın dehşetli Süfyanı olarak tanımlanmış olan Süfyandır. O da henüz çıkmamıştır ve Suriye'de çıkacaktır.

Süfyan'ı Türkiye'de aramak doğru değildir. Ancak Türkiye'de Süfyan'a tabi olacak olanlar olabilir.Yani bilerek veya bilmeden Süfyana hizmet edecekler çıkabilir.Mesela Apo, eğer ölmezse ve dışarı çıkarsa, Süfyan'ın en önde gelen yardımcılarından biri olacağı çok açıktır. 

Süfyanlar ve Deccallar pek çok olduğu için hadis yorumlarında çok farklı görüşler ileri sürülmüştür. Öyle ki bir adam hem Süfyan hem de Deccal olamaz ama farklı görüşler bir kişiye hem Süfyan hem de Deccal diyebilmişlerdir.

Belirleyici olan özellik ise şudur:

Dehşetli Süfyan Suriye'de Eshebin yerine geçecek. Deccal ise Hz.Mehdi AS İstanbul'da kutsal emanetleri teslim aldığında çıkacak.

Yani Suriye'de Esad gitmeden Süfyan beklenmemeli.Kaldı ki Suriye'yi işgal eden ABD olsa bile Süfyan Obama da olmuyor. Eshebin yerine oturacak kişi oluyor. Şimdi "Suriye'yi şu kişi işgal edecek öyleyse Süfyan odur" demek de yanlış oluyor demek ki.

Deccal için de Hz.Mehdi AS İstanbul'a gelip kutsal emanetleri teslim almadan yapılan tahminler hep yanlış çıkacaktır.

Burada bir müjde var farkında mıyız bilmiyoruz.O da şudur:

Biz en başından beri Müslümanların Deccal'den korkmaması gerektiğini ve Müslümanlara hiç bir zarar veremeyeceğini yazmıştık. 

Bunun sebebi Deccal'in çıkışını Müslümanlara Hz.Mehdi AS'ın bildirecek olmasıdır. Hz.Mehdi AS "Deccal çıktı" dedikten sonra Müslüman Deccale kanar mı? Elbette ki kanmaz.

Hadis yorumlarındaki "Deccalin Müslümanları da kandıracağı Müslümanlar için ta Hz.Adem AS'dan Kıyamete kadar ki en büyük tehdidin Deccal tehlikesi olduğunu" nasıl açıklayacağız?

El cevap: 

Müslümanları kandıracak olan Deccal Hz.Mehdi AS'dan sonra gelecek olan Mesih Deccal değil, Hz.Mehdi AS'dan çok önceleri gelecek olan binlerce küçük Deccallardır. 

Bu manada kullanmayı bilmeyene TV de, bilgisayar da bir nevi deccaldır. Bediüzman Komünizmi de Deccal olarak tanımlamıştı. Yine "para" en alçak Deccaldir.

Açıklaması da bu olabilir Allahu Alem.

Yoksa Mesih Deccal'i bize Hz.Mehdi AS açıklayacak, öyleyse üzerinde durmaya gerek de yoktur.

Her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir.