28 Nisan 2015 Salı

FUTBOL DA BİR DECCAL ALDATMACASIDIR

ASLINDA FUTBOL İLE İLGİLİ YAZI YAZMAYI ASLA DÜŞÜNMÜYORDUK



FUTBOL-FİLM-FESTİVAL

Rahmetli Erbakan Hocamız derdi ki:
"Yahudi sizi 3F ile oyalar istediğini alır götürür.3F Futbol,Film ve Festivaldir."

Basında tarama yapıyoruz, ne olmuş bitmiş diye.Futbol haberlerinden diğerlerini göremiyoruz.Bu kadar da olmaz yani.Bıktık usandık.

"Efendim takip edenler var o yüzden yayınlıyorlar."
 İyi mi yapıyorlar kardeşim?

Üç çocuk ve Sigarayı bırakma kampanyalarından sonra şu ülkede yapılabilecek en önemli kampanya her halde şu sporun profesyonellikten amatörlüğe yayılması ve basında da biraz sansürlenmesi olacaktır.

Nedir bu? Milyarlarca paranın dolaştığı lüzumsuz bir sektör.İnsanlar aç yatarken bu paralara yazık değil mi?

Bir yıl Fenerbahçe, öteki yıl Galatasaray şampiyon olur. Kısa bir tatilden sonra aynı curcuna, aynı rekabet yine baştan başlar.Siz de bize demeyin "Beşiktaşlı mısın?" "Milli takımcıyız, o kadar"

Evet dünyada her ülkede futbol var.Gençleri spora özendiriyor. İyi güzel ama bu dönen paralarla bu ülkenin tüm gençliği spora dahil edilebilir kardeşler.

Yüzde bir spor yapıyor, yüzde doksan uyuşuk uyuşuk çekirdek çitleyip küfür ediyor.Böyle bir medeniyet, medeniyet olur mu? 

Efendim uluslararası başarılar ve reklam boyutu var.Örneğin Brezilya. Güzel. Ama Brezilya iki dönemde bir dünya şampiyonu oluyor ya biz?

Orada da gizli eller devreye giriyor ve bizim uluslararası başarı kazanıp ülkemizin reklamını yapmamıza izin verilmiyor.Yalan mı?

Halkın yüzde biri spor yapıp yüzde doksanı seyredeceğine; yüzde doksanı spor yapıp yüzde biri seyretse daha iyi değil mi?

Bütün bunlara sadece bu kadar karşıyız, ama medyadaki futbol haberlerinden de illahlah dedik yani.

3.Dünya Savaşının arefesinde, dünya tarihinin en önemli günlerinde İran, ABD gemisine ateş açıyor, medyada bir FB-GS kadar yer almıyor.Ayıptır kardeşim.

Hani demiştik ya ahir zamanda Müslümanları kandıracak olan Mesih Deccal değil küçük deccallardır. İşte bu futbol da o küçük deccalların küçük manevralarından başka bir şey değildir.

Deccal değildir ama deccalların küçük bir oyunudur.Açarsak:

Spor her insan için faydalıdır.Ama para ile sektör haline getirilir ve hem ülke ekonomisinden, hem de gençlerin zamanlarından çalarsa o zaman deccalin oyunu olur.

Tv de insanlar için yararlıdır ama gençlere zararlı bilgiler, zararlı proğramlar yayınlar ve zamanını ve yüzündeki nuru öldürürse deccalin oyunu olur.

Yine bilgisayar da son derece yararlı bir teknolojidir ama oyunlarla, zararlı sayfalarla çocukların ve gençlerin hem nurunu söndürür hem de zamanını öldürürse deccalin bir oyunu olur.

Hem de böyledir yanlış mı?

HZ.MEHDİ AS'IN ZUHURUNA NASIL HAZIRLANMALIYIZ?

DEVAM EDECEK İNŞALLAH

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.