1 Temmuz 2015 Çarşamba

İHVAN SAVAŞ KARARI ALDI

MISIR, KAN GÖLÜNE DÖNECEK


YAHUDİNİN MISIR'DAKİ OYUNU İHVANI SAVAŞA SOKABİLMEKTİ.

Mısır'da Mursi bunun için indirildi.Sisi darbeyi bu sebeple yaptı. Mursi'ye idam kararı aynı yüzden verildi. Bütün amaç İhvanın eline silah tutuşturabilmekti. Bu oyun Yahudinin Mısır'ı kan gölüne çevirme oyunuydu. Büyük İsrail Projesinin BOP'un en önemli parçalarından biri bugün gerçekleşti ve İHVAN SAVAŞ KARARI ALDI.

PEKİ NE OLACAK?

Yarından itibaren silaha alışık olmayan İhvan sokağa çıkacak ve Sisi tarafından "silahlılar" diye katledilmeye başlanacak. Silahlananlar da zaten silahlı diye açıkça öldürülecek.Mısır'da İhvan'ın silahlı olarak bir şey yapması mümkün değil.Sadece kendilerini öldürttürürler. Sisi, Mursi'yi asar bugünlerde.

El Kaide,IŞİD,Sisi,İhvan hepsi ama hepsi de ABD,İngiltere, İsrail ve onları yöneten Siyonistlerin emrinde.Siyonistler de hepsini birden yok etmek istiyor. Böyle bir fitne dünya tarihinde görülmemiştir. İhvan'ın tek yapması gereken şey Mısır'daki Şiilerle işbirliğine gitmeleri ve İran aracılığı ile Rusya'nın desteğini almalarıdır. Yoksa AKP de kurtaramaz İhvanı hepsi de ölecekler.

El Kaide IŞİD ile savaşıp İhvanı vuracak,Işid El Kaide ile savaşıp İhvanı vuracak,Sisi doğrudan İhvanı vuracak, İhvan ne yapacak? Suriye'de de durum bu değil mi? Şu kadar ki Suriye'de en son yok edilecek olanlar yani son ana kullanılacak olanlar Kürtler iken Mısır'da KIPTİLER tutulacak ve en sona onlar bırakılacak. 

Mısır'da yaşanacak olaylar Türkiye'nin daha doğrusu AKP'nin Suriye politikasına da ışık tutacak. Türkiye Suriye'de İran,Hizbullah ve Esad'la işbirliği yapıp IŞİD ve PYD'yi bitirmelidir.ABD ve Yahudinin oyunu IŞİD ile PYD üzerinedir.En son PYD kalacak,işi bitince o da IŞİD ile vurulacaktır.

Mısır'da da Türkiye İran ile birlikte hareket etmeli ve tamamı ABD,İngiltere,İsrail ve onları yöneten Siyonistlerin emrinde olan Sisi,El kaide,Işid ile oyun kurmamalıdır. İhvan'ın Şiilerle işbirliği yapmasına AKP aracılık edebilir. Ya da İhvan masumiyetinden vazgeçmesin.Yoksa Mısır'da İhvan kalmayacak. Emin olunuz durum çok ciddi.


Yani biz ABD ve Batının BOP'ne karşı gizliden mutlaka İran ile işbirliği yapmalıyız.Onlar IŞİD'i, El Kaideyi,PKK'yı desteklediklerini açıklıyorlar mı? Gizliden yapıyorlar. 

Bir yüzleri Müslüman dostu, Beyaz Saray'da iftar yemeği veriyorlar,öteki yüzleri her gün bin Müslüman kanı görmedikçe rahat edemiyor. 

Suriye'de ,Irak'da,Yemen'de ve Mısır'da İran ile birlikte hareket etmek Müslüman kanlarını en aza indirir. 

Nasıl ki Yahudi bölgeyi Deccal'in çıkışı için hazırlıyorsa bizler de Hz.Mehdi AS için hazırlamalıyız vesselam.    

DOĞU TÜRKİSTAN'DA ÇİN ZULMÜ DE BİR OYUN

EVET BU DA BİR OYUN.



Doğu Türkistan'da Türklere zulmeden ÇİN'i şiddetle kınıyoruz.

Bu zulüm yeni değil, yıllardır süren ama medyada HİÇ yer almayan bir mezalimdi. 

Yıllardır süren bu zulmü dünya kamuoyundan hep gizleyenler şimdi acaba neden bas bas bağırıyorlar?

Türkiye'de duyarlı kesimler imkanları ölçüsünde ve sosyal ağlarda bunu dile getirmeye çalıştılar ve halkımız bu konuda yeterli derecede şuurlandı. 

Ama Dünya kamuoyundan bu zulüm yıllardır gizlenmekteydi. Şimdi ise yani son zamanlarda ÇİN mezalimi tüm dünyada işleniyor. Yahudinin isteği dışında bunun yapılabilmesi mümkün değil.  

Bize göre sebep Türkiye'yi uluslararası kamuoyunda ve dünya dengelerinde tamamen tek başına bırakmaktır.

SIRA TÜRKİYE'YE GELMİŞTİR. SEBEP BUDUR.

Hatırlarsanız ÇİN ile füze anlaşması yapmak üzere ihale vermiştik. Hemen Urumçi karışmıştı.

Çin'e ihale veriyoruz, bu dostluk göstergesidir ama hemen Urumçi'de Türklere zulüm başlıyor. Başlatan ÇİN mi? ABD mi? 

Biz bunu o zaman iki yazımızda yazmıştık. Hatta bu zulüm zamanın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ÇİN ziyaretinden hemen sonra başlamıştı.

Doğu Türkistan'daki Türklerin bayan lideri ABD'ye yaşıyordu. Gül, Çin'i ziyaret edince ABD'den "Çin Türklere zulmediyor" diye yaygarayı o koparmıştı.

Demek istediğimiz şudur:

Evet Çin Türklere zulmetti ve ediyor ama bunu yine ABD kaşıyor ve dünyaya yayıp Türkiye ile Çin arasında düşmanlık ekiyor. Bunu da Türkiye'yi dostsuz bırakmak için yapıyor. Yarın sıra Rusya'ya gelecek.

BUNDAN SONRA:

Türkiye'nin Rusya ile de tamamen arasını açmak isteyecekler. Bunun için de ellerinde epey dosya vardır mutlaka. Zira ABD ile ortak strateji gereği Suriye'deki teröristlere epey katkıda bulunduk.

Sanki ABD bu teröristlere kendisi hiç destek vermemiş gibi "Türkiye teröristleri destekledi" diye yaygarayı koparacak.O zaman AKP yönetimi de ne büyük bir oyuna geldiğini anlayacak.

Türkiye'yi bölmek ve iç savaş çıkarmak isteyen ABD Türkiye'yi böyle bir durumda tek başına bırakmak için elinden geleni yapacaktır.

Ve bu yapılanlar da işaretleridir. Wikileaks adisinin İngiltere'deki Etiopya Büyükelçiliğinden yaptığı yayınları, İngiltere Devletine rağmen yaptığını düşünmek aptallıktır.

ABD yönetimi, kendisini gammazcı göstermezken ona gammazlatıp kendisi de düşman olacağı günü bekliyor.

Çin mezalimine duyarsız mı kalalım?

Elbette hayır ama Çin'e nota vererek değil gidip Çin'li yetkililerle olayları tüm yönleriyle konuşarak çözmeye çalışmak lazım.

Bu konunun çözümünün Uygur Türklerinin Türkiye'ye en azından beş milyonunun getirilerek Hakkari, Şırnak,Mardin, illerine beş uydu kent kurulması olduğunu önceki yazılarımızda yazmıştık. Çin bu şehirlerin finansmanını da yapardı. Hem de seve seve. 

Kim dinledi ki bizi? ABD izin vermez. ABD Türkiye'nin düşmanıyken niçin ABD'den izin istenir ki?

Evet ABD bunu asla istemezdi ama kararlı olduğumuzu söyleyince KERHEN RAZI olurdu. Şimdi o ABD, Türkiye'nin Suriye operasyonuna da KERHEN RAZI OLACAK. Düşmanlık ederse de gizliden edecek.Dünyaya karşı açıktan Nato ülkesi olan Türkiye'ye düşmanlık edemez.

AH TÜRKİYE AH! NELERİ TEPTİK NELERİ?