1 Temmuz 2015 Çarşamba

DOĞU TÜRKİSTAN'DA ÇİN ZULMÜ DE BİR OYUN

EVET BU DA BİR OYUN.



Doğu Türkistan'da Türklere zulmeden ÇİN'i şiddetle kınıyoruz.

Bu zulüm yeni değil, yıllardır süren ama medyada HİÇ yer almayan bir mezalimdi. 

Yıllardır süren bu zulmü dünya kamuoyundan hep gizleyenler şimdi acaba neden bas bas bağırıyorlar?

Türkiye'de duyarlı kesimler imkanları ölçüsünde ve sosyal ağlarda bunu dile getirmeye çalıştılar ve halkımız bu konuda yeterli derecede şuurlandı. 

Ama Dünya kamuoyundan bu zulüm yıllardır gizlenmekteydi. Şimdi ise yani son zamanlarda ÇİN mezalimi tüm dünyada işleniyor. Yahudinin isteği dışında bunun yapılabilmesi mümkün değil.  

Bize göre sebep Türkiye'yi uluslararası kamuoyunda ve dünya dengelerinde tamamen tek başına bırakmaktır.

SIRA TÜRKİYE'YE GELMİŞTİR. SEBEP BUDUR.

Hatırlarsanız ÇİN ile füze anlaşması yapmak üzere ihale vermiştik. Hemen Urumçi karışmıştı.

Çin'e ihale veriyoruz, bu dostluk göstergesidir ama hemen Urumçi'de Türklere zulüm başlıyor. Başlatan ÇİN mi? ABD mi? 

Biz bunu o zaman iki yazımızda yazmıştık. Hatta bu zulüm zamanın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ÇİN ziyaretinden hemen sonra başlamıştı.

Doğu Türkistan'daki Türklerin bayan lideri ABD'ye yaşıyordu. Gül, Çin'i ziyaret edince ABD'den "Çin Türklere zulmediyor" diye yaygarayı o koparmıştı.

Demek istediğimiz şudur:

Evet Çin Türklere zulmetti ve ediyor ama bunu yine ABD kaşıyor ve dünyaya yayıp Türkiye ile Çin arasında düşmanlık ekiyor. Bunu da Türkiye'yi dostsuz bırakmak için yapıyor. Yarın sıra Rusya'ya gelecek.

BUNDAN SONRA:

Türkiye'nin Rusya ile de tamamen arasını açmak isteyecekler. Bunun için de ellerinde epey dosya vardır mutlaka. Zira ABD ile ortak strateji gereği Suriye'deki teröristlere epey katkıda bulunduk.

Sanki ABD bu teröristlere kendisi hiç destek vermemiş gibi "Türkiye teröristleri destekledi" diye yaygarayı koparacak.O zaman AKP yönetimi de ne büyük bir oyuna geldiğini anlayacak.

Türkiye'yi bölmek ve iç savaş çıkarmak isteyen ABD Türkiye'yi böyle bir durumda tek başına bırakmak için elinden geleni yapacaktır.

Ve bu yapılanlar da işaretleridir. Wikileaks adisinin İngiltere'deki Etiopya Büyükelçiliğinden yaptığı yayınları, İngiltere Devletine rağmen yaptığını düşünmek aptallıktır.

ABD yönetimi, kendisini gammazcı göstermezken ona gammazlatıp kendisi de düşman olacağı günü bekliyor.

Çin mezalimine duyarsız mı kalalım?

Elbette hayır ama Çin'e nota vererek değil gidip Çin'li yetkililerle olayları tüm yönleriyle konuşarak çözmeye çalışmak lazım.

Bu konunun çözümünün Uygur Türklerinin Türkiye'ye en azından beş milyonunun getirilerek Hakkari, Şırnak,Mardin, illerine beş uydu kent kurulması olduğunu önceki yazılarımızda yazmıştık. Çin bu şehirlerin finansmanını da yapardı. Hem de seve seve. 

Kim dinledi ki bizi? ABD izin vermez. ABD Türkiye'nin düşmanıyken niçin ABD'den izin istenir ki?

Evet ABD bunu asla istemezdi ama kararlı olduğumuzu söyleyince KERHEN RAZI olurdu. Şimdi o ABD, Türkiye'nin Suriye operasyonuna da KERHEN RAZI OLACAK. Düşmanlık ederse de gizliden edecek.Dünyaya karşı açıktan Nato ülkesi olan Türkiye'ye düşmanlık edemez.

AH TÜRKİYE AH! NELERİ TEPTİK NELERİ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.